27 yaşında aileden dayak yemek

Ne biliyim ben hiç böyle olsun istemedim bu foruma üye değilken dışardan okurdum doğum yaptım annem gelmedi bile aürünerek tuvalete gittim yazan bi üye vardı hiç onun gibi olsun istemedim.Hiö sevmedi beni annem.su savaşı yapmştık ortaokulda ıslak ıslak eve gidince annem yanlış anladı tecavüz edildim zannetti.banyoya sokup soydu her yerime baktı döverek.bi onu bi de bugün yaşadıklarımı unutamayacağım galiba

evladım şikayet et. darp raporu al o kardeşin olacak pislik ceza alsın. siciline işlensin asker masker olamasın.
doktor anlar kendin mi yaptın başkasımı yaptı kandırıp sindiriyorlar seni.

Polise gitmen hiçbir şey değiştirmeyecek.Yerinde olsam öyle kardeşi birine dövdürür başına bela ederdim. Kardeş demeye bin şahit ister terbiyesiz bir de ablasını dövüyor. Olmasın uzman çavuş filan böylesi istemiyorum ben bu adam ülkemi korusun. Bu nedir ya! Ablacığım devamlı dikine gideceksin onların gücünü göster ailene ezildiğini hissetmesinler,gucunu gösterirse sesini çıkartamazlar sana daha. Sen belli ki alttan almışsın hep onlar da fırsatı bulmuslar tabiri caizse. Yaşın tek başına eve çıkmak için gayet uygun başka şehirde yeni bir hayat kurabilirsin. İstemezsen kimse seni bulamaz eminim. Bence en doğrusu bu senin için.
Evet dopru olan bu.kimi üye sesini öıkar diyo kimi sus.ben de ne yapacaklarını bilmesiğimden gerektiği kadar cevap veriyorum.ama bugün açık açık sana öyle bişey yapacağımki bak söylüyorum inanamayacaksın dedi.çok korkuyorun evde kimse yokken napcak bana öldürcek mi yakacak mı haşlayacak mı paramı mı çalcak.napcak

Kendni dövdü derlermiş bir de ben de onu elinden yaralamışım o da alırmış.yarın ben darp raporu alsam ilerde bir şey olduğunda kullanabilir miyim bu geldi aklıma.

Kendi dövdü diyemezler , bu çok açık bellidir , doktor bunu tespit edebilir.
Eli için , kendinizi savundunuz.

Evet işe yarar.

O nasıl bir ev şok edici. İnanamıyorum kafayı yemiş aileniz kaçıp kurtulmaya bakın

Evet dopru olan bu.kimi üye sesini öıkar diyo kimi sus.ben de ne yapacaklarını bilmesiğimden gerektiği kadar cevap veriyorum.ama bugün açık açık sana öyle bişey yapacağımki bak söylüyorum inanamayacaksın dedi.çok korkuyorun evde kimse yokken napcak bana öldürcek mi yakacak mı haşlayacak mı paramı mı çalcak.napcak

Özellikle kardeşine ondan güçlü ve korkusuz olduğunu göstermelisin. Bir gün herkes evdeyken hepsinin suratına çatır çatır konuş. Ama bu üst perdeden bir konuşma olsun. Ve onların gözünü korkutacak,geri adım attıracak bir konuşma olsun. O zaman geri basarlar belki. Bir de çevrenizde hiç mi erkek arkadaşınız yok sizi koruyup kollayabilecek? Onlardan yardim isteyebilirsiniz.

Dosya boyutu nedeniyle fotoğraf yükleyemiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi kaç olması gerekiyor boyutun

Babam başka ilçede yaşıyor çok göremiyoruz onu ama o da kendi halinde hep göstermelik susturur onları
Senin anlattığına göre durum çok ciddi.tüm kapıları kapatmak yerine bir seçenek üzerinde durmalısın.her fikre kendini kapatıyorsun.son mesajında beni öldürecek mi yakacak mı ! Yazmışsın.durum bu kadar ciddi iken senin o evde ne işin var.git şikayet et.can güvenliğim Yok de.mutlaka ki bir akraba eş dost vardır onların yanına git ne bileyim vardır muhakkak yapılacak birşeyler.

Kardeşin hayırlısı ..

Anne ve baba ona bu haddi verdikleri için bu insan bozuntusu böyle.
Ve bu adam olamayan erkek bozuntusu yarın maalesef ki evlenecek..

Özellikle kardeşine ondan güçlü ve korkusuz olduğunu göstermelisin. Bir gün herkes evdeyken hepsinin suratına çatır çatır konuş. Ama bu üst perdeden bir konuşma olsun. Ve onların gözünü korkutacak,geri adım attıracak bir konuşma olsun. O zaman geri basarlar belki. Bir de çevrenizde hiç mi erkek arkadaşınız yok sizi koruyup kollayabilecek? Onlardan yardim isteyebilirsiniz.
Konuşunca dövüyo benden oldukça iri bir kere parmağımı kırdı döverken

Konuşunca dövüyo benden oldukça iri bir kere parmağımı kırdı döverken
O zaman tek çare birinin onu bir güzel pataklamasi canım kardeşim benim. Bu mümkünse seni tanıyan birileri tarafından yapılsın. Kardeşini bir güzel dövdükten sonra "ablana bir daha el kaldirirsan daha beterini yaparız" gibi bir laf da ederlerse kardeşine sana bırak el kaldırmayı tek bi kötü kelime bile söylemez. İş kardeşini korkutmakta yatıyor. Dediğim gibi çevrende varsa üç beş erkek arkadaşın şöyle onlara senin için birazcik oksasinlar kardeşini.

Darp raporu al şikayet et.kendi yaptı deselerde kimse inanmaz merak etme.böyle bir adam jandarmada olmasın,askerde,poliste.bugün size yarın topluma zarar verir.şiddet eğilimli bir insan silah taşımamalı.kadın sığınma evine git yada ev arkadaşı bul çık o evden.böyle aile olmaz olsun.

Senin anlattığına göre durum çok ciddi.tüm kapıları kapatmak yerine bir seçenek üzerinde durmalısın.her fikre kendini kapatıyorsun.son mesajında beni öldürecek mi yakacak mı ! Yazmışsın.durum bu kadar ciddi iken senin o evde ne işin var.git şikayet et.can güvenliğim Yok de.mutlaka ki bir akraba eş dost vardır onların yanına git ne bileyim vardır muhakkak yapılacak birşeyler.
Anane dede yok baba tarafım miras uüzünden görüşmüyor.anne tarafımdan da 2 teyzem var biri ankaranın bi ilçesinde oturuyor merkeze çok uzak.diğeri de eşi aldattığı için araları kötü.ben de isterdim akrabam olsun en azından tanıdık bildik.ya susup oturcam korka korka ya da sığınma evine gidicem.sığınma evi mantıklı çnkü gerçekten korkuyorum.pazartesi kdvnin sın günü ve bgn az kalsın dayaktan elimi kolumu kırıyodu ki ben hala işyerimde deli gibi iş yetiştirmeye çalışıyorum ne diycem elim kırılsa o insanlara.

Ya Allah im ne biçim anne bu dicem de bilemiyorum ya nasıl kıyar insan evladına, Allah im kimseye bu durumu yasatmasin, canım benim polise git :(

Herkes söylemiş zaten.

Darp raporu alın, şikayetçi olun.

Gerekirse şehir değiştirin ama ailenizden uzaklaşın.

Böyle aile olmaz öyle anne öyle kardeş olmaz.

Kendi dövdü diyemezler , bu çok açık bellidir , doktor bunu tespit edebilir.
Eli için , kendinizi savundunuz.

Evet işe yarar.
Sicilime işlenir mi peki işe girerken sicil kaydı istiyorlar.ben ona bıçak tutmak istemedim elimi attım poşet geldi poşetle kendimi savunduğumu görünce attım bıçak geldi.

Anane dede yok baba tarafım miras uüzünden görüşmüyor.anne tarafımdan da 2 teyzem var biri ankaranın bi ilçesinde oturuyor merkeze çok uzak.diğeri de eşi aldattığı için araları kötü.ben de isterdim akrabam olsun en azından tanıdık bildik.ya susup oturcam korka korka ya da sığınma evine gidicem.sığınma evi mantıklı çnkü gerçekten korkuyorum.pazartesi kdvnin sın günü ve bgn az kalsın dayaktan elimi kolumu kırıyodu ki ben hala işyerimde deli gibi iş yetiştirmeye çalışıyorum ne diycem elim kırılsa o insanlara.
Sen ne yapacaksın KDV yi falan canım benim.can güvenliğin Yok senin.sana üzülüyorum şuan ve bir çıkış yolu bulmanı istiyorum.ayrıca beyannameleri de son güne bırakmayın :)

kardesiniz askeri sinava girmis rapor alsaniz bu durumunu etkiler mi acaba emin degilim onunla tehdit etseniz.
Askeri sınava girmedi lise mezunu.şu açıktan alımla alıyorlarya hani ona başvurdu.ama şöyle birşey var kardeşimin boydan boya kolunda dövme var ve onu özel bi fondötenle kapattırdı öyle kazandı mülakatı.aöylesem gidemeyecek evde korkuyla yaşıycam.o giderse annem dövemez beni gücü yetmez ufak bi kadın.söylersem evden gitmez şu an birikimim yok hareket edemiyorum çıkamadım işin içinden buraya yazdım.karışık olmuş olabilir kusura bakmayın kafamı toplayamıyorum tam olarak

Tövbe yarabbim KDV diyor kadın. Canına kast ediyorlar. Bilmem farkında mısın?
Gidin darp raporu alın.
Uzman çavuşluğa rüyasında görsün o öküz.
Hayat nasıl kaydırılıyor görsün.
İşten neden çıkarılacağınızı hiç anlamadım. Ama zaten asgari ücret alıyorsunuz. O parayı kazanacak iş her yerde bulursunuz öle bir şey olursa da.
Baban nerede?

Back
X