27 yaşında aileden dayak yemek

Ben de düşündüm bunu hatta sınava girip ankarada çok füşük puanlı bölüm yazabilirim sırf yurtta kalabilirim diye ama cesaretim yok
Ogrenci apartlarinda normal çalışanlar da kalıyor ki. Benim yurdumda hemşireliğe yeni atanmis bir kadın kalıyordu. Aynı şekilde bir arkadaşım mezun olup o şehirde kalmaya devam edince 3-5 ay bir apartta kalmıştı.
Yani kendi maaşıyla ev tutamayacak durumda olan ya da o şehirde ev tutacak kadar kalıcı olmayan birsuru insan böyle apartlarda kalıyorlar.
Ayrıca Ankara öğrenci şehri. 3 kişi yaşayan kızların evine 4 .falan olabilirsiniz. Asgari ücret az ama o paraya aile gecindirenler de var. Yani bir şekilde yoluna girebilir işler. Emin ol aileye vermeyince para sana da daha çok gibi gözükecektir.
Böyle aileye ne denir ki? Onları görmemek görmekten daha evladir.
Umarım başınızın çaresine bakarsanız bir an once

Yaşınoz genç bence sve diye aratın int yurt dışında hem çalılın hemde para kazanın 1 yıl uzK kalın evden ve haytınıza yön verin kendinizi geliştirin. Bende ünv sonrası 1 yıl yurtsışında hiç öasraf harcamadan dil geliştirmek için gittim harçlıkta veriyorlar devlet yolluyor bilginize

kusura bakmayın ama bahane üretiyorsunuz.Yapılan yorumlara akıllara kulak verin ve harekete geçin .Maruz kaldığınız durumdan daha kötü ne olabilir hem psikolojik hem fiziksel şiddet görüyorsunuz.Kişiliğiniz bozulacak yarın öbürgün.Yada cinnet geçirip elinizden kaza çıkacak.tüm gücünüzü cesaretinizi toplayın kurtulun bu hayatınızdan.

Ben de ankaradayım. Hem de güzel bi semtte. Bizim bölgede apartman -1 olan ama kottan folatı gitiş olan daireler var. 400 TL kirası.
Ya o evi bırak. Kardeşin ya gidemezse ki gidemeyecek. Müşakat sınav vb sağlık kontrolünde kesin kalacak. O zaman daha da hırslanacak. Lütfen bu kadar ezik olma. 1500 TL nin 700 ü kira olsa 150 yol. Allah askına yetmez mi650 faturalar ve mutfağa. Peynir ekmek yerim yine de durmam o evde.
Ayrıca glder darp raporu aşorum sşcikşne de güzelce işletirim pisliğin.
Ama amiysne bi tabirle sen elek olunca sırtına semer vursn çok olur. Silkelen biraz ya. Gören de okumamış etmemiş cahil sanır. Hem lise hem üniv dısarda okumuşsun. Bu cekingenliğin garip.

Keşke yargılamadan önce önceki mesajlara baksaydınız.zorunlu stajım var benim.yoksa ben de çıkar daha iyi para kazanabileceğim bir yerde daha rahat çalışmayı akıl edebiliyorum.
Konun benim için de inandırıcılığını kaybetti .ben seni yargilamiyordum oysa ..

- bence altdan altdan kadin siginma evlerini falan arastir sorustur
-O evden ne yap et CIK
- Olmadi evlere temizlige falan git bos gununde ek is olur

fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz. konu ile ilgili danışmanlık almak isterseniz Ankara Aile ve Sosyal Politikalar Şiddet Önleme Merkezi var Ulus ta oraya gidip danışmanlık alabilirisiz. aile bireyleri hakkında tedbir kararı aldırabilirisinz. hatta çok zorda kalırsanız kadın konukevleri var orada kalabilirsiniz. bu süreçte size psikolojik danışmanlık da verirler.. ama en azından psikolojik destek alın. Ulus da Şidddet Önleme Merkezine başvurun rehberlik alın. onlar sizi yönlendirir. 6284 sayılı yasaya göre haklarınız var. lütfen önemseyin bu konuyu:sus:

Allah yardımcınız olsun . Lütfen kendinizi hiçbir şekilde ezdirmeyin . Çıkış yollarını arayın ve o evden uzaklaş.

Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız.Ben de evi düşündüm çıkmasına çıkarım eve bi yatak olsa yeter bana akşam gidiyorum eve sadece sonuçta.ara kat olsa yakıt yakmam çok fazlaöelektrk su en fazla 20 gelir.ama ev kiraları 600 700 lira ankarada hem de baya işyerime uzak yerler.İnternete bakıyorun ama korkuyorum da biliyosunuz insanlarda artık korku kalmamış.İşyerimde bu meseleleri açamıyorum çnkü her hatam buna yorulur.1 kuruşun bile riski büyük bizde.çıkış yolu bulamıyorum inanın.gece uyurken kardeşim öldürür beni diye bile korkuyorum açık açık tehdit etti öldürcem diye.kapımı kilitleyemem yatarken diğer kardeşimle paylaşıyorum odayı.
Özel yurda çıkabilirsiniz, odadaki kişi sayısı sizi rahatsız etmezse 500-600e kız öğrenci yurtları var hem yemeği kahvaltısı suyu interneti temizliği yatağı her şeyi dahil. Hem daha güvenli olur hem daha hesaplı eve göre. Hemde ayrılma zorunluluğunuz olmaz ve iş yerinizs yakın semtlerde bulabilirsiniz.. Allah kolaylık versin..

Kendisi beni 6 aydır hastaneye göndermiyo telefon çalabilirmiş mükellef gelebilirmiş.çünkü mecbur olduğumu biliyor.zorunlu olduğu için stajım.
Evet staj zorunlu ama başka bir mali müşavirin yanında da kaldığınız yerden devam ettirebilirsiniz stajınızı? Çözüm istiyorsanız illaki bir yol bulunur korkmayın lütfen.

Bilmiyorum kafamı toparlayamıyorum şu an.Mantıklı hateket etmem lazım.Kardeşim evden giderse annem bişey yapamaz bana.o yüzden şikayet etmek istemiyorum bir de dava açılırsa ben de elini sıyırdım onun.sicilim temiz işlenir mi bilmiyorum
Annen seni sevmiyor. Ve elinden gelse o da seni döver. Kardeşin uzakta olsa bile sen böyle bir anneyle aynı evi paylaşmayı aynı havayı solumayı istiyor musun yani? Bence mantıklı düşünemiyorsun. Benim annem benden bu kadar nefret etse beni kardeşime dövdürse onunla aynı evde bir dk bile durmam. Kaldı ki kardeşin uzman çavuş olup gitse kurtulacağını mı sanıyorsun? Bu adam sıfatıyla dolanan pis yaratık hiç mi gelmeyecek ziyarete olsun izine olsun... Bence çok pasifsin. Sanki evlenmişsin 3 tane çocuğun var çalışmıyorsun kocaya mecburmuşsun gibi o evde kalmak için diretiyorsun. Her öneriye bir bahane üretiyorsun. Sicil olayını bilmem ama bence işlemez. Şikayet et gereksizi asker falan da olmasın. Terket hepsini kurtul onlardan. Onun askerliği mi önemli yoksa senin canın mı? Bırak olmasın asker otursun çürüsün evde sen de o evde kalma git başka bir yerde kendine temiz bir hayat kur. Neyden korkuyorsun peşine mi düşerler?

Annen seni sevmiyor. Ve elinden gelse o da seni döver. Kardeşin uzakta olsa bile sen böyle bir anneyle aynı evi paylaşmayı aynı havayı solumayı istiyor musun yani? Bence mantıklı düşünemiyorsun. Benim annem benden bu kadar nefret etse beni kardeşime dövdürse onunla aynı evde bir dk bile durmam. Kaldı ki kardeşin uzman çavuş olup gitse kurtulacağını mı sanıyorsun? Bu adam sıfatıyla dolanan pis yaratık hiç mi gelmeyecek ziyarete olsun izine olsun... Bence çok pasifsin. Sanki evlenmişsin 3 tane çocuğun var çalışmıyorsun kocaya mecburmuşsun gibi o evde kalmak için diretiyorsun. Her öneriye bir bahane üretiyorsun. Sicil olayını bilmem ama bence işlemez. Şikayet et gereksizi asker falan da olmasın. Terket hepsini kurtul onlardan. Onun askerliği mi önemli yoksa senin canın mı? Bırak olmasın asker otursun çürüsün evde sen de o evde kalma git başka bir yerde kendine temiz bir hayat kur. Neyden korkuyorsun peşine mi düşerler?

Kimse senden daha değerli değil, arkadaşlar zaten gerekenleri söylemişler önce kendini düşün yoksa bu işin sonu kötü olabilir ...

Bu ne ya. Ananizdaki zihniyete sastim kaldim. Kendisi yasayamadigi ozendigi hayati sizim yasadiginizi sanip kiskancliktan kuduruyo heralde ! Bu laflar ne literaturunde nasil olur bu tarz laflar ya...
Unv okumaniza bisey dememeleri garip geldi bu zihniyetin diycem de haa dogru gerci para nasil gelicekti yoksa. Valla insallah dogry bi insan cikar da karsiniza kurtulursunuz sunlardan. Ustlerini kirmizi kalemle ciz ve yoluna bak derim ben. Kadin siginma evine falan mi gitsen ki. O kardesini goz altina alsalar keske var ya. Elektrik supurgesi sapi nedir. Bu nasil bi gozu donmusluktur ya. Diyelimki evet erkeklerle gezdin evet uyusturucu ictin ..sen onlarin kizi degil misin seni kazanmak icin cabalamalilar. Resmen bunu bi cope atalim kurtulalim gibi dusunuyorlar. Sanki sadece bi et parcasisin hic ruhun yok. Bence sen arkadaslarinla iletisime gec kendine yuksek maasli bi is bul ama ailene deme. 2 3 ay baktin o iste duruyosun baska eve cik .. bunlar gerci seni heryerde bulur eve erkek almaya ev tutthn da derler yada kimin metresi oldun da derler.. o erkek kardesine yuhlar olsun. Anana da olsun..

Bu ne ya sabah sabah korku filmi izledim sanki birsuru kurtuluş yolu var sacmalama lütfen polise git önce şikayet et sonra seni bir sığınma evine yerleştirsinler gittiğin yer gizli tutuluyor zaten korkma devletimize güven o evdeki psikopat annenle kardeşine değil!!!

İş yerinde neyi duyarlarsa sorun olur onu anlamadım. Ayrıca kardeşin uzman çavuş mu olacak kimlere emanetiz ya

Back
X