• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaşında aileden dayak yemek

Bu konuda anlatmadığınız şeyler var sanki, durduk yere bir anne bu kadar ağır şeyler konuşamaz, abi bu kadar şiddet uygulayamaz ve bir kıza bu kadar ağır ithmalarda bulunamaz diye düşünüyorum..

Acaba onların istemediği şeyler yaşadığınız için bunları yasıyor olabilir misiniz? Ama ne olursa olsun abi ve annenin böyle şeyler yapmaya yaşatmaya hakkı yok.
Bu dünyada her türlü insanlar var bazı insanlar kendi çoçuklarını öldürüyorlar tecavüz ediyorlar böyle şeyler maalesef ki dünyamızda var.
Benim de arkadaşım kardeşi ve babası tarafından benzer baskılar görüyor. Erkek çoçuklarına bunu öğretiyorlar çünkü onlarda kendilerini namus beçkcisi olarak görüyorlar. Nefret ediyorum böyle zihniyetlerden :(

Bu dünyada her türlü insanlar var bazı insanlar kendi çoçuklarını öldürüyorlar tecavüz ediyorlar böyle şeyler maalesef ki dünyamızda var.
Benim de arkadaşım kardeşi ve babası tarafından benzer baskılar görüyor. Erkek çoçuklarına bunu öğretiyorlar çünkü onlarda kendilerini namus beçkcisi olarak görüyorlar. Nefret ediyorum böyle zihniyetlerden :KK43:
Bir şeyle yaşamadım yaşamıyorumda.1 sevgilim oldu 27 yaşındayım.ünivdeyken oldu aynı ev ortamına bile girmedik.şimdi de yok sevgilim

Anneniz cok cahil ve prtalik laristiran bir kadin.
Uyuyan bir insana bu kadar iftira atan ruh halini cozememdim

Ay hic eveleyip geveleyemeyecegim yalan konu bence
evet maalesefki bu tarz siddet ve buna maruz kalanlar var bu bir gercek ama bu konu o konu degil

uyelik dun alinmis surekli kiskirtici bir yazim icerisinde kufretti demek yerine kufurleri detayina kadar yaziliyor ve belli araliklarda tekrarlaniyor ki bunlar her insani cileden cikaracak ithamli yazimlar surekli akil verip cozum yolu arayanlara bir set cekiliyor ama ile baslayan cumleler imkan olanak vs vs kusura bakmayin inandirici gelmediniz size iyi eglenceler
Eki Görüntüle 2150701

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni o hale sokan her kim olursa olsun şikayetçi ol. Başlarım öyle aileye... önce darp raporu almalısın. Ne hakla seni döver kardeşin. Ciddi söylüyorum şikayetçi ol cezasını çeksin. Yoksa daha çok dayak yersin o manyaklardan

Konusuna yalan demissiniz
kız mor kolunun resmini göndermiş. konuya inanmıyorsanız yazmayin.bu sekilde rencide etmis olmazsiniz.

Ne yapmalı bilemedim ki çok üzüldüm.
Daha iyi maaşlı bir ile girene kadar sıkın dişinizi sonra da ayrı eve çıkın.
Polis diyenlere iş yerinde duyulursa atılırım demişsiniz ki doğru olan polise başvurnak olur elbette.
Nasıl anneler var yarabbi nasıl kardeşler var.
Baba ne diyor bu işe?

Durumunuza gerçekten çok üzüldüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. :dua:

Burdan oturduğun yerden ahkam kesmek kolay gelir insana, yaşayan bilir çaresizliği. O yüzden zorla imkanları çık bi kiraya. 1+1 bi yer bile yeter öyle değil mi?
Asgari ücret dediğin 1600 tl. Kiraya çıksan 600-700 tl, yol masrafı gitse 200-300 tl. Hemen hemen 600 kalır sana. Yani elektriği suyu dikkatli harcarsan ufak çaplı birikim yapar bi çaresine bakarsın.

Üniversitelerin öğrenci kulüplerinde yabancı öğrenciler var Erasmus gibi değişim programlarıyla gelen, onları bulup biriyle ev arkadaşı olsan hem Euro cinsinden para alabilirsin, hem birikimin hızlı olur, hem giderin az olur. Alternatif düşünüp hayatının iplerini eline almalısın.

Mutlaka darp raporu al. Kardeşinin askerliği de yanacaksa yansın. Yaptığı şeyin karşılığı olacağını bilmeli.

Bana olumsuzda olsa cevap vermedin.
Belki ikimizde birbirimize yardimci olabilirdik. Olumsuzda olsa yanit beklıyorum
Teşekkür ederim kendi işimden başka iş yapmak istemiyotum zorunlu stajım var 2 yıl.kesintiye uğrar işten çıkarsam ve çalıştığım halde iş bulamıyorken o riske girmeme değmez.Yine de teşekkür ederim tekrar

Sakın onlardan kurtulucam diye bi evlilik yapma. Emin ol çok daha kötü şeyler yaşarsın. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına.
Çok üzücü birşey yaşadığın ama maddi olarak ayrı eve çıkamazsan polise gidip şikayetci olup darp raporuda almışsın sığınma evlerine başvurabilirsin. Tabi annen ve kardeşinden nasıl tepkiler gelir bilemiyorum.
Ben olsam napardım gözümü karartır o evden giderdim böyle bir anne ve kardeş olamaz. Bende anneyim oğluma babası biraz sert konuşsa zoruma gidip tepki veriyorum sizin bu hale gelmenize nasıl zemin hazırlar bir anne anlayamıyorum:(

Herkese iyi akşamlar.Bilmiyorum nereden başlayacağımı ama değişik bir ruh halindeyim inşallah bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek kardeşlerim ablalarım vardır.

27 yaşındayım üniversite mezunuyum 2 yıldır bir mali müşavirin yanında haftanın 6 günü çok yoğun ve stresli bir şekilde çalışıyorum.Ankarada yaşıyorum.Maaşım asgari ücret iş bakıyorum bir yandan da tabi ama şu an olduğum yerde kalmam daha cazip.Neyse...Benim asgari ücretle çalışmam evde çok büyük bir sorun duymadığım hakaret kalmıyor desem yeridir hatta ve hatta yediğim yemek bile gözlerine batar...Evlenmediğim için her gün annem ve 25 yaşındaki erkek kardeşim tarafından o... olmakla suçlanırım.Artık dayanacak gücüm kalmadı bugün olan olay bardağı taşıran son damla oldu.Sabah uyandım gözlerimin altı mosmordu yorgunluktan.Annem sen bişey mi çekiyosun hep yorgunsun dedi imalı bir şekilde.Sen hayatını iyi yaşadın g.tveren seni dedi.okuduğum şehrin dağlarına taşlarına sormalıymış kendime erkeklere neler yaptırdığımı...O böyle iftiralar atınca dayanamadım bağırdım çağırdım 25 yaşındaki erkek kardeşim uyandı(işinden istifa etti 2 aydır evde uzman çavuşluğa başvurduğu için) üstüme yürüdü sen susacaksın para kazanmıyorsun dedi.Annem de gaz verdi iyice ve olay büyüdü.Kardeşim beni yerlerde sürükledi mutfakta yüzüme vurdu.kardeşim 1.92 boyunda siz hesap edin.Bağırdıkça vurdu.Elimi masaya koymamla meyve bıçağı geldi.Keserim sizi dye bağırdım.Elimden almaya çalışınca elini küçük sıyırmış.Bu sefer süpürge sapıyla dövdüler sabahın sekizinde.Ben dayaktan bayılma noktasına geldim bıraktı.Annem başıma gelip çok uzattın ama sen de dedi.kardeşim beni öldürmekle tehdit ediyor.Annem de sen büyüksün susacaktın dayak yemeyecektin diyor.Dayaktan sonra sinir krizi geçirdiğimde gidip kanına baktıralım dedi kardeşim uyuşturucj var mı diye inanabiliyor musunuz.Sinir krizi geçirirken ses kaydı yapmış hep böyleymişim ben evde.Eve çıkma şansım yok maaşım yetmez iş yerimde de duyulursa işten çıkarılırım nolur yol gösterin bana.
Hemen darp raporu almaya git
Mor catiya başvur
Annenle kardeşin oturup zikkim yesinler

Darp raporu aldım fotoğrafını koyamıyorum boyutu olmuyor.Mune ye mesaj attım sordum nasıl koyulduğunu.Şikayetçi olmadım sabah ses kaydını aldım öldürcem seni derken.bildiğim kadarıyla ses kaydı delil değil.bir de darp raporumda kimin darp ettiğini yazmamışlar böyle mi oluyor
O kadarını bilmiyorum canım ya , zaten rapor sırasında şikayetçi olmuş olman gerekmiyormu? Orda darp eden kişinin kardeşin olduğunu söylemişsindir

Back
X