27 yaşında aileden dayak yemek

Teşekkür ederim içimden geçenleri yazmışsınız.Gerçekten dayak yediğime inanmayanlar olmuş 3 4 kişi galiba.İçlerinden biri birşeyler yaşamış olabilir misin eksik var demiş.Eksik filan yok olsa zaten her şeyi anlattım niye anlatmayayım.Bu kadar çok yoğun çalışmama inanmayan da oldu biri çıkmış açıklamış böyle şartlarda ben de çalıştım diye.Ay eveleyip gevelemeyeceğim inandırıcı değil yazmış biri de.Var işte böyle insanlar var bitmiyorlar.Gördüğüm şu ki 28 sayfa yazılmış ve bu 3 4 kişi dışında herkes fikir sundu.Özelden mesaj atanları saymıyorum.İllaki çıkar her yerde böyle 3 4 kötü kalpli insan.Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.Darp raporu aldım.Kendi fotoğraflarımı çektim.O benim ağlarken ses kaydımı almış onu sunarmış sunarsa gizli ses kaydı yaptı derim yasal değil çünkü yaptığı.göreve başlamasına yakın bi zaman var o zamana kadar babam eve geldi bizimle kalacak.o göreve gitsin benim param biriksin şikayet edeceğim darp raporu 6 ay geçerli dedi polis.dövmesinden onu da askeriyeden atıp tazminat ödetecekler.

Sonrasında başına bela olmasınlar da senin yüzünden ekmeğimden oldum vs diye koz tut elinde ayrı eve çıkarsan elinde olsun bu abin olduğu raporda yazıyorsa askeriyeye ne zaman sunsan bunu omun ağzına ... merak erme sen KuZum

Sonrasında başına bela olmasınlar da senin yüzünden ekmeğimden oldum vs diye koz tut elinde ayrı eve çıkarsan elinde olsun bu abin olduğu raporda yazıyorsa askeriyeye ne zaman sunsan bunu omun ağzına ... merak erme sen KuZum
Abim değil 2 yaş küçüğüm benim.Raporda kardeşimin yaptığı yazmıyor yarın karakolu arayıp soracağım bu böyle mi yapılıyor eksik mi diye.Dövmesini kapattırıp girdiği için atılacak hepsi daha çok düşman olacak biliyorum ama zaten artık ailem yok benim o yüzden düşman olsalar ne olmasalar ne...

Sizin yaşadıklarınızı anlayabiliyorum evet o izler geçecek ama beyinden bir ömür boyu silinmeyecek herşey mükemmel olsa bile unutulmayacak kalbinizde sileceksiniz çoğu şeyi o insanlar size muhtaç olsa bile kapatacaksınız kapıları ben öyleyim hiç unutamıyorum yapılan iyiliğide kötülüğüde ve çok iyi anne olacaksınız size tavsiyem basın gidin böyle aile olmaz olsun ben 23 yaşında ev buldum dayanamadım ev arkadaşı buldum gayet iyiydi ozamanın şartlarıyla ücreti evde herşey vardı kira faturalar ortaktır sizde yaparsınız böyle olmaz...

Abim değil 2 yaş küçüğüm benim.Raporda kardeşimin yaptığı yazmıyor yarın karakolu arayıp soracağım bu böyle mi yapılıyor eksik mi diye.Dövmesini kapattırıp girdiği için atılacak hepsi daha çok düşman olacak biliyorum ama zaten artık ailem yok benim o yüzden düşman olsalar ne olmasalar ne...

Keşke allah hak edene evlat verse o evlat bir gün o ananı da döver merak etme ben gördüm kendi kardeşimden sen sıkma canını hiç olmasınlar lanet gitsin

öncelikle geçmiş olsun son gelişmeleri okuyamadım ama kesinlikle darp raporu alıp şikayet edin.
asker olmak istiyormuş tüm sicili incelenecektir bu şiddet mevzusu önüne çıksın ve bir hayat dersi olsun.
yeter artık kadına hayvana güçsüze yapılan her türlü şiddet ses çıkarmadıkça gücü yeten yetene

Back
X