Teşekkür ederim içimden geçenleri yazmışsınız.Gerçekten dayak yediğime inanmayanlar olmuş 3 4 kişi galiba.İçlerinden biri birşeyler yaşamış olabilir misin eksik var demiş.Eksik filan yok olsa zaten her şeyi anlattım niye anlatmayayım.Bu kadar çok yoğun çalışmama inanmayan da oldu biri çıkmış açıklamış böyle şartlarda ben de çalıştım diye.Ay eveleyip gevelemeyeceğim inandırıcı değil yazmış biri de.Var işte böyle insanlar var bitmiyorlar.Gördüğüm şu ki 28 sayfa yazılmış ve bu 3 4 kişi dışında herkes fikir sundu.Özelden mesaj atanları saymıyorum.İllaki çıkar her yerde böyle 3 4 kötü kalpli insan.Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.Darp raporu aldım.Kendi fotoğraflarımı çektim.O benim ağlarken ses kaydımı almış onu sunarmış sunarsa gizli ses kaydı yaptı derim yasal değil çünkü yaptığı.göreve başlamasına yakın bi zaman var o zamana kadar babam eve geldi bizimle kalacak.o göreve gitsin benim param biriksin şikayet edeceğim darp raporu 6 ay geçerli dedi polis.dövmesinden onu da askeriyeden atıp tazminat ödetecekler.