27 yaşında bakire olmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vajinismus öyle bir şey değil. Kuzeniniz 18 yaşında da, 25 yaşında da vajinismustu, evlendiğinde de.. 7 yaşa kadar o bilinç altı.. Başkasıyla yapsaydı da aynı şeyi yaşayacaktı zaten..

Arkadasım ya tabi ki erkeklerde bakir olabilir. Eskortla fln yapmak herkesin içine sinmeyebilir. Aşık olacağı kişiyi beklemiş olabilir... Erkeklerin hepsi zannettiğin gibi skor peşinde fln değil bence. Sen de bekareti önemsemiyorsan evlenmeden dene ama aşık olacağın biriyle olsun tabii ki en önemli kriter bu olmalı. Sonradan kullanılmış hissetmemen için

Velvette seninle konuştuğumuz şeyler gibi bak :)

Konu sahibi, ben 29 yaşındayım. Bu yaşa kadar bakire kaldığımı düşünemiyorum çünkü cinselliği seviyorum. Keyif alıyorum ve istiyorum. Ama bu benim kararım oldu, kimsenin etkisi altında kalmadan.

İsterseniz 50 yaşında bakire olursunuz, ister daha genç yaşta ilişkiye girersiniz. Bu sadece ve sadece sizin kararınız. Ne toplum, ne arkadaşlarınız bu konuda söz sahibi. Eğer her iki durumda da kararınızın arkasında durabilecekseniz istediğiniz gibi yaşarsınız.

Ancak özellikle bu yaşa kadar beklediğiniz için bence alelade biriyle ilk ilişkinizi yaşamayın. Hem duygusal hem fiziksel olarak hayalkırıklığına uğrarsınız. Gerçekten yaşamaya değecek biri karşınıza çıktığında zaten bunu yaşarsınız.

Bana sen kendin yaşamak istiyormuşsun gibi gelmedi.
Çevrenin lafıyla hareket edersen üzülürsün.
Üzerine oturmaz çünkü bu tavır.

Bana sorarsan, bence evet, "bana göre" kayıp.
6 senedir yaşıyorum, birkaç partnerim oldu, daha cinselliği yeni keşfediyor gibi kendimi tanıyorum.
Üstelik zirvesinde bile olduğumu düşünmüyorum, o yokuşu, zirveye doğru tırmanışı yeni yapıyor gibiyim kendimi/isteklerimi tanıma konusunda.
Denemesem bilemezdim.

Ayrıca zaten biriyle evlenince her gün "kuru fasulye"
Biraz farklı sulara açılıp farklı seçenekleri de denemek isterim evlenmeden:)

Gencim, şimdi yapmıcam ne zaman yapıcam

Anormal bir durum değil bu kadar kafana takma ve gerçekten sevip güvenebileceğin birini bulmaya çalış umarım bulursun

sevişmek için sevişirsen aşkla birlikteliğin nasıl bişey olduğunu anlaman çok zor sırf eylem olarak yaparsak hayvanların çiftleşmesinden ne farkımız kalır ?

Ben de size şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. cinsellik de aynı yemek , içmek ve diğer olmazsa olmaz gerekli görülen ihtiyaçlardan biridir. yemek üzerinden örnek vereyim ; kimisi 3 öğün yer, kimisi çok daha fazla, kimisi yemeği fazla önemsemez ama aç kalmayacak şekilde .Fakat asla yemem bir ömür yada bir sene hiç yemek yemesem de olur diyemez. Cinsellikte böyle birşey kimisi fazla arzular kimisi daha az.. ama arzular ve arzulanmak ister.
Ben de 1 senedir evliyim ve eşimle tam 6 sene çıktık ve ilk birlikteliğim eşimleydi. çıkmaya başladıktan 1 ay sonra ilişkimiz başladı ve hiç eksilmeden devam ediyor ve iyi ki dedim hiç pişman olmadım. Doğru zaman ve doğru insan derim tabu mabu dinlemeyin bitter64

konuştuğun yada beraber olduğun biri zaten seni sağlık bla bla diye cinselliğe yönlendiriyorsa koşarak uzaklaş oradan.. tek acamı seni yatağa atmaktır.. birşeyler yaşamak 27 yaşında hayatına hiçbirşey katmayacak.. aksine bu yaşına kadar koruduysan koru zaten.. kimse senii neden bakiresin diye yadırgamaz..
cinselliği yaşadın diye belkide hayatına giren kişi istemeyecek yada problem etmeyecek.. bu adamın kişiliği ile alakalı birşey olacak.. Sakın ama sakın bu yaştan sonra sırfff adam istiyor diye kör kütük aşık olsan bile beraber olmamanı tavsiye ederim.

Tatlim.erkekler sozde bunu problem.etmezler ama.is ciddiye binince seni kenara iterler yada surekli basa kakilir yuzde 80 boyledir 30 yasinda evlendim bakireydim esim gayet normal hosuna giderek.karşıladı hatta 6 ay beraber olamadık o.kadar korumaci davrandim sen.kafana takma sakın gaza gelip bir inat heves ugrana harcama.kendini.sozde hepsi problem.etmesede problem edilir

Hiç biriyle ilişki yaşamayan insan cinsel yönden bir ihtiyaç hissetmez bence buna takilmaniz cok saçma erkekler zaten kiminle olursa olsun bakire bir kadınla evlenmek ister konuyu saçma buldum kendinize boşa dert etmeyin zamanı gelince evlendiğini kişiyle o özel şeyi yapacaksınız zateb

Dostum aklına taktıysan yaşamak istiyorsun demektir bunun başka bir açıklaması yok. Ne yaşamak istiyorsan yaşa ama arkasında durabileceksen yaşa. Sonra gidip bazıları gibi zar diktirip insan kandıracaksan hiç bulaşma 40'ında bile bakire kal.

Sana o lafları söyleyen arkadaşından uzak dur iyiliğini istemeyecek kadar art niyetli kendine zemin hazırlamak istiyor bende 29 da evlendim bakireydim bence ilk olan eşin olsun

Birkaç partner sevgilinizdiyse yani arada bir aşk sevgi vardiysa okeyde yazma seklinizden pek öyle gelmedi sanmıyorum yani. Hergün fasulye derken cinsellik sizin için baya önemli yani alaycı yazmissiniz baya .. herkesin görüşü farklı tabi. Özellikle bu devirde sadece yatak arkadaşı olarak görüşen insanlar çoğaldı ve aşırı saçma buluyorum sokaktaki hayvanlar gibi valla hatta kediler bile eş seciyor bizim bahcede sadece onla oluyor insanlar bokunu çıkardı valla.

Yetisme şekli aileden alınan telkinler dini inanç gibi şeyler bir sürü etken var bunun şekillenmesinde. Sizin aile yapınız vs bilmiyorum ama bakış açınız esnek cinselliğe karşı olabilir . Benim öyle değil

Şu mesajdan bu yorumu çıkardıysanız muhakeme yeteneğinizi biraz daha geliştirmeden böyle bir karar vermemeniz en hayırlısı olur.

bakış açınız esnek cinselliğe karşı olabilir . Benim öyle değil
ben 29 yaşındayım. Bu yaşa kadar bakire kaldığımı düşünemiyorum çünkü cinselliği seviyorum. Keyif alıyorum ve istiyorum.

sokaktaki hayvanlar gibi valla hatta kediler bile eş seciyor bizim bahcede sadece onla oluyor insanlar bokunu çıkardı valla.
Ayrıca bu yorumunuz da son derece saygısız.

Fikriniz görüşünüz ne olursa olsun, sizin açtığınız bir başlıkta, sizin sorduğunuz bir soruya size herhangi bir ayıp etmeden sadece kendi fikrini yazan bir insana "sokaktaki hayvanlar gibi" deme hakkını kendinizde bulmanız hoş değil.

Beğenin veya beğenmeyin, onaylayın veya onaylamayın insanlar size fikir verebilmek için cevap yazıyor. Hakaret duymak için değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…