Evde kalmak diye bir şey kaldı mı hâlâ ya? Tedavülden kalkmadı mı o27 yaşındayım ve yasimdan cok kücük durduğumu(18 ,19) söylüyorlar evlenmeye hazır değilim ama yaşım yükseldikçe kimse beni istemez sevmez begenmez diye korkuyorum acaba yasimi sorarlarsa 18 mi desem zaten öyle sanıyorlar. Erkekler kendinden yaşca küçük kızları tercih ediyorlar genelde . Yaşım engel oluyor gibi sanki
29,5'tan bildiriyorum asla geç değil. Hâlâ evde kalmama umudu var. Güçlü ol kardeşim, dik dur.Çok beyin ölümlü bir konu başlıkta diyorsunuz ki evde mi kaldım içerikte evliliğe hazır değilim.
Hadi onu geçtim ben de 27 yim küçük duruyorum ama tutup da iş yerinde bırak 18 i 23 üm desem çay püskürtürler heralde anne karnında mı okula başladım bu durumda : D
Ayrıca yaşıt olduğumuz için evde kalma tabirin beni bir miktar kırdı zaten demin de falcı sen umudu kes bu yıl dedi neyse dertlerimle sıkmak istemem sjjrktltş
Nöööy? Bu seffaflikla kesin evlenirsin baco
İroniyePsikolog: Bazı mesajların sesi yoktur, onları duyamazsın.
Ben: Falanfesmekan yorumu okurum...
Ben bizimle Kaytan geçiyorsun herhalde?27 yaşındayım ve yasimdan cok kücük durduğumu(18 ,19) söylüyorlar evlenmeye hazır değilim ama yaşım yükseldikçe kimse beni istemez sevmez begenmez diye korkuyorum acaba yasimi sorarlarsa 18 mi desem zaten öyle sanıyorlar. Erkekler kendinden yaşca küçük kızları tercih ediyorlar genelde . Yaşım engel oluyor gibi sanki
27 orta yas degil. Orta yas siniri degisti. 40li yaslar orta yas.Bu ne saçma trip bende 27 yaşındayım 15 diyende oluyor ama 19 20 gösteriyorum. Şimdi 18 yaşında mıyım? Millete 18 yaşındayım diyince gerçek ortaya çıktığında ne olacak? Görende orta yaşta sanır. 27 de evde kaldım tripleri absürt değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?