Evet küçük oldu maalesef ve şimdi ben revizyon düşünüyorum ama bunu doktorla konuştum büyük istemedin sen senin kararındı gibi bir yerden konuştu ama ben bu konuda çok cahildim yeterince bilgilendirilmediğimi düşünüyorum .yani boy kilo mevcut meme dokun göğüs bölgen falan çok parametre var ve ben bunlardan habersizdim

yani bu işte şimdi tek benim mi hatam yani doktorun uzmanlığı nerde kalıyor kafam çok karışönces
Evet küçük oldu maalesef ve şimdi ben revizyon düşünüyorum ama bunu doktorla konuştum büyük istemedin sen senin kararındı gibi bir yerden konuştu ama ben bu konuda çok cahildim yeterince bilgilendirilmediğimi düşünüyorum .yani boy kilo mevcut meme dokun göğüs bölgen falan çok parametre var ve ben bunlardan habersizdim

yani bu işte şimdi tek benim mi hatam yani doktorun uzmanlığı nerde kalıyor kafam çok karıştı
öncesinde araştırmamanız net ne istediğiniz konusunda sizi hataya düşürmüş olabilir. Doktora bırakırsanız doktorlar sizin istekleriniz doğrultusunda bir öneride bulunur. Benim doktorum kendisi karae vermedi boyutuna bana denettirerek karar verdirdi ve küçük mü büyük mü diye sordugumda ben yorum yapıp etkilemek istemem daha sonra memnuniyetsizlik yaşarsan etkilemiş olurım demişti. Belki sizin doktorunuz vucut yapınıza göre bunun çok küçük kalabileceğini vucudunuza uygun olan aralıgı söyleyebilirdi sadece. Peki siz ameliyat öncesi boyutlarla deneme yapmadınız mı