28 +5 günlük hamileyim bebeğim yüz üstü yatoyormuş ....

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
36
İzmir
Düzelirmi sakıncalı değil demikızlar başka arkadaşların öle duran varmı onun için sol tarafına yat dedi ama fazla sol tarafıma yatamıyorum ağrıdığı zman sağıma dönüyorum

Düzelirmi sakıncalı değil demikızlar başka arkadaşların öle duran varmı onun için sol tarafına yat dedi ama fazla sol tarafıma yatamıyorum ağrıdığı zman sağıma dönüyorum

cnm bilmiyorum bu konuda hiç bir fikrim yok...
ama doktor sana söylemedi mi sakıncalı yada değil diye ?
inş düzelir için rahat eder

bebeklerin anne karnındaki hareketleri mimik yada yatış şekilleri doğumdan sonraki hareketlerini belirlermiş doktorun sakıncalı bişey yok dediyse strese girme boşuna sola yatmaya alışmak zor en iyi ben bilirim ama alışman lazım güzelim bebeğe en iyi oksijen kan ve besin o şekilde gidiyo

canım geçen ay bana da doktorum ters duruyor bebeğin dedi,ama önemli değil düzeltir kendi kendine dedi ben de hiç üstünde durmadım.tabi bu ters yüz üstü anlşamına mı geliyor orasını bilmiyorum.dr bişey demediyse takma kafana.

Benim oğlum 8 ay yan yattı bi o yana bi bu yana, sonra başı yukarı durmaya başladı , sonra aşağı döndü, şimdi tekrar başı yukarıda her kontrolde yer değiştiriyor hemde son 1 aydır her hafta doğum şeklim bu yüzden hala belli değil, dr son haftaya kadar döner dedi ama ne yöne bekliyoruz :)) endişelenme seninkide dönecektir yakında daha küçük..

benimde 21 haftalıkken yüzüstü duruyordu ama ben normal karşıladım sonraki muayenelerde dönmüştü zaten,önemsenicek birşey yok rahat ol stres yapma,bebekler suda balık gibi her şekle girebilir...

Back
X