• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 Geç Bir Yaş Mı?

Bide niye hayatınızı başkasına göre ayarlıyorsunuz onu anlamadım 🙄
Ben kendim icin aciklayayim. Calisiyodum. Ama evlenmeye karar verdik. Zaten 4 sene boyunca evlenelim diyen oydu ailesi istemeyene kadar. Yurt disina tasinacaktik onun meslegi icin.bende tabii ayrilmayacagimiza o kadar eminim ki zaten yurt disinda yasayacagiz diye düsunerek burada kendim icin yaratabilecegim imkanlari yaratamadim. Kariyerimde onemli seyler yapabilecekken yapamadim. Cünku zaten gidecegiz. Ama neymis hayat sen planlar yaparken basina gelenlerden ibaretmis. Onunla ayrildik. Ve hayatim hic tahmin edemeyecegim yönde degisti. Bende keske dedim.

Evlilikten önce kariyer, kariyer oturmadan evlenilmez bakın iş bulmadan demiyorum okul bitip iş bulup kariyerinde düzgün Bi seviyeye gelmeden

Ben kendim icin aciklayayim. Calisiyodum. Ama evlenmeye karar verdik. Zaten 4 sene boyunca evlenelim diyen oydu ailesi istemeyene kadar. Yurt disina tasinacaktik onun meslegi icin.bende tabii ayrilmayacagimiza o kadar eminim ki zaten yurt disinda yasayacagiz diye düsunerek burada kendim icin yaratabilecegim imkanlari yaratamadim. Kariyerimde onemli seyler yapabilecekken yapamadim. Cünku zaten gidecegiz. Ama neymis hayat sen planlar yaparken basina gelenlerden ibaretmis. Onunla ayrildik. Ve hayatim hic tahmin edemeyecegim yönde degisti. Bende keske dedim.

İnsanız hatalar yapabiliriz. Size acı bir ders olmuş .

Ben evliyim yine de ‘nasılsa evliyim’ diye bu kadar ‘garanti’ görmüyorum hiçbirşeyi .
Vardır bunda da bir hayır . Yaşamanız gerekiyormuş ne diyelim ...

28 yaşındayım. Bütün planlarımı ona göre ayarladığım, evlenmeyi düşündüğüm ilişkim maalesef bitti..
Şuan kendimi tamamen boşlukta hissediyorum.. canımın yanması, bir işimin olmaması.. hayata yeniden tutunamayacakmışım gibi geliyor.. daha önceden iyi bir bölümde okuyordum fakat okulu bırakmak zorunda kaldım. Şuan açlıktan 2 yıllık bişi okuyorum o bitmeden de kpss falan giremem.. doğal olarak vasıfsız gibiyim Şuan. Nasıl toparlanırım, ne iş yaparım yada kendimi nasıl iyileştirebilirim hiçbir fikrim yok..
En önemlisi de;
Bu yaştan sonra tekrar çok sevilebilir miyim?

Yoksa her şey için geç mi kaldım ben?
selam:)
ben de evlilik arefesinde sıkıntı yaşadım biz de düğünü erteledik ama düğün olacak mı olmayacak mı Allah biliyor..her şey havada muallakta....
ha olmazsa tekrar severim eminim çünkü sen aynı kalmıyorsun
3 yıl önceki sen şimdiki senle nasıl aynı değilse ileride de dünyaya ve insanlara farklı gözle bakacak ve yeniden aşık olacaksın buna adım gibi eminim
okul konusunda da geç kalmadın bence insanlar bilmemkaç yaşında hukuk, tıp, mimarlık okuyorlar bitirip işe giriyorlar... hiç geç kalmadın hatta ben de sektör değiştireceğim yeniden okuyup.bu sene ünv sınavına çalışmaya başladım:) 4 koca yıl okuyacağım olursa inşallah:P
çok düşünmek de vakit kaybı, hedef koy ve uygula derim:)

daha gençsin bu kadar karalar bağlama.evdeki hesap çarşıya uymaz derler.25 yaştan sonra insan iyice olgunlaşmaya başlıyor zaten.

Tüm Tr kızlarına tavsiyem kesinlikle Adam gibi birini bulduğunuza emin olmadan, kariyer yapıp para kazanmadan bir de kendi ayaklarınızın üstünde durmadan EVLENMEYİN.
28 yaş hiçbirşey için geç değil ama lütfen evliliği gözünüzde büyütmeyin çevremdeki çoğu evli kadın anne evinde rahat yaşamış bir de parasını kazanıyor ise bekar hayatını özlüyor.

Hayat böyledir bazen, planlar yaparız, büyük planlar yaparız ama gün gelir hepsi suya düşer. 28 29 30 31 hiçbiri geç bir yas değil. Bence sizin derdiniz yaştan çok yaşadıklarınizin verdigi yorgunluk. Biraz zaman tanıyın kendinize. Ruhunuzu dinlendirin yaşı onu bunu dert edeceğinize. Sonra zaten bulur sizi güzel şeyler.

Daha hayatınızın en güzel yıllarına henüz gelmemişsiniz siz.
Hiçbir şey için hiçbir zaman geç değil, ölmediğin müddetçe. Ölünce geç oluyor maalesef.

CANIM kac yilliK iliskiydi. Ve niye BiTTI. BEN de 27 yasindayim ve gec kalmislik hissi var. YANI en azindan biri olmali evlilige dogru giden. AMA BURDAKILER COK OLUMLU 27 KUCUK GORUYORLAR. ben de anlamiyorum. Bana GORE DE TAM ZAMANI GECERSE GEC KALACAM GIBI HISSEDIYORUM.

CANIM kac yilliK iliskiydi. Ve niye BiTTI. BEN de 27 yasindayim ve gec kalmislik hissi var. YANI en azindan biri olmali evlilige dogru giden. AMA BURDAKILER COK OLUMLU 27 KUCUK GORUYORLAR. ben de anlamiyorum. Bana GORE DE TAM ZAMANI GECERSE GEC KALACAM GIBI HISSEDIYORUM.
1 yıllıktı aslında çok uzun değil belki ama biz hergün beraberdik onun dışında bir şey yoktu hayatımda diyeyim.. evet bu yaşları küçük görüyorlar ama ben de bazen geç kaldığımı düşünüyorum.. buradaki yorumlar rahatlatıyor insanı gerçekten şuan daha iyiyim.. açıkçası evlilik planı yapıp, hayaller kurup böyle yıkılacağıma hiç olmamasını tercih ederdim.. en azından tecrübe oldu diyebiliyorum

28 yaşındayım. Bütün planlarımı ona göre ayarladığım, evlenmeyi düşündüğüm ilişkim maalesef bitti..
Şuan kendimi tamamen boşlukta hissediyorum.. canımın yanması, bir işimin olmaması.. hayata yeniden tutunamayacakmışım gibi geliyor.. daha önceden iyi bir bölümde okuyordum fakat okulu bırakmak zorunda kaldım. Şuan açlıktan 2 yıllık bişi okuyorum o bitmeden de kpss falan giremem.. doğal olarak vasıfsız gibiyim Şuan. Nasıl toparlanırım, ne iş yaparım yada kendimi nasıl iyileştirebilirim hiçbir fikrim yok..
En önemlisi de;

Ne demek tekrar sevebilir miyim iyileşebilir miyim ?
28 yaş ne ki daha yolun başı hiç merak etmeyin en yakın zamanda hayata karışıp başkalarına şans vermeyi deneyebilirsiniz 🙏🏼

Yeni bir ayrılık yaşadığınız için depresifsiniz diye düşünüyorum zira 28 yaş nedir ki daha ne gördünüz şu hayatta oooo:spor: yaşımı söylemeyimde :KK48: yani ben daha yeni yeni y.lisanslar yeni yeni planlar yapıyorum. Ayrıca evlenmek hayatın birinci kuralı değil, hatta bence ikinci üçüncü dördüncü kuralı bile değil. Ne zaman birlikte yaşamaktan keyif alacağınız biriyle karşılaşırsınız o zaman evlenirsiniz. Bunun için yaş kovalamayın. Hayatınızın, gençliğinizin, sağlığınızın keyfini çıkarın. İş konusuna gelince...Evet ülkemizde gerçekten çok zor fakat imkansız değil. Sonuçlardan değil, süreçlerden keyif almaya çalışın. Nacizane kendiminde dikkat ettiğim tavsiyelerim.sevgiler

Bir hedefiniz var mı. ?
Önce kendinize hedef koyun.
Ayrıca lise mezunu olarak 2020 de KPSS ye girebilirsiniz.
Bir kursa yazılırsanız daha sıkı çalışırsınız.
Ayrıca 28 ne çalışmak için ne de aşık olmak için geç değil.
Açıkçası önlisans üzerinden gireyim diyorum.. hedef olur mu bilmem ama İngilizcem çok iyidir.. Bugün acaba ders mi versem diye düşündüm

ölmek için çok erken bir yaş bir tek onu biliyorum
En önemlisi de;

Back
X