Ben aşılamanın ertesi gününden itibaren sabah iki adet akşam iki adet pragestan vajinal fitil kullanıyorum canım doktor bu şekilde devam et mayısın 12 de kan ver eger hamileysen kalp atısını duyana kadar pragestana devam ediceksin hamile değilsen bırakırsın dedi. Bu ilaçtan dolayı diye düşünüyorum şiddetli gögüs ucu hassasiyeti yaşıyorum. bel kasık agrısı da normal düzeyde suanda sen birşey kullanıyormusun?Canım bende 28 inde oldum bı kasık ve bel ağrısı ve gögus ucum sızlıyo ama bilmiyorum iğne etkisi devam ediyo mu hala
Canım ben sadece duphostan kullanıyorum banada 13 ünde kan ver dedi ama ben 7. Gün idrar test yaptım negatif çıktı sonra erken filan dediler bende sonra yapmadım kan vericem ama umudum pek yokBen aşılamanın ertesi gününden itibaren sabah iki adet akşam iki adet pragestan vajinal fitil kullanıyorum canım doktor bu şekilde devam et mayısın 12 de kan ver eger hamileysen kalp atısını duyana kadar pragestana devam ediceksin hamile değilsen bırakırsın dedi. Bu ilaçtan dolayı diye düşünüyorum şiddetli gögüs ucu hassasiyeti yaşıyorum. bel kasık agrısı da normal düzeyde suanda sen birşey kullanıyormusun?
Ben hiç test yapmadım. İlk aşılamam. Açıkcası istanbul depreminden sonra aşılamam oldugu için deprem tedirginliğim sürdü sürekli o yüzden aşılamadan sonra tuttumu test yapsam mı diye düşünmeye vaktim pek olmadı depremden dolayı panik atagım tetiklediği için. Benimde pek tuttu gibime gelmiyor tutarsada bu panik atakla nasıl bir hamilelik geçer bilemiyorum hakkımızda hayırlısı afiyetlisi ne ise o olsun canımCanım ben sadece duphostan kullanıyorum banada 13 ünde kan ver dedi ama ben 7. Gün idrar test yaptım negatif çıktı sonra erken filan dediler bende sonra yapmadım kan vericem ama umudum pek yok
Siz baya erkenci davranmışsınız inşallah çok güzel bi şekilde artmıştır beta değeriniz ben de 26sında oldum cuma kan vericemBende o tarihte oldum canım dayanamayıp dün kan testi verdim betam 2.96 çıktı 48 saat geçince tekrar kan ver dediler bakalım yarın tekrar vericem belirti olarak da kasık ağrısı akıntı ve göğüs hasassiyetim var bir de göğüsümün çevresi renk olarak koyulaştı bekleme süreci çok zormuş umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Evet ben dayanmadım aceleci davrandımSiz baya erkenci davranmışsınız inşallah çok güzel bi şekilde artmıştır beta değeriniz ben de 26sında oldum cuma kan vericemçok afedersiniz benim de akıntım var da sizinkinin yapısı nasıl özel bi soru oldu kusura bakmayın
Yaa umarım beta yükselir tekrar kan verdiğinde bizleride haberdar etBende o tarihte oldum canım dayanamayıp dün kan testi verdim betam 2.96 çıktı 48 saat geçince tekrar kan ver dediler bakalım yarın tekrar vericem belirti olarak da kasık ağrısı akıntı ve göğüs hasassiyetim var bir de göğüsümün çevresi renk olarak koyulaştı bekleme süreci çok zormuş umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Evet ben dayanmadım aceleci davrandımNe kusuru olur mu öyle şey hepimiz aynı durumdayız birbirimize destek olmamız lazım Benimki şeffaf kokusuz şekilde çok yoğun geliyor sizin nasıl
Ederim tabi ki çok teşekkür ederimYaa umarım beta yükselir tekrar kan verdiğinde bizleride haberdar etbenimde gögüs ucu hassasiyeti gögüs ucum normalindem daha koyu, bel agrısı afedersin hafif şeffaf sarımsı akıntım var ama öyle yogun değil ve malesef ben sigara kullanıyorum o yüzden tuttugundan pek ümitli değilim. Birde progestan kullanıyorum etkileri saydıklarımla aynı
Ay ben de sigara kullanıyorum ya bu işi acil çözmemiz lazımYaa umarım beta yükselir tekrar kan verdiğinde bizleride haberdar etbenimde gögüs ucu hassasiyeti gögüs ucum normalindem daha koyu, bel agrısı afedersin hafif şeffaf sarımsı akıntım var ama öyle yogun değil ve malesef ben sigara kullanıyorum o yüzden tuttugundan pek ümitli değilim. Birde progestan kullanıyorum etkileri saydıklarımla aynı
Evet bende folik asit kullanıyorum çok teşekkür ederimEderim tabi ki çok teşekkür ederimBu dönem de en önemli şeylerden biri de psikolojini yüksek tutmak dedi doktorum olumsuz düşünmeyin lütfen Bana doktorum herhangi bir şey kullanmamı söylemedi folik asit kullanıyorum sadece
İnşallah olumlu sonuçlar alırız herkes de farklı oluyor belirtiler diyorlarBenim Ovitrelle vurulduktan sonraki gün yani aşılama öncesi dediğiniz gibi şeffaf çok yoğun ve yapışkanlıydı. Şuan beyaz az az geliyor
Ay ben de sigara kullanıyorum ya bu işi acil çözmemiz lazımtutunladına engel değildir bence ama gelişimine engel olmaması için öğrenir öğrenmez pozitifleri hemen bırakmamız lazım
İnşallahİnşallah olumlu sonuçlar alırız herkes de farklı oluyor belirtiler diyorlar
Bebeklerimizin sağlığını düşündüğümüz an tiksiniriz eminimAçıkcası ne yapıcam bende bilmiyorım pozitif sonuç alırsak umarım tiksiniriz
Merhaba hemen hemen bende aynı sizin gibiyim ve bende hiç test yapmadım pazartesi kan vericem bakalım buradan haber verelim birbirimizeMerhaba herkese güzel sonuçlar dilerim.benimde 27 sinde aşılama olmustu ilk 5 gün kasık ağrısı ve karın alt bölgede ağrı vardi hafif hafif sonra hiçbir belirti kalmadı bu iki gündür de normal herzaman yaşadığım regl sancisi göğüs şişliği ve bel ağrısı yaşıyorum 4 gün var adete bakalim test vs yapmadım p.tesi regl olmazsa kan vereceğim ama olacak gibiyim tüm belirtiler o yönde
Bugün verdiğim kan testinde maalesef 1.20 çıktı beta sonucum büyük ihtimalle negatif sonuçlanıcak ama doktorum yine de ayın 15’ine kadar bekle dedi ama benim umudum artık sıfır maalesefYaa umarım beta yükselir tekrar kan verdiğinde bizleride haberdar etbenimde gögüs ucu hassasiyeti gögüs ucum normalindem daha koyu, bel agrısı afedersin hafif şeffaf sarımsı akıntım var ama öyle yogun değil ve malesef ben sigara kullanıyorum o yüzden tuttugundan pek ümitli değilim. Birde progestan kullanıyorum etkileri saydıklarımla aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?