- 22 Nisan 2025
- 20
- 7
- 1
- 37
Tamam İnşallahMerhaba hemen hemen bende aynı sizin gibiyim ve bende hiç test yapmadım pazartesi kan vericem bakalım buradan haber verelim birbirimize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam İnşallahMerhaba hemen hemen bende aynı sizin gibiyim ve bende hiç test yapmadım pazartesi kan vericem bakalım buradan haber verelim birbirimize![]()
Regline kaç gün var ? Yükselebilir hemen kestirip atmayın 15 inde tekrar kan verinBugün verdiğim kan testinde maalesef 1.20 çıktı beta sonucum büyük ihtimalle negatif sonuçlanıcak ama doktorum yine de ayın 15’ine kadar bekle dedi ama benim umudum artık sıfır maalesef![]()
Bel ağrınız sizin nasıl? Bugün ben çok yogun bel agrısı yaşıyorum sol tarafım özellikle bacagıma vuruyor resmen topallıyorum. Onun harici akıntınız vs var mıTamam İnşallah![]()
Benim yogun degil ama uzandigimda hissettiriyor ve dediğiniz gibi bacaklarıma vuruyor benimde ama belirtilerim adet donemimle aynı her ay aynı şeyleri yasiyorum çünkü .akıntı çok az sarımtirak fakat yogun değilBel ağrınız sizin nasıl? Bugün ben çok yogun bel agrısı yaşıyorum sol tarafım özellikle bacagıma vuruyor resmen topallıyorum. Onun harici akıntınız vs var
Peki en son beta verdiğinizde sonuç neydi 1.2 çıkmış benim genelde 0.1 çıkar hep sizin yükselme durumunuz olabilirBenim yogun degil ama uzandigimda hissettiriyor ve dediğiniz gibi bacaklarıma vuruyor benimde ama belirtilerim adet donemimle aynı her ay aynı şeyleri yasiyorum çünkü .akıntı çok az sarımtirak fakat yogun değil
0.2 çıkmıştı .Belirtiler olumsuz gibi ama bakalım Allah hepimize doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip etsinPeki en son beta verdiğinizde sonuç neydi 1.2 çıkmış benim genelde 0.1 çıkar hep sizin yükselme durumunuz olabilir
Aminn0.2 çıkmıştı .Belirtiler olumsuz gibi ama bakalım Allah hepimize doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin![]()
Bende 28inde oldum olduktan iki gün sonra hafif bel kasık ve göğüs ağrısı belirtileri var 13ünde test yap dedi doktor bekliyorum birde burnum tıkanıyor sürekli ve yorgunluk hali varKızlar merhaba 28 nisan da aşılama oldum aynı gün olan arkadaşlar belirtiniz var mı merak ediyorum
İlaç kullanıyormusunuz doktor bana progestan vajinal fitil verdi onu kullanıyorum bel agrısı gögüs hassasiyeti ara ara kasık agrılarım oluyor ama progestan mı yapıyor bilmiyorumBende 28inde oldum olduktan iki gün sonra hafif bel kasık ve göğüs ağrısı belirtileri var 13ünde test yap dedi doktor bekliyorum birde burnum tıkanıyor sürekli ve yorgunluk hali var
Bilmiyorum açıkcası ama ben progestan kullanıyorum doktor öyle yazdıBende aşılama yaptırmıştım olumsuz sonuçlandı günde 3 defa duphaston kullanıyordum acaba Progestan daha mı iyi bu konu da bilgisi olan var mı?
Progestanı fitil olarak kullanmıştı arkadaşım doktoru öyle vermişti aşılamada tutmuştu onun.. benim tutmayınca acaba prosesten kullansaydım olur muydu diye geçirdim aklımdanBilmiyorum açıkcası ama ben progestan kullanıyorum doktor öyle yazdı
Progestanı fitil olarak kullanmıştı arkadaşım doktoru öyle vermişti aşılamada tutmuştu onun.. benim tutmayınca acaba prosesten kullansaydım olur muydu diye geçirdim aklımdan.. inşallah olumlu sonuç alırsın bana da fikir olur![]()
progestan verdi fitil olarak değil ama oral olarak verdi onu kullanıyorum dün dayanamayıp test yaptım ama silik çizgi dahi çıkmadı bilmiyorum her şey yolunda gitti aslında ama erkenyaptım sanırım testi hiç bişey hissedemiyorum regli belirtisiyle aynı olduğu için tuttu mu yoksa regl belirtisi mi hiç emin olamıyorumİlaç kullanıyormusunuz doktor bana progestan vajinal fitil verdi onu kullanıyorum bel agrısı gögüs hassasiyeti ara ara kasık agrılarım oluyor ama progestan mı yapıyor bilmiyorum
AnladımProgestanı fitil olarak kullanmıştı arkadaşım doktoru öyle vermişti aşılamada tutmuştu onun.. benim tutmayınca acaba prosesten kullansaydım olur muydu diye geçirdim aklımdan
Kan vermeden sonucu bilemezsin sen 10. Gün kanını ver.. ve bence test yapma moral bozmaya gerek yok daha birşey belli değil Rabbim mutluluğunu yaşatmayı nasip etsin inşallahprogestan verdi fitil olarak değil ama oral olarak verdi onu kullanıyorum dün dayanamayıp test yaptım ama silik çizgi dahi çıkmadı bilmiyorum her şey yolunda gitti aslında ama erkenyaptım sanırım testi hiç bişey hissedemiyorum regli belirtisiyle aynı olduğu için tuttu mu yoksa regl belirtisi mi hiç emin olamıyorum
İlacı istwr vajinal fitil ister oral olarak alabilirsin ama vajinal fitil olarak kullan yan etki yapmaz demişti o yüzden sabah iki akşam iki adet kullanıyorum.. ben regliyi ilaç kullanmadan olamıyorum çok düzensiz pcos var. Progestanın agrılarımı bunlar bende anlamış değilim. Ben hiç test yapmadımprogestan verdi fitil olarak değil ama oral olarak verdi onu kullanıyorum dün dayanamayıp test yaptım ama silik çizgi dahi çıkmadı bilmiyorum her şey yolunda gitti aslında ama erkenyaptım sanırım testi hiç bişey hissedemiyorum regli belirtisiyle aynı olduğu için tuttu mu yoksa regl belirtisi mi hiç emin olamıyorum
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Hep dua ediyorum herkes için inşallah kabul olurKan vermeden sonucu bilemezsin sen 10. Gün kanını ver.. ve bence test yapma moral bozmaya gerek yok daha birşey belli değil Rabbim mutluluğunu yaşatmayı nasip etsin inşallah![]()
Bende de pcos var çok düzensizdi söylebileceğim tek şey test yapma erkenden ben öyle bir hata yaptım olumlu düşünemiyorum o yüzdenİlacı istwr vajinal fitil ister oral olarak alabilirsin ama vajinal fitil olarak kullan yan etki yapmaz demişti o yüzden sabah iki akşam iki adet kullanıyorum.. ben regliyi ilaç kullanmadan olamıyorum çok düzensiz pcos var. Progestanın agrılarımı bunlar bende anlamış değilim. Ben hiç test yapmadım
Canını sıkma bir kaç gün daha ben kendimi bildigim için test yapmadım morelman çöküyorum çünkü. Siz günde kaç adet progestan alıyorsunuzBende de pcos var çok düzensizdi söylebileceğim tek şey test yapma erkenden ben öyle bir hata yaptım olumlu düşünemiyorum o yüzden