28 nisan aşılama olanlar?

Ben neden bu kadar çok alıyorum anlamadım yani çok aldıgım için etkisi çok oluyor gibime geliyor cünkü tuttuna pek inanmıyorum aşılamanın tutma ihtimali çok düşük diyolar
Öyle düşünme hayat o kadar garip ki olması gerekiyorsa zamanı gelmişse eğer isterse %1 ihtimal olsun yine de olur. Bu oranlar sadece sayıdan ibaret. Herkesin tedavisi kişisel elbet bir sebebi vardır

Öyle düşünme hayat o kadar garip ki olması gerekiyorsa zamanı gelmişse eğer isterse %1 ihtimal olsun yine de olur. Bu oranlar sadece sayıdan ibaret. Herkesin tedavisi kişisel elbet bir sebebi vardır
Haklısınız çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun💖

Günaydın herkese dayanamayıp test yapan var mı? Test sonuçları nasıl ben test yapmak istiyorum korkuyorum olumsuz olur diye

Ben dün yaptım çatlatma 30 nisanda olmuştı aşılama 2 mayısda negatif çıktı
Anladım bende yanlış hatırlamıyorsam 4 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı. Aşılamam 28 nisanda oldu. Bence erken yaptık o yüzden negatif oldu. Öyle düşünmek istiyorum

İnşallah canım var mı bir belirtin
Benim aşılamadan bir yada iki gün sonra bembeyaz yapışkan akıntım oldu. O günden sonra hafif bel ağrım kasık ağrım oldu. Göğüslerimde hafif acıma oldu. İki gündür ağrılarım iyice azaldı. Anlayamıyorum o yüzden

Benim aşılamadan bir yada iki gün sonra bembeyaz yapışkan akıntım oldu. O günden sonra hafif bel ağrım kasık ağrım oldu. Göğüslerimde hafif acıma oldu. İki gündür ağrılarım iyice azaldı. Anlayamıyorum o yüzden
Ne zaman test yapacaksın canım

Ne zaman test yapacaksın canım
Yarın erken gebelik testi yapıcam aslında doktor 13 mayısta yap dedi. Yarın içinde yapmaya korkuyorum. 2,5 yıldır her gecikmemde gebelik testlerinden negatif sonuç aldım. O yüzden korkuyorum yapsam mı yapmasam mı diye

Anladım bende yanlış hatırlamıyorsam 4 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı. Aşılamam 28 nisanda oldu. Bence erken yaptık o yüzden negatif oldu. Öyle düşünmek istiyorum
Bende 28 nisanda aşılama oldum dün pembe açık akıntım vardı yerleşme sandım ama bugün regli olmuşum

Kizlar bende 5 Mayıs'ta oldum beklemedeyim. Umudunuzu yitirmeyin bir daha denenebilir bir tedavi bence. Benim 3.aşılamam bu arada ilk aşılamam pozitifti düştü ama. İkinci negatifti test gününden önce regl oldum. Şimdi üçüncü aşılama tutar mı tutmaz mi bilmiyorum ama denemeye değer bence kendimiz denedigimizde gebe kalma oranımız daha düşük ve zamanı var demekki öyle düşünüyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah
Çok üzüldüm demek ki vakti henüz gelmemiş. İnşallah bir dahaki sefere olur. Muhtemelen benimde olmadı. Hayırlısı olsun hakkımızda

Back
X