28 Ocak 2021 Aslan Dolunayı ve Burçlara Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645

28 Ocak 2021 Aslan Dolunayı ve Burcunuz: Kaderi Değişimler Zamanı​

tumblr_cd61a300d5ade4abb8e5e374f05fc7e4_2cd89e84_1280.jpg

28 Ocak 2021, Saat 22:16’da Aslan burcunun 9. derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay haritasında İstanbul’a göre Başak burcunun 27. Derecesi, Ankara’ya göre Terazi burcunun 0. derecesi yükselecek.

Dolunay haritasında Kova burcunda güçlü bir stelyum (gezegen toplanması) var. Bu stelyum Kova burcundaki Güneş, Jüpiter, Satürn üçlüsünün ilk on derece içindeki yakın kavuşumunu ve bunların uzağında 26 derecede kalan Merkür dörtlüsünü içeriyor. Güneş, Jüpiter, Satürn Kova üçlüsü de Mars ve Uranüs Boğa konumlarına kare/zorlayıcı açı ile durmakta. Bu zamanlama değişimlerin gündeme geleceğini gösteriyor. Bu süreçte ekonomi, üretim, bilimsel ilerleme ve keşifler, özgürlükler, reform, isyan, sağlamlık testleri gibi konu başlıkları dikkat çekmeye devam edebilir. 13 Ocak Yeniayı sürecinden sonra yılın en önemli ikinci zamanı diyebiliriz. Olaylar peş peşe birbirine bağlanabilir. Bu etkileşimlerden kişisel açıdan en çok sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının ilk 10 günü ya da haritalarında bu burçta ilk 10 derece içinde gezegenleri olanlar etkilenecekler.

Dolunaylar bir olayın iki yanının değerlendirilebileceği ve bir durumun artık en belirgin haline ulaştığı zamanı ifade eder. Dolunay fazı insanın psikolojik olarak daha fazla çıkış yaşadığı daha dürtüsel olabildiği bir zamandır. Ay hisleri, güven arayışı ve temel ihtiyaçları ifade eder. Bu noktada aslan burcundaki konumu daha hareketli, ateşli, sıcak, ego ile ilgili yönelimi ifade etmekte. Kova tarafındaki yığılım ise grup bilincini ve sosyal durumlar ile bağlantılı etkileri ifade ediyor. Burada benliğe odaklanmak ihtiyacı ile sosyal bilinç arasında çekişmeler olabilir.

Aslan burcu eğlenceyi, sahneyi, aşk hayatını, riske girmeyi, kendini göstermeyi ifade eder. Kova tarafında farklı, orijinal, özgür, bağımsız bir yapı söz konusudur. Burada aşk ve özgürlük konusu da çekişebilir.

İlişkiler ve Kısmetler
Kova burcundaki Merkür, 30 Ocak itibarıyla geri hareketine başlayacak. Bu Retro hareket 21 Şubat’a kadar sürecek ve 15’Mart’a kadar Kova burcunda kalacak.
Geri hareket sürecinde geçmişle bağlantılı kişilerin dönüşleri ya da karşılaşmalar söz konusu olabilecektir. Geçmişteki işlere göz atmak, düzenlemeler mümkün. Yeni işlerle ilgili gecikmeler yaşanabilecektir. Merkür Kova burcundayken teknolojik cihaz alımı ile ilgili dikkat edilmesi gerekir. Teknolojik cihazlarda sorunlar çıkabilir. Özellikle elektrikle ilgili çalışanların dikkat etmesi gerekecektir. Çünkü Kova yöneticisi Uranüs’ün sert açılanmada olduğu bir zamandayız. Elektrik yükü fazla olan insanların topraklanması gerekir. Sağlıklı ilişkiler, beslenme ve spor bu süreçte daha çok önem arz etmekte. Çünkü Uranüs, Merkür’ün oktavı bir gezegen olarak sinir sistemini daha çok etkiler ve elektrik birikimler ile ilgilidir.

Bu etkilerden Sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep, Kova’lar ve haritasında bu burçlarda gezegenleri olanlar daha çok etkilenecektir.

Venüs konumuna baktığımızda, Oğlak burcunda ilerlediğini görüyoruz. Venüs, 1 Şubat’tan sonra da Kova burcuna geçecek. İlişkiler bakımından daha bağımsız ve özgür hareket edilen bir zaman dilimi olacaktır. Birlikte yapılacak sosyal faaliyetler bakımından artışlar olabilir. Sosyal paylaşım sitelerinde daha fazla hareket ve iletişim olabilecektir. İlişkiler bakımından da daha dostça ve özgür hareket edilebilen bir tarz söz konusu olacaktır. Yine bu etkiden sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova’lar ve bu burçlarda gezegenleri olanlar daha çok etki alacaktır.

Mars’ın konumuna baktığımızda. Boğa burcunda ilerlediğini görüyoruz. Burada artık Uranüs Boğa derecesini geçmiş ve uzaklaşmış durumda. Kare açı konumundaki Güneş, Satürn ve Jüpiter konumundan da uzaklaşıyor. Bu sürecin hemen öncesinde gerçekleşen Mars Boğa – Jüpiter Kova açılanmasıyla özgür ve sosyal girişimler, bağımsızlık adına girişimler, ekonomik alım-satım, yatırım gibi girişimler için tetikleyici görünüm oluşuyor.

İlişkilerden yana Venüs Kova ve Mars Boğa etkileşimiyle hem özgür hem daha duyumsal ve keyfi etkileşimler ön plana geçecek. Mars Boğa ile istikrar, sağlamlık ve zenginlik yönelimli tavır ve girişim olabilirken, Venüs Kova ile daha iletişimci ve sosyal olunacak bir süreç olacak. Dolayısıyla total olarak sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep, Kova’lar bu süreçten oldukça etkilenecekler.


Türkiye Astroloji Haritası


Türkiye Astroloji haritasında Aslan Dolunayı, Ay konumu 2. Ev’de Aslan ve Güneş Konumu 8. Evde Kova’da olarak görülmekte. Bu süreçte Kova burcunda gezegen toplanması 8. Ev konularını daha fazla gündeme getirebilecek nitelikte.
Maddi, ekonomik, üretim konusu ve bunun yanı sıra kredilerimizin durumu ön planda olacaktır. Corona aşı konusunu da içine alacak şekilde ekonomik hususlar tartışmaya alınabilir. Doğal zenginliklerimiz; maden, altın, gümüş, petrol, doğalgaz gibi konular gündeme gelebilir.
11. Evdeki Mars ve Uranüs Boğa konumları uluslararası camiadaki durumumuzu ve yine ekonomi ve kredi konumuzu gündeme getirecek durumları ifade ediyor. Burada maddi manevi destek arayışları önemli görünmekte. 8. Evdeki Kova’daki gezegen toplanması 11. Evdeki Boğadaki Mars, Uranüs ikilisine kare/sert açı ile bakmakta. Burada zorlayıcı durumlar ve mücadele olabileceği görülüyor. Ekonomi, kaynaklar, değerler ön planda olacak.
Bu süreçte uluslararası camia ile olan ilişkiler ve “biz” kavramı ile hareket etmek önem arz ediyor. Bunlar güçlü 11. Ev ve Kova burcu ifadeleri olacaktır. Burada dayanışma yapma konusu ön plana çıkacaktır.
Kova burcundaki Satürn, 6 Şubat itibarıyla, Boğa burcundaki Uranüs ile 1 derecelik mesafede kare/zorlayıcı açı konumuna yaklaşacak. Satürn Kova ve Uranüs Boğa arasındaki bu açı Türkiye açısından özellikle ekonomik, bankacılık, üretim, piyasaların durumu, destek ve kredi anlamında zorlayıcı bir süreç olabilecektir.
Satürn Kova ve Uranüs Boğa arası etkiler sarsıntıları ifade etmekte. Bu sarsıntı ve enerji boşalımı konusu, bir takım zorlanmalardan ötürü belirli gruplarla ilgili çıkışlar da olabilir, ekonomik açıdan da olabilir ve depremler ile de ilgili olabilir. Bu süreçte bu ağır gezegenler arasındaki bu açılanma sağlamlık testini gösteriyor. Bütün bu açılardan gerekli çalışmaların yapılması gerekmekte.
Zaman döngüsü, yine döngüsel olan tekamül yolculuğumuzla paralel bir olgudur. Gökyüzündeki işaretleri değerlendirmek ve evrim/tekamül yolunda doğru adımları atmak önemlidir. Umarız bu içinde bulunduğumuz sert ve ağır gezegenlerin açılandığı zamanlarda ağır dersler alacağımız kötü olaylar yaşamayız.


Gezegen Hareketleri

Plüton

Oğlak burcunda ilerleyen Plüton 25 Nisan 2020’de geri harekete başladı. Tutkular, derin benlik, odaklanma, konsantre olunan konular, dönüşüm ve değişimler ile ilgili geçmişe dönük bakış açısı ve düzenlemeler önem kazanacak.
27 Nisan 2021 – 5 Ekim 2021 arasında geri harekette olacak.

Neptün

Balık burcunda ilerleyen Neptün 23 Haziran 2020’de geri harekete başladı. İlham, sezgisel konular, yaratıcılık, fedakarlıklar, sevgi ve paylaşım konuları, hassasiyetler, vizyonlar, yanılgılar ve aldatıcı durumlar açısından geçmişe dönük bakış açısı oluşacak ve düzenlemeler olacak.
25 haziran 2021 – 30 Kasım 2021 arasında geri harekette olacak.

Uranüs

Boğa burcundaki Uranüs 15 Ağustos 2020’de başladığı geri hareketini 13 Ocak 2021’de sonlandırıyor.
Bu tarihle birlikte geleceğe dönük yeni safha başladı. Yer değiştirmeler ve bağımsızlık teması özellikle sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova’da kendini gösterebilecek. Genel olarak da haritasında sabit burçları baskın olanların hayatlarında değişiklikler olacak.
19 Ağustos 2021 – 18 Ocak 2022 arasında geri harekette olacak.


Satürn

Satürn 22 Mart 2020 itibarı ile Kova burcuna geçti ve 11 Mayıs’a kadar ilerledikten sonra geri hareket yaptı.
10 Mayıs’ta geri harekete başladıktan sonra 1 Temmuz’da Oğlak burcuna dönerek geri hareketine devam etti.
Satürn 17 Aralık 2020 – 7 Mart 2023 arası ise tamamen Kova burcunda yer alıyor.
Bütün burçları etkilemekle birlikte özellikle sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep, Kova bakımından önemli etkiler getirecek. Bir takım konuların düzenlenmesi durumu ortaya çıktığı gibi zamanın idaresine ve o noktaya gelişine göre ilgili alanlarında zorlanmalar ve sınırlar da kendini gösterecek.
Kova burcundaki Satürn 22 Mayıs 2021 – 10 Ekim 2021 arasında geri harekette olacak.

Jüpiter
Jüpiter 19 Aralık 2020 – 13 Mayıs 2021’de Kova burcunda olacak ve ardından Balık burcuna geçecek. Balık Burcundaki Jüpiter 20 Haziran’da geriledikten sonra Temmuz 28’de tekrar Kova burcuna dönecek ve 29 Aralık 2021’e kadar Kova burcunda kalacak.
Kova burcunda olduğu süreçte teknoloji, elektrik, elektronik ile ilgili konular, sosyallik, grup çalışmaları, topluluklar ile ilgili konular, sosyal paylaşım siteleri, organizasyonlar, bilimsel anlamda ilerlemeler ve keşifler, düşünsel aydınlanmalar, devrimler ile ilgili gelişmeler getirebilir.

Mars

7 Ocak 2021 – 4 Mart 2021 arasında Boğa burcunda ilerleyecek.
Boğa burcundaki Mars daha çok somut, gerçekçi, sağlamcı, istikrarlı, keyif ve konfor arayışında, doğal olandan yana, ekonomi ve üretme ile ilgili bir yapıdadır.



Venüs
Venüs, 8 Ocak 2021 – 1 Şubat 2021 tarihleri arasında Oğlak burcunda olacak.
Oğlak burcundaki Venüs sosyal ve ilişkiler açısından daha düzenli ve ciddi olma meylinde, gerçekçi, ağırbaşlı bir yapıyı ifade eder. Paylaşım daha sınırlı ve mesafeli olabilir. Maddi ekonomik konular ile ilgilenmek daha çok söz konusudur.


Merkür

Merkür 8 Ocak 2021 – 30 Ocak 2021 arasında Kova burcunda ilerledikten sonra geri hareketine başlayacak.
30 Ocak – 21 Şubat arasında geri harekette olacak Merkür, direkt hareketine döndükten sonra 15 Mart’a kadar Kova burcunda kalacak.


Ay Düğümleri
5 Mayıs 2020’de Ay Düğümleri burç değiştirdi. Yaklaşık 18 – 19 ay kadar bir burçta kalan Ay düğümleri geriye doğru burç değiştirir. Kuzey düğüm Yengeç’ten İkizlere, Güney Düğüm Oğlak’tan Yay burcuna geçti. 18 Ocak 2022’ye kadar da bu burçlarda kalacaklar.
Değişken burçlar İkizler, Başak, Yay Balık için önemli zamanlama. Değişken burçlar iletişim, yer değişimleri, bilgi alanındaki faaliyetler, adaptasyon gerektiren işler, çevreler, ortamlar bakımından etkili bir zamanlama olacaktır. Düşünsel olarak bağlı olunan bir takım fikirler, inançlar sorgulanabilir. Kişisel açıdan yeni fikirler geliştirerek yol almak ön plana çıkıyor. Bazı bölünmeler ve ayrışmalar doğal bir biçimde gerçekleşebilecektir.

tumblr_b6980e6db1172691d1cccf2d9bcf5f79_9b4612d8_1280.jpg

Aslan burcundaki Dolunay burcunuzu hangi alanlarda etkileyecek? (Esasen yükselen burcunuza göre okumalısınız fakat Güneş burcunuz (Öz burcunuz) da haritanızda baskın ve önemli bir konumdur ve açılanma olarak benzer etkileri ortaya çıkartabileceği için ona göre de inceleyip okuyabilirsiniz):
(Dolunay Ay Aslan ve Güneş Kova konumları arasında olacak. Ay hassasiyetleri, güvenlik ve ihtiyaç tarafını ifade ederken, Güneş bilinç ve özgüven geliştirmeyi, konuların görünür olmasını ifade eder).

Koç: Ay konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.


Boğa: Ay konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.


İkizler: Ay konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın ve medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler.


Yengeç: Ay konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.


Aslan: Ay konumu: Kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.


Başak:
Ay konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.


Terazi: Ay konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.


Akrep: Ay konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.
Ay karşısındaki Güneş konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.


Yay: Ay konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim alanı, inançlar, düşünceler, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzaklarla ilişkiler.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.


Oğlak: Ay konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.


Kova: Ay konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
Ay’ın karşıtındaki Güneş konumu: kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.


Balık: Ay konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.




Burak ÜSTÜN - ISAR CAP Danışman Astrolog
 

tumblr_37202ec33e9e6231d6544d4001af5926_10832cd8_1280.jpg

28 Ocak Aslan Dolunayı Burçlara Etkileri,

Önce yükselen sonra güneş (öz) burcunuza göre harmanlayarak okuyup , yorumlayabilirsiniz.

Koç : sevgili koçlar, bu dolunayda ev, yuva bağlantılı yaşamlarınızda bir bölümü sonuçlandırma şansınız olacaktır. Burada koçlar aile üyeleriyle ilişkilerinde başka bir aşamaya geçebilir, sevdikleriyle uzlaşabilir veya tam tersine çatışmaya girebilir ve bazı ev kurallarını değiştirebilir. Konular bu dolunayda ev, yuva, aile, yaşam alanı, ve onlarla olan ilişkileriniz. Merkür S, karar verirken 2 kere düşünün.


Boğa: sevgili boğalar, bu dolunay size keyif ve rahatlama getirecek kısa bir yolculuğa çıkma, ufak seyahatler ve sosyalleşme getirebilir. Yakınlarınızı ziyaret etmek veya aile fertleri ile tatile gitmek mümkündür. Öte yandan iletişim sektöründe ve bu alanlarda çalışan bir boğa burcu iseniz (PR, gazetecilik, yayıncılık, eğitim vs) başarı ve tanınırlığın tadını çıkarabilirsiniz.


İkizler : sevgili ikizler, bu dolunayda finansal olarak emeklerinizin meyvelerini ve kendi çalışarak kazandığınız paralarınızı alma fırsatınız olacaktır. Varsa bir projenizi sonuçlandırabilir ve nakit ödüller alabilir, bunun yanında gelirlerinizi önemli ölçüde arttıracak bir işbirliği yapabilirsiniz. Ama zamanlama olarak imza atmak için Merkür s pozisyonunun geçmesini ve protokolleri imzalamadan önce iyi değerlendirip imza atmanızı öneririm.


Yengeç : sevgili yengeçler, bu dolunayda ektiklerinizi biçme şansı geliyor. Özellikle geçtiğimiz temmuz ayında yaşadıklarınızı bir hatırlayın, o günden bugüne ne yaşadınız, o zaman neler çin yeni tohumlar atıldı? Şimdi toplama zamanı. Geçmişte başlatılan ve şuanda biten bazı projeler de olabilir. Bu bir onaylanma anı olacak. İlişki eksenini de harekete geçireceği için, bir aşk ilişkisinin sona ermesine ve hayatınız üzerinde etkisi olacak yeni bir duyguyu tetikleyecek biriyle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.
Yeni bir ilişkiye başlamak için Merkür retrosunun bitmesini beklemenizi öneririm



Aslan: sevgili aslanlar, dolunay sizin burcunuzda gerçekleşiyor, burada iç gözlem, pişmanlık, melakoli ve hatta hafif depresyon halleri hissedebilirsiniz. Geçmişte kalmış insanlar veya anılar hafızanıza agresif bir şekilde gelebilir. Öte yandan sağlık konusunda da dikkatli olmanızı öneririm. Bu dönemde daha fazla dinlenmeli, diyetinize, beslenmenize, dikkat etmeli aşırılıktan kaçınmalısınız.


Başak: sevgili başaklar, bu dolunayda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde başka bir düzeye geçme şansınız olacak. Yaz aylarında başlatmış olduğunuz bir proje veya arkadaşlarınızla dahil olduğunuz bir planın faydasını bu dolunayla görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız işbirliklerinden de faydalanma olasılığınız çok yüksek.


Terazi: sevgili teraziler, bu dolunay ile beraber varsa eğer kariyerinizde tanınma fırsatı yakalayabilirsiniz. Özellikle son 6 ayda bu konuda adımlar atıldıysa ve çabalar söz konusuysa teraziler çoktan terfi aldı veya alacak. İmajınızı iyileştirmek için de iyi bir zaman.


Akrep: sevgili akrepler, sizler için değişim çok zor olsada geçtiğimiz yıl yaz aylarında dönüşüm kararı alan akrepler artık bu dolunayla daha farkındalık kazanarak, değişim ve dönüşümlerinde sınıf atlama şansına sahipler. Bunun yanında diploma alabilir, zihninizi değiştirecek ve genişletecek seyahatlere, gezilere çıkabilir, yurtdışı bağlantılı konular, yurtdışında yaşayan insanlarla yeniden bağlantı kurabilirsiniz.


Yay: sevgili yaylar, bu dolunay ile beraber varsa ilişkinizde daha ciddi kararlar alma yoluna gidebilir, yaz aylarında başlattığınız bir projenin meyvelerini toplayabilirsiniz. Bazı yaylar için miraslardan veya yerleşim yerlerinden bazı kazançlar görülebilir veya yapılan bir iş için ikramiye, ekstra ödemeler alabilirsiniz.


Oğlak: sevgili oğlaklar bu dolunayda bazı ortaklıklardan faydalanma şansınız var. Evlilik evinde meydana gelen bu yön, geçtiğimiz aylarda meydana gelmiş olan evlilik tartışmaları varsa evlilik teklifine yol açabilirken, hayat arkadaşları ile aralarında artık anlayış kalmayanlar ise boşanmaya gidebilir. Ayrıca bir ortaklık veya işbirliği yapabilir ve meyvelerini alabilirsiniz.


Kova: sevgili kovalar bu dolunay ile beraber varsa iş yerinizde veya günlük hayatınızda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Geçtiğimiz aylarda kendini doğru ifade eden kovalar özellikle bir yükselme, terfi teklifi alabilir ve bununla beraber işiyle ilgili yeni bir aşamaya geçebilirler. Bazı kovalar işini değiştirebilir, iş arayan kovalar ise yeni bir işe başlayabilir. Ayrıca sağlık konusunda dikkatli olmanız gereken bir zaman. Özellikle sindirim, pankreas, kemik ve dermatolojik sorunları riske atmadan beslenmenize çok dikkat etmelisiniz.


Balık: sevgili balıklar, bu dolunayda duygusal yaşamınızla ilgili bir bölümde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı balıklar bir aşk hikayesini bitirebilir veya geçen yıl hayat arkadaşlarıyla ilgili aldıkları bir kararla ilgili tutumlarını gözen geçirebilirler. Harekete geçmeden önce 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim.






Astrolog Sevin—Neria Astroloji
 


KANATLARI VARDI ONUN UÇMAK İSTERDİ

28 Ocak dolunayı Jüpiteryen olduğu için özgüven, ilahi plana güven, biraz abartılı bir iyimserlik verebilir. Bu durum Boğa burcundaki Uranüs karesiyle birleşince daha önce yapmam dediğiniz ya da asla yapamam dediğiniz konularda ani kararlar almanıza ve ani kopuşlar yaşamanıza sebep olabilir. Özellikle Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçları ve bu burçlarda önemli noktaları olanlar hayatlarında bunu çok net yaşarlar.

aslan dolu (1).jpg


28 Ocak Aslan dolunayı bazı Kova, Aslan, İkizler, Yay, Terazi ve Koç burçlarına ve buralarda kişisel gezegenleri ya da özel noktaları olanlara (özellikle ilk 15 derece) çok büyük finansal zenginlikler, bolluk ve bereket getirecek. Evet ekonomide çok spekülatif, ani hareketler de yaşanacak ama bazıları bu durumdan karlı çıkacak çünkü; Güneş-Jüpiter kavuşumlu bir dolunaydan bahsediyoruz.


Etkiyi arttırmak için;


💜Mor giyin, evinize mor bir obje alın

Bağış yapın, paylaşın (ağaç dikmek, hayvan barınaklarına yardımda bulunmak gibi)

💎Sarı topaz ve Sitrin taşı taşıyın

Dua edin, kitap okuyun, bilgilerinizi paylaşın

🔱Altın alın, takın

🌟Jüpiter yazılı olmayan etik kurallarıdır, bunlara uyun

🐠Akvaryumda balık beslemeye başlayın

✈️Seyahat edin, yeni yerler görmeye çalışın










♥️Astrolog Derya 🌊
 
Dengelerin “Alt-Üst” olacağı bir Dolunay deneyimleceğiz 28 Ocak günü...

🌕 Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay’dan en çok sabit burçlar (Boğa, Aslan, Akrep,Kova) ve
Değişken burçlar (İkizler, Başak, Yay, Balık) etkilenecektir.

🌕 Dolunay’ın ana gündemi;
Aslan gibi kükrediğimiz, sevginin daha geri planda olduğu bir süreç yaşacağız...




Ebrulitarotastroloji
 
📌Aşkta ve ilişkilerde takıntı,şüphe,manipülasyon,kıskançlık,uç noktalarda arzular ve tutkular,saplantı, güç savaşlarından uzak durun❗

📌Tersine Plütonun derinliği ve şifacı gücü ile hem kendi öz sevginiz hem de ilişkilerdeki gölge yanlarınızla yüzleşip dönüştürün ve dönüşün😇
 

aslan dolu (3).jpg


Aslan Dolunayı⠀
⠀​
28 Ocak saat 22:16’da Aslan - Kova aksında bir Dolunay yaşayacağız..⠀

Benliğimizin sembolü Güneş 9° Kova enerjisinde, ruhumuzun sembolü Ay ise tam karşısında 9° Aslan enerjisinde konumlanıyor.. ⠀

Ruhumuz artık harekete geçmek istiyor, mücadeleye hazır, eğlenmek, coşmak, taşmak üzerine güdülenirken akılcı, araştırmacı, sorgulayıcı ve mesafeli Kova enerjisinde benliğimiz ego ve gurur yapmaya doğru çekiyor bizi diğer yandan.. Güneş’e sınırlamaların, kuralların gezegeni Satürn de eşlik edince kendimizi biraz sıkışmış hissetmek kaçınılmaz oluyor.. Jüpiter de Güneş ve Satürn’ün kucaklaşmasına eşliği ile büyütüyor bu durumu.. ⠀

Yani gündemimizde özgürlük ihtiyacı, kalabalıklara karışmak, eğlence, çocuklar, sanatçılar, hobiler var.. Hayatımızda bu temalarda kısıtlamaların getirdiği ruhsal bunalımlar yaşama olasılığımız yükseliyor bu Dolunay ile birlikte.. Bir de Mars’ın yandan yandan çelme takması bu buhranı anksiyeteye, sinire, strese dönüştürebilme etkisi de cabası 🤷🏻‍♀️

Yani aşık olmak istiyorsunuz, oluyorsunuz da ama hafta sonu kısıtlamalar yüzünden çıkamıyorsunuz.. Bebek istiyorsunuz, hamile olduğunuzu öğreniyorsunuz ama bu dönemde kontroller için hastane ortamında bulunmak zorundasınız.. Yeni bir hobi edindiniz ama eğitimler hep uzaktan gibi gibi gündemler olabilir.. ⠀


Bu etkiler yükselen burcunuza göre şöyleli olabilir; ⠀

#koç #terazi için Dolunay sonrası iki hafta boyunca destekleyici hatta keyifli bir dönem olabilir, uzun zamandır emek verdikleri bir proje neticelenebilir, bir arkadaşlıklarıyla ya da flörtleriyle ilgili bir durum sona erebilir, bir eğitimin sonuna gelebilir ya da üzerinde çalıştıkları uğraşları için acemilik dönemi tamamlanabilir⠀

#boğa #akrep için Dolunay sonrası iki hafta boyunca özellikle çalışma alanında, ebeveynlerle ilişkilerinde(akrabalar da olabilir) ya da taşınma konularında zorlayıcı ve mücadele gerektiren konular gündeme gelebilir.⠀

#ikizler #yay için Dolunay sonrası iki hafta boyunca kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri, özellikle yakın çevreleri ile bir süredir erteledikleri konuşmaları gündeme getirebilecek, devam eden eğitimlerinde başarılı tamamlanmalar yaşanacak bir dönem olabilir, uzun ya da kısa yollar da olabilir..

#yengeç #oğlak için Dolunay sonrası iki hafta boyunca finansal kaynaklarda sürpriz gelişmeler olabilir. Bir borcun kapanması, beklenmedik bir maaş artışı, beklenmedik bir miras ya da farklı kaynaklarla ilgili davalarda neticelenme olabilir..


#aslan #kova için Dolunay sonrası iki hafta boyunca ikili ilişkiler gündemde.. Burada her türden ilişki olabilir.. Başkalarının her hareketi, sözü bu dönemde sizi agresifleştirebilir, tansiyon yükselebilir, içiniz sıkılabilir.. Bu enerjiyi doğru yönetmek önemli, aslında kim bize nasıl hissettiriyorsa bu bizimle ilgilidir..

#başak #balık Dolunay sonrası iki hafta boyunca içe dönme isteği, derinlere dalmak, rüyalarda kaybolmak mümkün.. Zaten Başak ve Balık sever tüm bunları ama mecburiyetler sebebiyle bunu yaşayamıyor olmak tansiyonu yükseltebilir.. Sağlık konularında da bir tamamlanma olabilir..





MerLunaLeo
 
aslan dolu (2).jpg


Aslan dolunayının odağı ilişkiler.
En sevdiğim !

Değer görmediğiniz,kibarca bir bye bye diyemediğiniz,pamuk ipliğine bağlı ilişkilerin suyu ateşte..

Birilerinin yine kesin ‘ailevi problemleri var’ diye,’sorun sizde değil,kendinde’ diye topuklayacağı ‘ıssız’ günler..


çok seviyo aslında ama hep engelleri var ablası. Hayat hep ona vuruyor,ondan size gelemiyor!

Beni ilgilendiren kısım,ilişki yaşamayı bilmeyen yeni çağın 100 yaşında ergen erkekleri değil ! Beni ilgilendiren sizsiniz. Sevdi mi tam sevip,bir kalemde asla silemeyenler ! Gitmek isteyene,”dur canım sen yorulma” deyip kapıyı kendi açamayanlar ! Hep duyduğum cümle “gelsin vallahi dönmeyeceğim,pişman olduğunu göreyim” ! Bak şimdi!

Erkeklerin kafası sizin gibi çalışıyor zannediyorsunuz çok üzülüyorum. Pişman olduğu için gelmiyor kurban olduğum,seni güvenli alan bellemiş,anne rolü vermiş,yapıp edip sana geliyor ! Çünkü anneler affeder ! Yani gidip gidip sonunda size dönmesi aşktan ölmek falan değil.“gelsin intikam alıcam” diye bir şey yok.Zaafınız olmuşsa adam alamazsınız intikam mintikam.Siz,hak ettiğiniz değeri görmek istiyorsunuz o dönüşle.İçerde bir yerde ‘değersizlik’ duygusu olan küçük kızın başı okşansın istiyorsunuz ama karşınızdaki adam sizi onurlandırmak için gelmiyor ! Güvenli alanında bir süre soluklanmak için elbette süslü cümleler kurmak zorunda.Yoksa kabul görmeyeceğini biliyor.

Onun psikolojik arazları kendisini bağlar,konumuz o değil. Siz burda ne yapacaksınız ? Kimsenin annesi olmak zorunda değilsiniz.Değer görmek için fedakarlık yapmak zorunda değilsiniz. Teknik servis değilsiniz.Yetkili bayi değilsiniz ! Çok güzelsiniz ! Çok yeteneklisiniz ! Çok merhametlisiniz ! Ne olur gücünüzün farkına varın !

“Fedakarlık yapmazsam yürümez” dediğiniz ilişkilerde fedakarlığı geçtiniz ‘kurban’ oldunuz çoğunuz !


Bu dolunay size gerçekleri ve gerçek sandıklarınızı sorgulatsın ! Her şeyin en güzelini hak ettiğinizi unutursanız,her şeyin en vasatına tamah ederken bulursunuz kendinizi 💜




Billurella
 
venüz oğlak (1).jpg

Biz öyle bir dünya inşa ettik ki kendimize, egomuzun bizi nasıl yönettiğini fark edemedik. Evrenin her 'kendine dön!' çağrısında, işim var dedik. Kendimizden daha önemli işlerimiz vardı. Durup bir 'Ben ne istiyorum' demeye vakit yoktu çünkü vakit nakittir. Yapılacak işler, kazanmamız gereken paralar vardı. Kendimizi bulmamız, o istediğimiz kabanın stoğunu bulmamızdan daha önemli değildi ki. Yanımızdaki sevgilimiz bize göre olmayabilir, bize bir şey katmayabilir ama tam da toplumun sevgili kraterlerine uyuyor, o yeterli. Hayatımız sorunlar içinde olabilir ama bizim sosyal medya hayatımızdaki vitrinimiz her daim ışıl ışıl, en azından biri güzel bu da bir şey.

Dünya bize pandemi dönemiyle kendimizle vakit geçirmenin ne demek olduğunu gösterdi. İlk kez çevremdeki insanlardan 'Kendimi bunca zamandır hiç sevmediğimi fark ettim' cümlesini duydum. Ben ilk kez 'Kendimi nasıl seveceğim?' dedim. Cümlelerin büyüklüğü ve güzelliği hala beni mutlu ediyor. Çünkü artık kabul ediyoruz. Evlerimizde kendimizle baş başa kalırken kendimize tahammül edemediğimizi fark ettik. Nedenini sorguladık, kavgalar ettik, isyanlar çıkardık ve sonunda kabul ettik. 'Biz hiç kendimizi sevmedik. Hep başkalarından beslendik. Başkalarının verdiği değeri kendimize yeterli gördük. Yeterli sevgiyi göremediğimizde de hırçınlaştık. Çünkü problem dışarda değil içerdeydi...'

Her şey zıttıyla var olur. Gün en karanlık halden sonra doğar. Yağmurdan sonra gökkuşağı çıkar. Acı çekmezsek anlayamayız. Yorulmazsak hiç dinlenmeyiz. Çaresiz kalmazsak çare aramayız. Bazen ortalık dağılmalıdır ki sakinliğin kıymetini anlayalım. Bazen gerçekler ortaya saçılmalıdır ki bir şeylerin yanlış gittiği fark edelim. Bazen birinin, bir şeyin sesini yükseltmesi gerekir dikkat çekebilmek için.

28 Ocak'ta gerçekleşecek sesi yüksek bir Aslan Dolunayı'na doğru ilerliyoruz. Tek yapmamız gereken yaşadıklarımızı, hissettiklerimizi, duygularımızı fark etmek. Adeta bir çocuğu dinler gibi şefkatle kendimizi dinleyip kendimize sarılmak çünkü bizlerin kendimizden başka birinin sevgisine ihtiyacımız yok. Bizim en çok kendimize ihtiyacımız var. Kolektife faydalı olmak istersek önce kendinizden başlayalım.



Kaynak: Haticemiz
 
venüz oğlak (7).jpg
.
Ne kadar Yüreklisin? ❤
.
28 Ocak günü Aslan burcunun 9 derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Ankara ya göre çıkarılan haritada Terazi burcu yükseliyor. Dolunay haritanın 11. Evinde gerçekleşiyor. Terazinin yükselen de olması ve 0 dereceden yükselmesi bu dolunayın ağırlıkta ilişkiler üzerine olacağını anlatmakta. İlişkilerde yeni başlangıçlar söz konusu.
.
Yükselen yöneticisi Venüs, pluto ile kavuşumda. Üzerimizde baskı kuran bir partneri, ilişkiyi anlatıyor.
.
Ay Aslan burcunda ve 11. Evden, 5. Evdeki Güneş ve Jüpiter kavuşumuna, Satürne, Merküre karşıdan bakıyor. Merkür hariç diğer gezegenler 8.evdeki Mars Uranüs kavuşumuna kare açıdalar. Kısaca Dolunay, Mars ve Uranüse kare atıyor.
.
Bu bizi zorlayan bir Dolunay. Hangi konuda mı? Değişim !
.
Hayallerimizi gerçekleştirmek için değişmeye ihtiyacımız var. Değişmek için ise Yürekli olmaya ihtiyaç var. Aslan Yürekli, Cesaretli olmak demek. Kendini göstermek demek.
.
Özellikle birlikteliklerde bitmesi gereken ilişkiyi bitirmek için itici güç oluşturacak bu gökyüzü kombinasyonu.
.
Başlanması gereken ilişkiler içinde aynı şekilde kaçınılmaz bir noktaya getirecek kimimizi.
.
Kalplerin sesi daha fazla duymazdan gelinemeyecek !
.
Zincirleri ve Kalıpları kırma zamanı !
Peki sen buna hazır mısın ?
.
Kalpten gelen sese kulak ver ve yapılması gerekeni korkusuzca yap artık.
.

Dolunay aşk ve ilişkiler üzerinde farkındalık yaratmaya geliyor.




Zeynep KIRBİÇ
 
🍁Her insan huzur verir kimi gelince kimi de gidince..

🍀Evvet Aslan dolunayı için en kısa ve net anlatımı bu sanırım.Kimileri hayatına neşe,kimisi hüzün..izin verdiğin yada olmasını beklediğin şeyler için ne kadar fedakar oldun?kimler için gözyaşı döktün?Kimin hatırasında yad olmayı bekliyorsun?..bilemiyorum..ama tek bildiğim karanlığın içinde güneşin doğmalı artık..bir pencere daha kapanıyor ömür sahnen de..her gözünü kapatan uyumaz ama..bu dolunay da gidenlere vedaları biz yapacağız..


zodyagintilsimitarot
 
venüz oğlak (4).jpg


28 Ocak Aslan Burcunda Dolunay gerçekleşiyor!

28 Ocak saat 22:16 da 9° Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Oldukça sert bu Dolunay’dan Aslan, Boğa, Akrep ve Kova burçları, özellikle ilk 10 gününde doğanlar daha çok etkilenecek.

Dolunay Aslan burcunda gerçekleştiği için Aslan temaları ön planda olacak; insanın özü, benliği, kendini ortaya koyması, özgüven, ego, kibir, karşıdakine üstün gelme çabası, taktir görme ve alkışlanma arzusu, kendi merkezli davranma isteği, insanlara üstten bakma, egoistlik gibi özellikleri ön plana çıkabilir.


Anın haritasına bakarsak; Aslan burcundaki Dolunay kendisi gibi sabit burç olan Kova’daki Güneş Jüpiter Satürn ile karşıt açıda. Bu durum (özellikle Jüpiter’in de burda olması)Dolunay’ın yıkıcı ve etkili olacağına işaret ediyor. Aynı zamanda gezegenlerin sabit burçta olması (Dolunay sebebiyle sonlanacak) meydana gelecek olayların, değişimlerin bir takım mecburiyetler sonucu gerçekleşeceğini gösteriyor. Bunun yanında Dolunay Mars ve Uranüs’e T kare yapıyor. Yani hayatınız değişirken bu moralinizi bozacak, canınızı sıkacak, biraz da sizi zorlayacak şekilde ani olaylarla gerçekleşebilir. Eski sisteminizi devam ettirmek isterken mecburi yeni bir sisteme geçiş yapabilirsiniz.


Dolunay Aslan burcunda olduğu için ilişkilerde kendinizi ortaya koyarken özellikle egosantrik tavırlar göstererek çekişmeler, kavgalar, öfke patlamaları ortaya çıkabilir. İki taraf da birbirine üstün gelme çabası içine girebilir. Aslan “Ben”dediği için karşı tarafın sesini duymakta zorlanabilirsiniz. Harita’daki Dolunay’ın karşısındaki Satürn sizi akılcı, mantıklı hareket etmeye davet ediyor. İlişkilerde astığı astık kestiği kestik şeklinde davranmamaya, olayları abartma eğilimine girmemeye çok dikkat etmelisiniz. Satürn bildiğiniz gibi başöğretmendir, onun sözlerini dinlemezseniz vereceği cezalara katlanırsınız.


Haritada dikkat çekici bir diğer nokta; Venüs Plüton ile kavuşumda. Bu enerji ilişkilerde dominant tavırları, manüpülatif davranışları ortaya çıkarır. Aynı zamanda keskin ve geri dönüşü olmayan bitişlere de işaret eder. Yani tekrar dikkat çekmek istiyorum; eğer ikili ilişkilerde uzlaşmacı, yatıştırıcı, alttan alan bir tavır sergilemek yerine olmadık yerde bomba gibi patlarsanız, karşınızdaki kişiye istediklerinizi dayatıp geri adım atmazsanız sonuçları ağır olabilir.


Haritanın yükselen burcuna bakarsak; Başak burcunda olduğunu görüyoruz. Bu durum hayatınızda karar alırken Başak Burcu’nun analiz eden, ayrıntıları önemseyen, son derece dikkatli, önünü görmeden adım atmayan yapısını dikkate almamak gerektiğini gösteriyor. Yöneticisi Merkür Kova burcunda. Kova burcundaki Merkür bildiğiniz gibi özgürlük temalarını tetikliyor. Artık baskı altına gelemeyen, ruha ket vuran olaylara ve kişilere başkaldırmak isteyen bir duygu durumu söz konusu. Ancak Merkür’de 30 Ocak itibariyle Retro olacak. Dolayısıyla karar alırken, adım atarken daha çok düşünmeli, uydum kalabalığa şeklinde hareket etmemeli. Eski aşklar tekrar kapınızı çalabilir. Siz kapınızı açmaya çok hevesli olmayın, unutmayın retroda gelen retroda gidebilir.


Haritadaki başka bir önemli nokta; Hammal sabit yıldızının enerjilerinin aktive olması. Boğa burcunda olduğu için toprakla ilgili konuları gündeme getirmesi beklenmekte. Özellikle beklenmeyen (Uranüs ve Mars’da orada)ve etkili doğa olayları, yer sarsıntıları gerçekleşebilir. Sağlıkla ilgili özellikle kalp sorunu olanlar kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Bu Dolunay’da şunun farkına varın; siz bu evrende biriciksiniz, çok çok özelsiniz. Kimse için var olmadınız, kendinizi gerçekleştirmeye geldiniz. Bu nedenle bugüne kadar başardıklarınız adına başkasının alkışına ihtiyaç duymadan kendi kendinizi alkışlayın...

Astrolog Jale Muratoğlu
 
venüz oğlak (5).jpg

"Tehlikeli yaşa"

Nietzsche'nin bu ünlü sözü , bugünlerde tutunduğumuz değerleri yerinden oynatan gökyüzü karşısındaki çıkış yolumuzu özetliyor.

Tehlikeli yaşamak nedir derseniz
✅tutunmaya çalışmamak,
✅bir yere yerleşmeye çalışmamak,
✅sahip olmaya çalışmamak,
✅kontrol etmeye çalışmamak,
✅maceraya ve bilinmeze açık olmak,
✅bize kültür ve çevre tarafından öğretilenleri değil, gerçeği sorgulamak,
✅hayatı akışında yaşamak
korkularımızın üzerine gitmek: en çok korktuğumuz seçeneğin bizi en çok geliştiren seçenek olduğunu bilerek yüzleşmeye hazır olmak..


28 Ocak Aslan burcundaki dolunaya yaklaşıyoruz ve haritalarında sabit burçlar olan

💥#aslan #boğa #kova #akrep etkisi olanlar (0-20 derece arasında öz burç-güneş, ay,yükselen vs) zorlu etki alıyorlar. Dolunay ile Şiron desteği olacak: bu burçlar değişime direnmezlerse büyük bir iyileşme süreçleri başlayacak.



🎁#koç #ikizlerburcu #terazi #yayburcu ise bu dönemde yaralarının iyileştiğini ve çözüm yollarının açıldığını, bekledikleri haberlerin geldiklerini görecekler. Bazı kırılmalar olabilir ancak yeni gelen hediyeler büyük olacaktır.


Bu dolunayın açıları büyük yüzleşmeleri, kopuşları ve tam da korktuğumuz konuların başımıza gelişini ifade ediyor.



NLP'nin çok sevdiğim bir felsefesi vardır:

✅İyi-kötü yoktur; sonuçlar vardır.
Fikirlerimiz ve düşüncelerimiz konuları; 'iyi- kötü' şeklinde etiketler.
Osho'nun Korku kitabından konuyu özetleyen harika bir yazı (hikayene kitaptan bölümler ekleyeceğim)>

"Korku nedir? Öncelikle korku her zaman bir arzuyla ilgilidir.Ünlü bir adam olmak istersin;işte o zaman korku vardır. Ya başaramazsan? korku başlar! Korku, bir arzunun yan ürünüdür. Zengin olmak istersin. Ya olamazsan? Bir kadına sahip olmak istersin, onun başka birine gidebileceğinden korkarsın...Korku sahip olma arzusundan doğar: eğer sahip olmak istemezsen; korku da olmaz.
Anı yaşamaya başlarsan korku kaybolur..."

💣🎁2021 ve 2022 boyunca; aslan-kova-boğa ve akrep burçlarındaki yeniaylar ve dolunaylarda hayatlarımız yavaş yavaş yeniden şekillenecek. Bu burçlarda güçlü yerleşimleri olanların Osho'nun Korku kitabını okumasını çok tavsiye ederim.



Sevgiyle kalın♥️
Astrolog İlkay Çıkla
 
venüz oğlak (8).jpg


Derin bir nefes alın, yılın en sert dolunayı olmaya aday 28 Ocak 2021 saat 22:15’de Aslan Dolunayı yaşayacağız.

Önce bir elimizdekilere bakalım. Aslan Burcunun 9 derecesinde tek başına bir Ay var. Hemen karşısında Jüpiter ile kavuşum yapmış bir diğer yanında Satrun’u almış Kova burcunun 9 derecesinde bir Güneş var. Bir de bunlara çaprazdan ateş eden Boğa Burcu 10 derecesinde Mars yanında Uranüs var.

Türkçe meali, çok kötü kalbimiz kırılıyor… 💔


Aslan burcunda ki Ay, kalbi kırıldığında oturup ağlamaz, Köşeye sıkışmış yaralı bir Aslan ne yapar? Saldırganlaşır, dişlerini gösterir, ölümüne savaşır, pençelerini kullanır. Konu ne olursa olsun ikili ilişkiler, eş, partner, ortaklık, otorite figürleri gibi alanlarda egomuz zedeleniyor, duygusal veya fiziksel olarak bitiş, sonlanma, tamamlanma enerjisi açığa çıkıyor. Son birkaç gündür o aklınıza takılan, canınızı sıkan durum/olay/kişi ile ilgili gelişmeler olabilir, konuyu bir sonuca bağlayabilirsiniz. Dolunaylar tamamlanma ile ilgilidir. Ve özellikle gerçekleşene kadar yoğun bir enerji barındırır. Kurt adama dönüşmemiz bundandır. Sakin olun diyemiyorum, ancak verebileceğim teselli, Aslan Burcu öfkesi kuvvetli ama saman alevidir. Bütün bu saydığım burçlar Aslan, Kova, Boğa ortak özelliği sabit olmalarıdır. Yani sabitliğinden emin olduğunuz konular çatırdayabilir. Bu burçların 9 derece yakınlarında gezegenleri olanlar direkt etki altında kalacaklar. An haritasında yükselen Başak, çevresel faktörlerde bizi akılcı olmaya davet edebilir. Belki de tutunabileceğimiz nokta budur.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Çocuklarınız ile ilgili bir konuda gelirler evinizde hareketlenme yaşayabilirsiniz. Mesleğiniz ve yaşamınız ile ilgili uzak hedeflerinizden, ideallerden maddi nedenlerden ötürü vazgeçmeniz gerekebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Hayatınızın ana direkleri ev aile, kariyer ve kendiniz arasında bir savaş yaşanıyor. En çok etki olan burçlardan birisiniz. Kariyer hayatınıza ve uzak hedeflerinize yoğunlaştığınıza bu dönemde, ev ve aile hayatında kırılmalar yaşayabilirsiniz. Anne veya eş ile ilgili konular gündeme gelebilir. Otorite figürleri ile çatışmalar aynı anda sizi zorlayabilir. Taşınma yer değişikleri gündemde olabilir.

IKIZLER VE YÜKSELEN IKIZLER: Bilinçaltınızda kendiniz ile yaptığınız mücadele iletişiminize yansıyabilir. Kalp kırabilir veya kalbiniz kırılabilir. Yakın ve uzak akrabalar, seyahat planları gündeminizi oluşturabilir. İş hayatında ticari ilişkilerinizde anlaşma ve sözleşmeleriniz istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Sosyal medya ve yakın çevre paylaşımlarınıza dikkat edin..

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ideallerinizi, gelecek beklentileriniz için maddi gelirlerinizde kayıplar olabilir. Eşin maddi gelirlerinde ki değişiklikler, veya aileden gelen kaynaklar nedeni ile egonuz zedelenebilir, kendinize olan güveniniz zayıflayabilir. Kişisel gelirleriniz, Kredi, nafaka borç alacak konuları ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Eşiniz, kendiniz ve kariyeriniz arasında ki zorlanmalar nedeni ile sıkışmış hissedebilirsiniz. Eşinizin belki kariyerinde belki kendisi ile ilgili yapılanma gerektiren konular nedeni ile sizin canınız sıkılabilir. Eşiniz, veya işyerinde ortaklıklarınızla karşı karşıya gelebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ki aktif enerji ve hareketlilik nedeni yorgun ve bitik hissedebilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize odaklamanız gerekirken, zorunluluklar nedeni ile ortaklıklar veya eşinize odaklanmanız egonuzu sarsıyor olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Günlük iş hayatınızda ki hareketlilik sağlınızı, özellikle ruh sağlığınızı zorluyor olabilir. Iletişiminiz yoğunluğu, uzaktan gelen can sıkıcı haberler, ticaret ile ilgili konular nedeni ile günlük iş yoğunluğunuz artıyor, kendinize dinlenmek için zaman yaratmanız gerekiyor.

TERAZI VE YÜKSELEN TERAZI :Her ne kadar sosyal hayat ve arkadaşlarınızı özlemiş olsanız da bütün gündeminizi çocuklarınız oluşturuyor; Aşk hayatınız ve hobilerinize zamanınızı alıyor olabilir. Aileden gelen gelirler ve eşin kaynakları ile ilgili konularda krizler çıkabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Kariyeriniz ile ilgili yeni kararlar verebilirsiniz. Taşınma, ev,aile, anne-babayı ilgilendiren konular ve evliliğiniz veya iş yerinde ki ortaklıklarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Çıkan problemleri çözebilmek adına kariyeriniz ve uzun vadeli hedeflerinizde fedakarlık yapmanız gerekebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Yakın ve uzak çevre iletişiminiz gündeminizi oluşturuyor. Uzak akrabalarınız veya eşinizin akrabaları ile aranızda ki sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Uzun yolculuklarınızı ve seyahat planlarınızı günlük hayatınızda ki yoğunluk veya sağlık sebepleri ile ertelemeniz veya iptal etmeniz gerekebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Bütün yoğunluğunuz ve dikkatinizi kişisel gelirler ve para kazanmaya odaklamışken, çocuklarınız ile ilgili konular aniden ilgilenmeniz gereken konuları gündeminize taşıyabilir. Kredi, borç alacak, aile ve eş destekli maddi konularda zorunlu kararlar alabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR Burcunuzda birikmiş gezegen yerleşimi nedeni ile kendiniz hayata bakış açınız ve geleceğiniz ile ilgili konularda yeni adımlar atarken, partner tarafında kalp kırıklıkları gündeminize oturabilir. Aile, aile büyükleri, yaşadığınız yerler konusunda ani sıkıntılar ve ilgilenilmesi gereken konulara dikkat.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Bilinçaltınız çok renkli, yaratıcılığınız genişliyor ve yapılanma gereken konularda planlar yapıyor olabilirsiniz. Ancak yakın çevre iletişiminiz, kardeşler ile ilgili konular veya yazılı ve sözlü sosyal medya iletişimiz, enerjinizi yönlendirdiğiniz alan olduğu için bedenen dinlenme ihtiyacınız artabilir.









YILDIZTOZU ASTROLOJI
 
tumblr_2f6bafe202f04df7a3a4669ce4bca5a5_10f8b38d_1280.jpg


Dolunay’a dair...
2021 yılının ilk dolunay’ı Aslan burcunun 9 derecelerinde yaşanacak. Gezegen kombinasyonları, kavuşum ve kareleri oldukça etkin olan zorlayıcı bir dolunay...

Bu gece itibari ile bu enerjiye girmiş, kendinizi birilerine hatırlatmak, ön plana çıkmak ve içinizde bazı öfke belirtileri oluşuyor olabilir. Öyle bir zamandan geçiyoruz ki; Kibirin, asabiyetin, yüksek sesle konuşmanın ve öfkeyle hareket bedelini uzun zamanlar taşıyabileceğimizi bilmenizi isterim. Aslan ve kova başrolde ve dolunay enerjisi bu kadar sertken kalp ritim bozukluğu, dolaşım sisteminizde bazı sorunlar da yaşanabilir.

Sakin olan, ne istediğini bilen, hayatını güzelleştirmeye çalışan kazanır..


Global olarak da zorlayıcı bazı etkiler olabilir. Bu etkiler aniden beliren şaşırtıcı durumlar olabilir. devlet yöneticilerinin bazı söylemleri, ünlü,topluma mal olmuş kişilerin gergin gündemleri,ifşaları, kadın ve çocuklar ile ilgili bir takım üzücü haberler, yabancı ülkelerle olan diyaloglarımız , finansal göstergelerin değişikliği, piyasalarda hareketlilik, elektirik sıkıntıları, toprak hareketleri olarak gözlemlenebilir.

Biz yine kişisel olarak kendimizden mesul olduğumuz için,sakin ve sabırlı kalmaya hayatın bazı düzenlemelerine ayak uydurmaya ve abartmamaya özen gösterelim.




Sibel Mygl
 
tumblr_18776e22bf9e2c1c67ac90d3365bc458_abe301c2_1280.jpg



🚨Bu sefer ki dolunay yolculuğunda emniyet kemerlerinizi taktığınızdan emin olun🆘

🌑Dolunay gökyüzünde Ay ve Güneş’in birbirlerine karşıt yapmasıyla oluşur. Her ay 1 yeni ay ve bir dolunay yaşarız.
🌑28 ocak 22:16 da aslan burcunun 9 derecesinde gerçekleşiyor.

Aslan burcu kraliyet, liderler demek.

Ay aslan burcunda konumlanırken, Güneş tam karşısında ki Kova burcunda yer alıyor, Kova ise halk demek. Ben ve biz demek.
Bu tutulmaya asıl damgasını vuran ise tutulmanın T-kare apexinde yani bu tutulmaya olumsuz açı yapan Uranüs ve Mars.
Tutulmanın yöneticisi olan Güneş, Jüpiter ve Satürn ile kavuşumda. Jüpiter olumsuz açılarında olayları büyütür, genişletir.
Bu dolunayın etkisiyle dini, akademik ve ya siyasi bir liderin suikasta uğrama, bir şekilde zarar görme potansiyelinin olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Amerika’da işler çığırından çıkabilir. Muhtemelen de bu sorunların hazırlığı Yeni ayda yapılmıştır, geçtiğimiz yeni ay Plutonyen olduğu için bazı şeyler el altından gizli kapaklı hazırlanmıştır. Yer altı dünyasının ve gizli şeytani ellerin hazırladığını söyleyebiliriz.
Bu dolunayda yaşayacaklarımızın tohumları yeniayda ekildi. Ve içler acısı meyvesini 28 Ocak Aslan dolunayının etkisiyle görebiliriz.
Öyle olaylar yaşanabilir ki ertesi gün Merkür’de S yani durağan pozisyonda olduğu için de haberler ya saklanacak, ya da sosyal medyada kısıtlamalar yasaklar getirilecek. Yalan yanlış haberler havada uçuşacak. Venüs’te Pluto ile tam kavuşumda finans konularında borsada, altın ve dolarda ani ve sert etkiler görülebilir.

⚡️Toprak kaymaları ve sallantıları, yıldırım düşme, gibi doğa ve hava olayları yaşanabilir.

💥Kazalara açık olduğumuz dönem devam ettiğinden, maksimum güvenliğe önem vermek şart

😤Dolunaylar gergin zamanlardır buna eşlik eden mars ve uranüsü de hesaba katarsak sinirler pamuk ipliğine bağlı olabilir. Kalp sağlığına dikkat, ona iyi davranın, kalp kırmayın.

💔En tutkulu denilen aşklar “her aşk bir gün bitermiş” dedirtebileceği gibi en “olmaz olmaz” denilen kişilerinde kör kütük aşkları start verebilir❤️.

💣Tabir-i caizse “duyan geldi” dolunayı ile karşı karşıyayız. Bu yılın en sert dolunayı olma konusunda çok güçlü bir aday.

⚔️Gardınızı alın ve sevgiyle kalın



Astroyeliz
 
aslan (1).jpg


Yeni Yılın İlk Dolunayı Aslan Burcunda Gerçekleşiyor
29.01.2021 Saat:KK22:18'de
Ay 09° 06' Aslan Burcunda
Günün Gezegeni Jüpiter

Ay Menzili: Al-Zubrah (Azobra)(Zebra)
Zenginlik zengin olmakla alakalı bir menzildir. Başkalarının yardımını desteğini alarak yükselmek başarılı olmak için kullanılabilir.
Ticaret, evlilik ve yolculuklar için bu menzil seçilebilir. Sözünüzü dinletmek için güzel bir zaman, bir konuda ustalık belgesi almak istiyorsanız güzel bir enerji. Sanat ile ilgili işlerde güzel başarı getirir. Karizma verir. Saygı ve prestij kazandırır. Derin konsantrasyon ve aşkınlık getirir.
Korunma şifa ,rahmet, sevgi bereket kapılarının açıldığı bir kapıdır.
Harfi Kef esması ise El MÜTEKEBBİR

Güneş Aslan ve Yükselen Aslan-
Güneş Kova ve Yükselen Kovalar
İlişkiler, aşk, konularında çok şanslısınız. Aniden hiç beklemediğiniz anda hayallerinizdeki kişi ile buluşup tanışabilirsiniz. Hatta bu kişi geçmiş yaşamlardan sözleşip buluşma olma ihtimali çok yüksek.


Güneş Koç, Yükselen Koç
Güneş Terazi, Yükselen Teraziler
Sizlerde aşk enerjisinden nasibinizi alacaksınız, ayaklarını yerden kesecek başlangıçlar zamanı


Güneş Yengeç, Yükselen Yengeç
Güneş Oğlak, Yükselen Oğlaklar
2021 de rahata ericeksiniz demiştim, yeni iş, kariyer, beklenen paralar geliyor, her türlü arsa, ev, ticari yatırımlar için güzel fırsat var. Araba alacak olanlar 30. Ocak Merkür Retrosundan önce harekete geçsin derim


Güneş Boğa, Yükselen Boğa
Güneş Akrep, Yükselen Akrepler
Okul mezuniyeti, yurt dışı master planları, iş yerinde terfi, maaşa zam, keyiften arkadaşlarınızla evde partiler vereceğiniz bir dolunay


Güneş İkizler, Yükselen İkizler
Güneş Yay, İkizler Yay
Sosyal ağlarla iletişiminiz kuvvetli olacağı bir dönem, kendinize yatarım yapabilirsiniz. Uzun zamandır ertelediğiniz eğitim yada seyahat için güzel zamanlar.


Güneş Balık, Yükselen Balık
Güneş Başak, Yükselen Başaklar
İstemsiz yorgunluk ve halsizlik, ayaklarda yanma hissi olabilir, hemen panik yapmayın. İçe dönün ve sorun bedeniniz size neyi göstermek istiyor. Meditasyon, dua, frekans çalışmaları ile auranızı yükseltin, koruma dualarından destek alın.





aslan (2).jpg




Genel Olarak Tüm Burçlar İçin: 28-29 Ocak

Saç Kestirmek, Saç bakımı yaptırmak için uygundur. Saçların hızlı ve gür uzamasına katkı olur.
Saçlar Boyayı daha rahat emdiği için, boya için uygundur.
Kaşları, usturalamak ve şekillendirmek, kaşları sıkılaştırır.

Kanama riski artacağından dolayı, tıbbi operasyonlar için uygun değildir. Tansiyon ve kalp problemi olan kişilerde bu 2 gün dikkatli olsun, ağır sporlardan uzak dursun. Aslan Aşk ile birlikte kıskançlığı da getirebilir. Aman boş yere kıskançlık krizlerine germeyin. Vücudumuzda ödem oluşabilir. yine toksit adıcı egzersiz, çay, frekans ve titreşimlerden faydalanarak atabilirsiniz



Müşerref Melda Özateş
 
aslan (3).jpg


28 Ocak Aslan Dolunayı ile birlikte kesinleşen bu kavuşum bir çok kişinin yeniden doğmasına sebep olacak. Ne yaşanırsa yaşansın temamız bu defa içimize dönmemiz ve yersiz mücadeleden soyutlanmamız. Fuzuli haklı. Özellikle bu ay sonuna kadar yalnızlığı adet edin canım insan. Mücadelen kendinle, savaşın alışkanlıklarınla ve sana hizmet etmeyen her şeyi alt etmenle ilgili.

Koç, Terazi , Yengeç ve Aslan
isen ( yükselene de bakınız) dönüşüm en çok seni ilgilendiriyor. Anka ol, korkma cesur ol. Yeniden doğ. Biraz canın yanabilir ama senin için bir yazı yazdım lütfen oku ve beni dinle.

Boğa, Başak, Balık ,Akrep
kolaylıkla bu enerjiyi aşan ve cesurca savaşanlardan olacak.


Ve diyorum ki ;

Kaç kere daha küllerimizden doğacağız, kaç kere döneceğiz bu feleğin çemberinden, kaç kez daha yenik düşüp kalkacağız ayağa diye soruyorlar bana.
Ben her “acı güçlendirir sabredin, bu bir evre ve sonsuza kadar sürmeyecek” dediğimde.

İnsan demirden, çelikten değil ki her gözyaşı her yağmur fırtına onu paslandırsın. Paslanmayacaksın korkma. Sadece döngünü kapatacaksın. Çok aşamalı oyun gibi düşün her bölümde geçmen gereken zorluklar vardır. Geçmen için atlayacaksın süper mario gibi ateşlerin üzerinden.

Bana ne zaman bitecek bu zorluklar deme. Çünkü ne zaman bitecek bu gece demen kadar saçma olacaktır. Gönüllü ol gündüze olduğun gibi geceye de. Sen korkmazsan çok acıtmaz. Hayat bir köpek gibi aslında sen korkunca o korkuyu algılıyor ve daha çok saldırıyor.

Sen nasıl başa çıkıyorsun diye soracak olursan eğer hemen anlatırım . Ben teslim oluyorum. Zorluğun ortasına bağdaş kurup oturuyorum. Geçmesini beklemiyorum. Onu sonuna kadar yaşıyorum. Ne anlatmaya çalışıyor bu Bilge kader yazıcısı? Ne bekliyor benden benim hayatım? Ben beni neden bu duruma soktum?

Sonra kısa bir mühlet sonra koltuk altıma sıkıştırdığım kitaplar dolusu farkedişlerle yola devam ediyorum bu realitede güle oynaya.

Şimdilik bitti acı.
Ama yeniden küllerimizden doğuracağı zamanı beklıyor hayat



Burcu Pamuk
 
aslan (10).jpg

28 Ocak’ta aslan burcunda önemli bir dolunay yaşayacağız.Bir sayfa kapanacak ,akabindeki yeni ayda da bir sayfa açılacak.Elimizden bir şey kayıp gitmiş gibi hissetsek de onun yerini doldurcak daha iyi bir şeyle karşılaşacağız. Bu dolunay Uranüsyen olduğu için ani ve beklenmedik bir şekilde kendisini gösterecek.Jüpiter de kova burcunda olduğu için bu dolunay size yeni kapılar açmanız için ,eskilerin kapanması gerektiğini söylüyor.

Özellikle 26,27,28,29 ,30 Ocak doğumlu kovalar,30 Nisan,1,2,3,4 Mayıs doğumlu boğalar,1 ,2,3,4,5,Kasım doğumlu akrepler,2,3,4,5,6 Ağustos doğumlu aslan burçları ve burçlarda 10 dereceye yakın gezegenleri olanlar,bu dolunayı daha fazla hissedebilirler.


Özellikle maddi konular,gayrimenkul,otorite figüleri ile ilgili konular,miras,ev,aile, kariyer,ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir yapılanmaya gidebilir,sonuçlara bağlı olarak plan değişikliği yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Deprem konusuna gelirsek malesef Uranüs’ün olduğu dolunaylar risk taşır ama ben yine de büyük yıkım getirecek depremler için ay/güneş tutulması gibi daha güçlü enerjinin olmasını beklerim.Umarım haksız çıkmam.Düşük şiddetli sarsıntılar için 26,27,28 Ocak tarihleri potansiyel barındırıyor.

Siyaset ve ekonomi konularında mecazi anlamda depremler olabilir hem bizde hem dünyada.Öyle olması felaketlerdense işimize gelir açıkçası😇😇 Finans piyasaları ile ilgili balonların patlaması beklediklerim arasında.

Astroloji tahmin yürütür,olasılıkları söyler ama gerçeği bir tek Allah bilebilir.Bu nedenle dua etmeyi,şükretmeyi hiç bir zaman ihmal etmeyelim.Yardımlarımızı,sahip olduklarımızı paylaşmayı ihmal etmeyelim.İnsanlık son yıllarda eşya ve mal için yaşar hale geldi,değişmemiz şart.

Çok güzel bir hadis var bununla ilgili
“Sadaka vermekte acele edin çünkü bela sadakanın önüne geçemez”

Hepimiz için güzel bir dolunay olması dileğiyle 🍀




Astroberrak
 
aslan (4).jpg


ASLAN BURCUNDA DOLUNAY; KALBİN ATIŞI


Merhabaaa,

nasılsınız? #dolunay öncesi gerginlikler baş göstermeye başladı mı? Malumunuz dolunaylar güneş ile ayın (#eril ile #dişil )karşılıklı çekişmesinden meydana geliyor dolayısıyla sert enerjilerin hakim olması çok olası...

28 ocakta saatler 22.16 yı gösterdiğinde #aslan n burcunun 9 derecesinde ufukta terazi burcu yükselirken bir dolunay gerçekleşecek. Tam da şubat ayının enerjisine uygun yani sevgililer günü temalı!

Aslan deyince sahne, sanat, coşku, yaratıcılık ve aşk dile gelir... Terazi ise başlı başına ilişki içinde olma, diploması, adaleti konuşuruz. Dolayısıyla Şubat ayında da ana teması kaçınılmaz olarak ilişkiler olacak. Dolunaylar kendi başına bitiş ve sonlanma enerjisi taşıdıkları için bir evrenin kapanışı diğerinin başlangıcını ifade ederler. Zira dolunay etkileri bakımında bazı ilişkilere sevgililer gününü yaşatmayacakken bazı ilişkilerde yeni adımların ve yapılanmaları getirebilir. Bir aşk itirafı, yakınlaşmalar, heyecan dolu hisler, keyifli vakit geçirme hissiyatı içine girebiliriz. Güç savaşları, domine etme arzusu...

Diğer taraftan toplum önünde parlama arzusu, halka açılma, sahneye çıkma, toplumsal farkındalık yaratma eylemlerini gözlemleyebiliriz. Diğer taraftan dolunaya eşlik eden #Satürn bunu yapma isteğine rağmen engellere takılma durumu da yaratabilir. Sanatçıları, toplum önünde ön planda olan kişileri idealize ettikleri konuları tartışırken seyredebiliriz.

Aslan çocuklarla ilgili olduğu için çocuklara ilişkin konuların tartışılması, eğitim alanında yeni stratejilerin gündeme gelmesi, aileye yeni bir bireyin dahil olması söz konusu olacaktır. Dolunay haritasının kardinal akslarının 0 derece öncü burçlarla başlıyor olması da oldukça dikkat çekici! Yeni ve önemli başlangıçların habercisi!

Hepimizin yakından tanıdığı Merkür de 29 Ocakta #kovaburcunda retro yapmaya başlayacak ve 21 şubata kadar devam edecek olan bu retro hareket geçtiğimiz bir ayın bazı konularını yeniden önümüze getirecek. Bir Merkür retro klasiği iletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar, işlerin aksaması gibi durumlar kaçınılmaz!

Kova burcuna has temalar özellikle teknolojik aletler, İnternet, hava yolculukları gibi konularda aksaklıklar yaşanabilir. Bu tarihler arasında özellikle anlaşma ve sözleşmeler yapmamaya dikkat ediniz! zorunlu durumlar için kılı kırk yarmanızda sakınca yok...
Genellikle aslan burcunda meydana gelen dolunaylar ve yeni aylar maalesef ülkemiz açısından zorlu enerjileri işaret eder. Özellikle sallanmaya alışmamız gerektiği kadar ekonomik anlamda da bazı zorlayıcı enerjiler söz konusu... Altının temsilcisi aslan burcu dolunayı piyasalara hareketlilik getirirken diğer yandan yer hareketleri olabilir! Zanaatkarlar, kuyumcular, değerli taşlara dair alım satım konuları gündeme gelebilir.

Dolunaydan bireysel anlamda en çok aslan, kova, akrep ve boğa burçlarının ilk günlerinde doğanlar sert etkilenirken, yay, ikizler, terazi ve koç burçlarının ilk günlerinde doğanlar olumlu etkiler alacak...


Balık ve oğlak burçları ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirler.

Hazırlanın eski sevgililerin dönme zamanı geldi


Sevgiler

Karma Astrolog Özlem Somuncu
 
aslan (5).jpg



.Bu dolunayda toplumları ilgilendirecek konular meydana gelecek
.Din adamlarına yada göz önünde güçlü otorite konumunda ki kişilere suikast gibi ihtimaller olabilir
.Uçak kazaları meydana gelebilir
.Borsa , mali konularda ani iniş çıkışlar yaşanabilir
.Elektrik bazlı teknolojik aletlerde patlamalar, siber saldırılar gündemde olabilir
.Özellikle Amerika'da askeri bazı hareketlenmeler gündemde olabilir
.Halk ayaklanması, özgürlük, eşitlik , reform gibi konulara değinilebilir.
.Uranüs Boğa etkisi Mars ile kavuşumu apekste kaldığı için toprak sallanmaları, deprem gibi konuları gündeme düşürebilir.
.Ekonomi, bilimsel konular ile ilgili durumlar meydana gelebilir.
.Özgürlük için isyan , yada bir şekilde başkaldırı konuları mevzu olacaktır.
.Ekonomik anlamdan bağımsızlık için bazı grupların kalkışması dahi olabilir.
.Ciddi olumsuz hava koşulları olabilir daha öncede belirtmiştim.
.Ünlü göz önünde olan kişilerin ani bir şekilde kaza haberlerini duyabiliriz.
.Üretim alanında yada işçi, üreten kesimi şok edecek bazı kısıtlamalar karşılığında değişim kaçınılmaz da olabilir.
.Yine seneryolarım bitmiyordu.
.:)
.Kalbe zarar herşeyden uzak durun. 💙
. Kişisel anlamda süregelen aşk hayatınızda ego savaşlarına girmeyin bu süre zarfında.
.Dürtüsel davranışarınız sonucu pat diye biten ilişkileriniz olabilir.
. Yada şiddetle başlayan aşklar :)

. Sabit nitelikte burçlar 4-14 derecede Aslan Kova Akrep ve Boğa burçları en çok etkiyi alacaklar.



. Trafik konuları, kazalara ve tartışmalara girmemeye özen gösterin lütfen!!



⚡ Özde VURMAZ
 
X