28 yaşında bir genç kızın aile tarafından değer görmemesi

Senin para kazanıp kendi ayakların üzerinde durmakla ilgili bir sıkıntın yok ama anladigim kadarıyla senin ihtiyaç duyduğun alan sana tanınmıyor.Ev onların,oda onların,kapı onların....vs..bir yerden sonra sen de onlarla yaşamaya alışıp tek çıkış yolunu evlilik olarak arama. İcine sinen birisi karşına çıkana kadar bir çözüm bulmanın yoluna bak
Asla evlenip kurtulayım kafasında olmadım, olsam şimdiye en zengini(insanların artık tek baktığı şey o olduğu içim ) en şuyu buyu olan biriyle evlenebilirdim, kalbim evet diyince olur ancak. Çözüm yolu tayin gibi gözüküyor, en azından uzun bir süre kafa dinleme olur

siz yanlış anlamışsınız olayı olay genç yaşlıda değil genç kız 13 14 yaşındaki bebelere denir siz genç kadınsınız arkadaş orda doğru söylemiş kendinizi psikolojik küçük kız bebesi sanıyorsunuz diye yaşlı dememiş size

kıssadan hisse hayatınızla ilgili kararları vermeye başlamanız lazım genç kız değil genç bir kadın gibi işiniz gücünüz yerinde böyle bir aile ortamında yaşamak istemiyorsanız korkmadan kendi istediklerinizi yapmaya başlayın artık genç bir kız değilsiniz ayakları yere basan yetişkin bir bireysiniz o arkadaş bunu söylemeye çalışmış yaşlı filan olduğunuz yok yani

kaç derim.

dayak yemesem de hakaret ve baskı kısmını görmüş bir ailedeyim. ne kadar okuduğunun neler başardığının onlar için önemi yok. bu insanların hayat algıları bozulmuş, hayattan zevk almayı mutlu olmayı unutmuşlar, ağzınla kuş tutsan kuşun rengini beğenmezler. onlara kendini kanıtlamak için hayatını yaşamışsındır muhtemelen önce bundan vazgeç ve ne istediğini sana neyin huzur vereceğini bilip ona göre hareket et.

manipülasyon yöntemleri çok farklıdır, şimdi uzak şehri yazacağını duyduklarında bu kez sana iyi davranmaya kalkabilirler, ne zaman böyle karar anlarım olsa benim ailem de anlayışlı minnoş tatlış bir moda büründü, ama zor anımda hep sırtımdan bıçakladılar zor anlarımı daha da zorlaştırdılar.
Tayinimi istdim haber vermeden ve gidiyorum artık

Ajitasyonlara kulak asmayın ,hayatınızı kurun ,bekar olduğunuz sürece herkes hiçbir şeye ihtitanız yokmuş gibi davranacak,annenin babanın tüm yükünü size yükleyecek

Ajitasyonlara kulak asmayın ,hayatınızı kurun ,bekar olduğunuz sürece herkes hiçbir şeye ihtitanız yokmuş gibi davranacak,annenin babanın tüm yükünü size yükleyecek
Aynen bekar olunca akılları bende olacak, Annem ağlıyor ben ağlarken o nerdeydi ?

Back
X