• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 yaşında hala bekar olmak

Kelin ilacı olsa başına sürer. Ben de 32 oldum ve bekarım hala. Oysaki işim var öğretmenim ama olmayınca olmuyor normalde derlerdi öğretmen ol evde kalmazsın vs kalınıyor. Ha cidden beğenmemezlik etmedim ama karşıma abuk sabuk içime sinmeyen tiipler çıktı vs. Herşeyin hayırlısı.

çevre baskısı çok üzüyor beni canım dalga geçiyor herkes bnm le evlenemediğim için o yüzden çok zoruma gidiyor yediden yetmişe herkes evlen artık baskısı
bende 86lıyım ve bekarım çok öz eleştiri yaptım neden doğru kişi çıkmıyor diye ve cvabını buldum.. kpss demişsin kpss bi çözüm değil bende memurum memur olanlar hemen evleniyo hayatları gülüm balım geçiyo diye bi kaide yok. arada bi kazandığım parayla kendimi avutuyorum o kadar. mesela geçen gün düşündüm kimse bana bu yaşıma kadar bi buket çiçek almadı ya almazsa dedim ve gittim kendime 2 demet çiçek yaptırdım odamdaki vazomda sakladım 2 hafta boyunca.

seni anlıyorum. sabretmek zor. sorunu biliyorsun bence ama çözümü bulamıyorsun çünküğ ben öyleyim..

Allah'tan hayırlısını isteyin.
3 aylık evli arkadaşım boşanıyor hem de büyük bir travma da eşantiyonu.
Sebep: Kocası ensest meraklısı bir sapık çıkmış!
Israrla isteyip illa olsun diyoruz ya yanlış işte!
Vakti var ki bekletiyor Rabbim tüm bekarları.
Şimdi arkadaşım evlenmemek için neler verirdi bir tahmininiz var mı???

Lütfen sabredin ve herşeyin hayırlısını isteyin.

O da bir şey mi, bak ben 30 yaşındayım hala bekarım. :KK30: :KK70:

Arkadaşım 28 nedir ki.

28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yok:KK61:sizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
Kısmetini kimse bağlayamaz canım benim. Hepimizin alnına Allah yaratırken yazmış ne zaman ve kimle evleneceğimizi. Bunu istesek de değiştiremeyiz. Seninki de belli. Ama ne zaman o bilinmez. 28 in geç olduğunu düşünmüyorum artık kafayı çalıştıran 30 u görmeden evlenmiyor. Hobi kurslarına, sosyal aktivitelere falan katıl çevreni genişlet, elbet karşına çıkar. Ama gözünü de iyi aç, evlenme sevdasıyla kendini kor ateşlere atma, sonra bu günlerini çook ararsın. Sabret :)

Aynı durumda , dua et ? Bune yahu ? Kız kanser hastasımı ?bu devirde Bekar olmak evli olmaktan daha iyi
Sen yazdıklarımı düzgün okumadın galiba yada algılayamadın ben dua et derken evlenmek için dua et demedim konu sahibi arkadaş biri kısmetimimi bağladı acaba bişeymi yapti dedi bende eger öyle bisey düşünüyosan ALLAHA dua et yardım eder anlamında konuştum..evlilik konusunada gelince bekar olmak evli olmaktan daha iyidir demissin o senin tercihin karsina duzgun bi insan ciktigi zaman evlilik guzel biseydir hangi devirde olursak olalim yalniz hayat gecmiyo malesef

Ay istiyorsa dua da eder.Okadar da değil.

. aaa sen bu yaştan sonra evlensen nolsak 30 yaşından sonra sen o çocuğa ne verebileceksin ki dedi. merak etme tatlım ben senden çok daha iyi anne olurum dedim. duydum ki kızın çocuğu olmamış hala.

Bezelye beyine bak ?! 30 yasini gecince , insanlar akillarini, nietliklerini, degerlerini kaybediyor mu, cocuga niye bir sey veremeyesin? Deli mi ne ?

çevre baskısı çok üzüyor beni canım dalga geçiyor herkes bnm le evlenemediğim için o yüzden çok zoruma gidiyor yediden yetmişe herkes evlen artık baskısı

Hiiiiççç dinleme
Ben 35 ime kadar bekledim :)
Hayırlıysa olsun, hayırsızla uğraşmak çok zor
28 yaş nedir ki, genceciksin böyle umutsuz olma lütfen

28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yok:KK61:sizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem

Kendine uygun iyi bir insan bulmadıktan sonra ne anlamı var evlenmenin önemli olan mutlu olmak .Bu kadar kafaya takmayın .Çevrede zaten ağzı olan konuşuyor .Mesleğinize odaklanın derim zaten daha sonra çevrenizdeki insan sayısı da artacağından belli mi olur bi bakarsınız kısmet kapınızda :KK33:

Allah'tan hayırlısını isteyin.
3 aylık evli arkadaşım boşanıyor hem de büyük bir travma da eşantiyonu.
Sebep: Kocası ensest meraklısı bir sapık çıkmış!
Israrla isteyip illa olsun diyoruz ya yanlış işte!
Vakti var ki bekletiyor Rabbim tüm bekarları.
Şimdi arkadaşım evlenmemek için neler verirdi bir tahmininiz var mı???

Lütfen sabredin ve herşeyin hayırlısını isteyin.
oha nasıl yani ensest annesiyle mi kız kardeşiyle mi yatıyomuş adam ve karısı bunu nasıl öğrenmiş

oha nasıl yani ensest annesiyle mi kız kardeşiyle mi yatıyomuş adam ve karısı bunu nasıl öğrenmiş
Merakı varmış işte, niyeti bozukmuş epey.
Kaldı ki iğrenç iğrenç şeylere de rastlamış arkadaşım.
Kurtulduğuna şükrediyoruz.
Biraz daha evli kalsa başına gelecekleri aklıma dahi getirmek istemiyorum...
Ürperiyorum hatırladıkça.

Merakı varmış işte, niyeti bozukmuş epey.
Kaldı ki iğrenç iğrenç şeylere de rastlamış arkadaşım.
Kurtulduğuna şükrediyoruz.
Biraz daha evli kalsa başına gelecekleri aklıma dahi getirmek istemiyorum...
Ürperiyorum hatırladıkça.
hmm adamın fantezisi böyle ok. o zaman boşandığı iyi olmuş tabi cnm tuz falan dağıtsın bişiy yapsın bence

Bu devirde kim evde kalmiski sen kalasin canim.kismmetin bir yerde seni bekliyor .inan ve hayirlisini dile

Hiç anlam veremiyorum.. Şu insanları önce evlendirmeye çalışan sonra çocuk için baskılayan sonrada boşanıcak olurlarsa dedikoduda başı çeken insanlar kim? hayatımıza karışmalarına neden müdahale ediyoruz? bu hayat senin hayata bi kere geliceksin sadece bir kere ondada nefesimiz bile sayılı ister ömrünü bekar geçirir yer içer gezersin ister evlenir evli mutlu çocuklu olursun bunlardan kime ne ?? ben surda yasayacagım lütfedilmiş ömrü başkalarının baskısı için ziyan etmeyi çok yanlış buluyorum bırak kim ne derse desin??

herşeyin hayırlısı bak 33 yaşında çocuklu dul bir bayanım daha mı iyi sanki :(
bırak geç evlen ama mutlu bir evliliğin olsun..

Kısmet bağlama işine ben de inanmazdım ama çok yakınımda şahit olduğum için inanıyorum
onunda nasibi çıkardı bir sürü her şey iyi güzel derken bi anda çok basit sebeplerden biterdi
32 yaşındaydı piskolojisi bozulmuştu bir imam varmış bilinen ona gittiler o düğüm falan çözdürmüş ve kısmetinin bağlı olduğunu söylemiş 1 ay içinde nişanlandı 3.ayda evlendi şimdide çok şükür çok mutlu
büyü gibi birşey değil yalnız sadece bir kaç dua okumuş yanlış anlaşılmasın

Back
X