• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 yaşında hala bekar olmak

Eşini genç yaşta kaybedenlere yalnız kaldı diye, anlaşamayıp ayrılanlara boşandı diye, evlenmeyenlere yalnız kaldı diye, evlenip de geçinemeyenlere mutsuz diye, evlenip işi olmayana parasız diye "vah vah" der görenler...

İnsanların işi bu, kendi hayatlarındaki kusurları tolere edebilmek için yapıyorlar bunu...

Kendi dertlerini unutmak için...

Ama bu hastalıklı iyi hissetme metodu yüzünden çok yanlış ilişkiler yaşanıyor, yanlış evlilikler yapılıyor.

Aynı durakta otobüs beklemeyeceği insanla aynı yatağa giriyorlar başlarında bir erkek olsun diye.

Başlarında bir erkek olsun ki hem milletin çenesi kapansın hem de duygusal manada beslensinler.

Nelere katlanırlar, ilgisizlik, soğukluk, ailelerin baskısı sinek kadar da olsa başlarında bir erkek olsun...

Oysa erkekler fiziksel kadınlar duygusal olarak beslenmek için evlenirler genelde...

Ve bu beklentiler yüzünden bir taraf aç kalır, her yıl yüzlerce evlilik, binlerce boşanma olur.

Toplum olarak tercihlere saygı duymayı ve insanların hayatlarına müdahale etmemeyi öğrendiğimizde...

Evlilik baskısıyla yürümeyen ilişkileri iteklememeyi becerebildiğimizde bekar sayısı artar.

Ama boşanma sayısı azalır...

Eşini genç yaşta kaybedenlere yalnız kaldı diye, anlaşamayıp ayrılanlara boşandı diye, evlenmeyenlere yalnız kaldı diye, evlenip de geçinemeyenlere mutsuz diye, evlenip işi olmayana parasız diye "vah vah" der görenler...

İnsanların işi bu, kendi hayatlarındaki kusurları tolere edebilmek için yapıyorlar bunu...

Kendi dertlerini unutmak için...

Ama bu hastalıklı iyi hissetme metodu yüzünden çok yanlış ilişkiler yaşanıyor, yanlış evlilikler yapılıyor.

Aynı durakta otobüs beklemeyeceği insanla aynı yatağa giriyorlar başlarında bir erkek olsun diye.

Başlarında bir erkek olsun ki hem milletin çenesi kapansın hem de duygusal manada beslensinler.

Nelere katlanırlar, ilgisizlik, soğukluk, ailelerin baskısı sinek kadar da olsa başlarında bir erkek olsun...

Oysa erkekler fiziksel kadınlar duygusal olarak beslenmek için evlenirler genelde...

Ve bu beklentiler yüzünden bir taraf aç kalır, her yıl yüzlerce evlilik, binlerce boşanma olur.

Toplum olarak tercihlere saygı duymayı ve insanların hayatlarına müdahale etmemeyi öğrendiğimizde...

Evlilik baskısıyla yürümeyen ilişkileri iteklememeyi becerebildiğimizde bekar sayısı artar.

Ama boşanma sayısı azalır...
Yorumunu okuyunca aklima bir soz var o geldi :
- Kendiyle mutlu olanin baskalariyla derdi olmaz derler

Ben erken evlendigim icin her gun uzuluyorum. 23 de evlendim. 25 yasindayim kizim 9 aylik.. bekar olmak isterdim . Kizimi ve esimi seviyorum tabi ama bekarligimi ozledimmmm.

Goren de sizi 50 yasinda zanneder. Kismetin niye bagli olsun. Daha 28 sin yaa..

28 yaşında ve iki çocukluyum.şu an bekar olmak için neler vermezdim....bunun eş ve çocuklarla bir alakası yok.gençlik enerjisiyle yapmak istediğim o kadar çok şey var ama hiçbirini yapamıyorum.erken yaşta evlenmek -ne kadar seversen sev eşini- insanı yorup yıpratıyor.28yaş çok genç bir yaş.bence üzülüp durmak yerine gez,gör,oku,kendini geliştir

Bence cevre baskisi...bizi yanlis evliliklere itiyor.su kk da bile bekar oldugum icin laf soktugunu sanan bir kesim var...takiyor muyum tabiki hayir..herkesin hayattaki amaci farkli.sen ortalama bir tipi alirsin evlenirsin mutlu olursun.bana o kisi yetmez mutsuz olurum diye evlenmem...secim ve hayat tarzi farkliligi...

evlenmek bu kadar da önemli bi iş değil ya böyle kafaya takmayın, doğru insanın ne zaman bulacağı belli olmaz ha olmadı mı evlenmezsin ne olacak ? kendi paranı kazanıyor musun önemli olan bu.

Sen değilmiydin ablanla ilgili konu açan, 2 evlilik yapmış çocuklarıda vardı.
Ben karıştırmıyorsam sana söylenecek başka bişey bulamadım..

bende 28 yaşında ve bekarım. daha nce keşke evlenseydim evlilik için akıllı adımlar atsaydım.

Bosananlarin geneli erken, genc yasta evlenenlermis
Cikar kismetiniz

Bende 26 yaşında evlendim hemde hiç evlenmeyi düşünmüyorken kısmet işi bunlar kardeşim erken evliliğin kurbanı 20 yaşında boşandı ve 1 çocukla kaldı her zaman hayırlısını isteyin etrafa da aldırmayın

Back
X