merhaba arkadaşlar bir arkadaşım tüp bebek yaptırdı ama tek yumurta koymuş doktor ama ikzilere hamile kalmış, ikiz olması içinde çift embriyo koymuş ollması lazımd eğil mi anlamadım ?
merhaba arkadaşlar bir arkadaşım tüp bebek yaptırdı ama tek yumurta koymuş doktor ama ikzilere hamile kalmış, ikiz olması içinde çift embriyo koymuş ollması lazımd eğil mi anlamadım ?
Tek yumurta ikizlerine hamile kalmıştır. Tüp bebek tedavisi ile gerçekleşen gebeliklerde, tek yumurta ikizlerine hamile kalma olasılığı normal yollarla olan gebeliklerden kat kat daha fazla.
Tek yumurta ikizlerine hamile kalmıştır. Tüp bebek tedavisi ile gerçekleşen gebeliklerde, tek yumurta ikizlerine hamile kalma olasılığı normal yollarla olan gebeliklerden kat kat daha fazla.
Çift yumurta konulduğunda ikiside tutarsa çift yumurta ikizi olur. Çift yumurta koyup biri tutar biri tutmazsa tek bebek oluşur.
Tek yumurta konulduğunda tek bebekte olabilir tek yumurta ikizide.
Evet oluyor. Zaten çift yumurta transferi çok önerilen bir şey değil. Çünkü bölünme olasılıkları fazla olduğu için dördüz gebeliğe bile neden olabilir.
gonal f 900 kullanıyorum ben şuanda onunda etkisi var diyorlar, bende tüp bebek yaptırıcamda haftaya yumurta toplamı daha sonra bir ya da iki adet dönemi beklicem. bakalım neler olacak çok heyecanlıyım umarım çok acımaz ya :)
dokotrum isterseniz çift yumurta koyalım diyor yarın toplama işlemim olacak, eşim garanti olsun diye iki tane diyor ama ben korkuyorum ikiz olıur diye kaldırabilir miyim diye