- Konu Sahibi nebilimben
oyle yapacagım sagolunnevet haber vermeden sessizce hazırlan ve şansını dene derim, hiçbir zaman geç değil :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle yapacagım sagolunnevet haber vermeden sessizce hazırlan ve şansını dene derim, hiçbir zaman geç değil :)
Üniversite başvuruları başladı canım.oyle yapacagım sagolunn
sagolun bılıyorumÜniversite başvuruları başladı canım.![]()
belki çok farklı düşünüyorum pek çoğunuzdan ama yine anlatmalıyım diye düşündüm.
Ben ingilizce öğretmenliği yaptım 3 yıl.1 yıl kadar önce de istifa ettim.çünkü çok farklı şeyler öğrendim.daha önce bana anlatılmayan şeyler.açıktım çalışırken kapandım.sonra eşimle tanıştım.aslında ing öğretmeni olmasaydım keşke diyorum çoğu zaman ama bitanecik eşimle tanışamazdım.nasip.ben ilahiyat okuyorum şu an 2. üniversite.Kuran kursu öğreticiliği yapmak hedefim Allah nasip ederse.Gerçekten hayatta İngilizce öğretmekten daha önemli değerli şeyler öğretilmesi gerektiğini düşünüyorum ben çocuklarımıza.27 yaşındayım,1.5 yıl oldu evleneli ve ben senin yerinde olup çocuğumun olmasını ve bütün dikkatimi eşime ve çocuğuma odaklamayı o kadar çok isterdim ki.imtihandayız burda.burası bir uyku alanı,ölünce uyanıcaz ve ben hayatımın kalan kısmını günah işleyerek geçirmek istemediğimden bıraktım işi.ne bileyim başım kapalı girdim çok şükür son zamanlarda ama o da yetmedi.öğrendikçe bilmiyormuş gibi yapamıyorsun yani ben yapamadım.ölünce hesap vermekten korktum.ve şimdi o kadar huzurluyum ki lafın kısası eşime diyorum bazen bir kez daha dünyaya gelsem o kadar sıkıntı çekip atama bekleyip seninle tanışmak için önce ing öğretmeni olur sonra da işi bırakırdım.bu bambaşka bir huzur Rabbime şükürler olsun.yalnız bu dünyayı herkes düşünür ama en önemlisi öbür dünyayı düşünüp bu dünyayı da ona göre planlayabilmek. hakkında hayırlısı olsun.
2 yıllık bölümlerine öncelik sağlık meslek lisesi mezunlarını yerleştirirler,çünkü onların sınavsız geçiş hakkı var,daha sonra boş kontenjan kalırsa diğer kişiler yerleşir.birde buradan daha cok bilgisi olan cikiyor diye yaziyorum
mesela saglik bolumleriniden birini okumak istesek bu bolumlere once saglik meslek liselerini aliyorlarmis dogru mu
zaten galiba mat lazim bu bolumler icin o da bende yok