28 yaşından sonra doktor olunur mu

Poineeeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
76
55
38
30
yaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?

yaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?
Çapanın gururu Ayşem olabilirsiniz mesela. Hapis yatma garantili 🧿

Otrera Otrera hanım ben de doktor olmak istiyorum. yanınızda staj yapsam olabilir miyim? İşletme mezunuyum bence olur

Yeterince yönetmelik, kanun, tüzük ve kullanım kılavuzu okursan sen de doktor olabilirsin cici kız 😉
Ben mesela Dr. House izlediğim için doktor olacaktım ama yan dal olarak Doktorlar'ın tüm sezonunu izleme şartı da koymuşlar. Ela'nın gidişinden sonraki bölümleri izlemediğim anlaşılınca doktor yapmadılar beni :KK51:

Ben anadolu liseliyim ve 28 yaşımdayım, bunun dışında hiçbir vasfım yok. Yök'ten alınmış bir puanım yok. Yds'ye hiç girmedim. Bu bu dönem 5, gelecek dönem 1 ders verebilirsem galiba ön lisans mezunu olacağım. Bu durumda başvurabileceğim memurluklar neler? Yani üniversite yerleştirmesi gibi seçim yapılan bir yer mi var?
Şunu söyleyip ardından şunu mu yazıyorsunuz ? ⬇️
Robbins ‘ i anlıyormuş peh 💫 robbins hele ki patolojisini anlamak her babayiğidin harcı değildir. 3. Sınıfta az emek vermedim onu anlamak için. Günde 9-10 saat ders çalıştığım zamanlardan bahsediyorum. Sizin yukarıya alıntıladığım ilk mesajınıza bakarsak anlama şansınızın sıfır olduğunu söyleyebilirim. Ama şöyle bir şey var ki ⬇️

Robbins hekim olmayan veya en azından patoloji, biyoloji, mikrobiyoloji vb branşlarda çalışmayan insanlar tarafından kolay kolay bilinecek ve anlaşılacak bir kitap/ yayın değil.

Troll olduğunuzu veya özellikle bu tarz konular açtığınızı düşünüyorum. Baştan sona tutarsızlık ve saçmalıkla dolu yazdıklarınız çünkü.

Robbins ‘ i anlıyormuş peh 💫 robbins hele ki patolojisini anlamak her babayiğidin harcı değildir. 3. Sınıfta az emek vermedim onu anlamak için. Günde 9-10 saat ders çalıştığım zamanlardan bahsediyorum. Sizin yukarıya alıntıladığım ilk mesajınıza bakarsak anlama şansınızın sıfır olduğunu söyleyebilirim. Ama şöyle bir şey var ki ⬇️

Robbins hekim olmayan veya en azından patoloji, biyoloji, mikrobiyoloji vb branşlarda çalışmayan insanlar tarafından kolay kolay bilinecek ve anlaşılacak bir kitap/ yayın değil.

Troll olduğunuzu veya özellikle bu tarz konular açtığınızı düşünüyorum. Baştan sona tutarsızlık ve saçmalıkla dolu yazdıklarınız çünkü.
Okuyorum ve anlıyorum diyorum canım benim. Ayrıca yabancı öğrenciyim, tabi ki yök puanım yok.

Mesleki deformasyona uğramışsın doktor civanım. Böyle konularla biz dalga geçiyoruz. Mantıklı açıklama yapmıyoruz :KK14:

Back
X