28Haziranda Düğünüm var fakat ?

sassymuffin34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
2
0
1
28
Hanımlar merhaba size bir şey danışacaktım geçen ay Mayıs 18de regl oldum ve 19 mayısta nikahım olduğu için bende Primolut kullandım bir ihtimal keser belki diye fakat kesmedi regli, bir günde hapı 3 defa almak üzere kullandım ama kesmediğini anlayınca o akşam bıraktım kullanmayı ve normalde 5 gün süren reglim ilaçtan dolayı belki bilemiyorum ama 7-8 gün sürdü sorunum şu ki bu haziran ayında da 17 veya 19da olmam lazımdı fakat halen olmadım gecikti yine
Bu ayın 28inde düğünüm var , bende bu sefer erken olup bitirmek için tarlusal kullanıyorum iki gündür erken olmak için ama hiç fayda etmedi ne yapmam lazım sizce ? Şuan kara kara düşünüyorum ya düğün günü hasta olursam diye sizce ne yapmalıyım
Hormonların düzeni mi değişti acaba

Neden geciktirmek öne çekmek için bir çaba içerisindesiniz ki? Doğal işleyişe müdahale etmeyin bence. Evet düğün günü regl olmak kötü ama güçlü bir ağrı kesici ile hafif geçirebilirsiniz canınızı sıkan buysa. Yok sevişememekse bittiğinde birlikte olursunuz. Kaçmıyorsunuz ya…

Neden geciktirmek öne çekmek için bir çaba içerisindesiniz ki? Doğal işleyişe müdahale etmeyin bence. Evet düğün günü regl olmak kötü ama güçlü bir ağrı kesici ile hafif geçirebilirsiniz canınızı sıkan buysa. Yok sevişememekse bittiğinde birlikte olursunuz. Kaçmıyorsunuz ya…
Öncelikle teşekkürler mesajınız için ama ben fikir almak için danıştım, Sevişmekle bir ilgisi yok çünkü o yönde bir sorun iletmedim
Adet dönemim sancılı ve yoğun geçiyor ve böyle özel bir günde rahat olmak istediğimden ötürü yardım almak istedim sadece

Bence düzeniyle hiç oynamayın bu ilaçlar adeti geciktirse de agrıyo gecirmiyor. Aksine daha da sancı cekmenize uzun sürmesine düzeninin değişmesine sebep oluyor. Zaten almıssınız mayıs ayında bi ilaç bidana almayın cok sağlıksız.

Doğal düzeni bozmayın zaten 19'u ymuş normalde.28 itmiş düğün.O zamana ya olup biter ya da ilk gunleri atlatırsıniz çok ağrı sıkıntı olmaz.
Daha olmadı rahatsiz olmak istemezseniz tampon vs kullanabilirsiniz.
Hayırlı olsun şimdiden.

Back
X