Birikiminiz ne kadardı yazmamışsınız ama bence ona birikim denemezmiş. Hem banka kredisi hem kendi anneniz hem de eşinizin babasının verdiğiyle anca ev alınıyorsa almamalıydınız. Tüp bebeğe de dün başlamamışsınız bayağı masrafı olmuş. Ya bebeği ya ev almayı erteleyelim niye demediniz? Kendimizi zor geçindirdik yazdınız, hamile kalsanız bebeğe nasıl bakacaktınız, kayınpeder mi verecekti masrafını? Herkes ev almak zorunda mı? Ev sahibi sorun çıkarıyorsa başka ev kiralarsın. Evdeki ampulu bile kocanız veya siz değiştirmiyorsunuz kayınpeder değiştiriyor. Ben ampul değiştirince tamirci gibi para isteyen kayınpederin evinde su içerken bile tedirgin olurum ama siz altınla borç almışsınız.
Sadece cam balkon mu yaptırdınız, tadilat yenileme yeni eşyalar vs de var mı? Ben maddi konuda ezilebilen biri değilim, gerekirse ek iş bulur parasını öderdim. Sizin borç kaynınız gibi 2 milyona yakın da değil. 450 bin 1 senede nasıl ödenemiyor? Bizden kar etti diyorsunuz da sattığı arabayı aynı paraya geri alabiliyor mu? Ya da siz bu evi tekrar almak isteseniz aynı para mı?