• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28mm yumurtam var çatlatma iğnesi oldum

Canım benimde sadece göğüs hassasiyetim var birde iş yapınca biraz hareket edince yoruluyorum hemen
Benim sadece 10.gunde kahverengi bir akıntı geldi iki gün devam eden sarı bir akıntım oldu sol kasikta ara ara batma var , çok bunaldım negatif testlerden

Varsa ovülasyon testi yapın ben dün gebelik yaptım negatifti mesela yarın adet günüm bir kaç gün sonra gebelik testi yapacam yine
Ovulasyon testim yok , sizin kaçıncı gününüz iğneden sonra ? Testim bugün silikti ama yarına falan etkisi gider muhtemelen

Hakkında hayırlısıı olsun inşallahh işe yarar🥰 senin sürecin ne acaba neden gebe kalamıyorsun
10 aydır korunmuyoruz , rahim filmi amh hormonlar normal eşime de bakıldı pcos görüntüsü var demiş bir doktor diğerleri yok dedi bilmiyorum neden hamile kalamadigimi 😔 bugün 12.gun negatif testim acaba pozitife döner mi ki

10 aydır korunmuyoruz , rahim filmi amh hormonlar normal eşime de bakıldı pcos görüntüsü var demiş bir doktor diğerleri yok dedi bilmiyorum neden hamile kalamadigimi 😔 bugün 12.gun negatif testim acaba pozitife döner mi ki
Aynı durumdaymışız aşkım bende ve eşimde de hiçbir sorun yok, tüm testlerimiz temiz ama bizimde 3 ay sonra 2 yıl olacak olmayalı 😔 testle ilgili de şunu söyleyeyim bende hep bu ümidi taşıyordum burda okuduklarımdan dolayı ama yaşadıkça aslında öyle olmayacağını anlıyorsun bunu asla seni üzmek için söylemiyorum ama genelde testler 15. gün negatifse negatif kalmaya devam ediyor senin daha 12. gününmüş bide 15. gün testi dene 🫶🏻

Back
X