İsteyen istediği gibi davranır, istediği konuyu açar.Bu haberi(capsleri) paylaşmanın amacı nedir?Samimiyetinden,tarafsızlığından şüphe ederim bu capslere gülenin.
Tabii ki izin istemeyeceksiniz.Hesap sormak değil amacım,herkesin hür iradesi var.Fakat haberi tıklayınca rahatsız oldum görüntülerden,tepkisiz kalamazdım.İsteyen istediği gibi davranır, istediği konuyu açar.
kimsenin kimseye hesap sorma gibi bir lüksü olduğunu zannetmiyorum.
Konuyu açmak için izin ya da başka bir kriter belirtmemiz gerektiğini de düşünmüyorum.
Kimin Samimiyetine önem verip vermediğiniz de bu konunun ilgi alanı değil.
Sonuçta etik veya değil, her konuyu bu kadar çok özümsemeyin ya da kafaya takmayın :)
Zira ben öyle yapıyorum.
Bazı arkadaşlar bu forumda konu açıp sonra yazılanları sevmeyip okumayın çıkın diyor.Tabii ki izin istemeyeceksiniz.Hesap sormak değil amacım,herkesin hür iradesi var.Fakat haberi tıklayınca rahatsız oldum görüntülerden,tepkisiz kalamazdım.
Bu capsleri gören sadece siz değilsiniz,sosyal medyada yayınlandığı söylenmiş,kimbilir kaç kişi güldü ,genel olarak yazdım.Yorumlarda bazen görüyorum sizi,samimiyetinize inanıyorum.Ben de güldüğümü söyledim ama esprileri iyi bulduğum içindi bu. Desteklediğim için değil. Açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz insanı illa, hacı Şakir komik değil mi şimdi ya? Bence komik.
Bunu söyledim diye oh olmuş falan demiş olmuyorum.
Ben de güldüğümü söyledim ama esprileri iyi bulduğum içindi bu. Desteklediğim için değil. Açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz insanı illa, hacı Şakir komik değil mi şimdi ya? Bence komik.
Bunu söyledim diye oh olmuş falan demiş olmuyorum.
Evet hukuk okuyorum.Senin dalga gecmedigin belli zaten. Yorumlarindan tanıyoruz seni. Bu forumda objektif bakabilen ender uyelerdensin.. hukuk mu okuyorsun? Bir kaç yorumundan dolayı böyle düşündüm ama?
Evet hukuk okuyorum.
Teşekkür ederim. :)Çok güzel. Bu ülkenin böyle hukukçulara ihtiyacı var. İnşallah başarılı olursun hep hem okul hem de iş hayatında.
Senin kim olduğunu anladım.Teşekkür ederim. :)
Şu, "gece yarısı evinden alınan ve sonra sabun kalıbı yapılan Hacı Şakir"i tuttum.
Öncesi ve sonrası halleri oldukça dramatik.
Genç irticacılar epey sinirlenmiş olmalı.
Tabi, güldürürken bilgilendiren mizahlara alışık değil Şeriatçı dayılar.
Eh, ağlayalım derken ti'ye alınanlara iyi bir ders olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?