• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29/06/2012 tarihinde evleneceeekkk arkadişler:)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
Kızlaaaarr:) bu tarihte evleneceek olanlar kimlerrr ? birlikte nerelerden hangifiyatlara ne aldık hangi konularda sorunlar yasadıkk :) planlarımıızz neler birlikte konusup paylşamaya fikir almaya ne dersiniz:)

ben 30 haziranda evlenıyorum :)
suan sadece 12/12/2012 de nikah yaptık :)
ama oncelıklı plan balayı otelıne karar vermek daha sonra nısan ayı gıbı ev tutup mobılyaları almak :)
ileri vadede plan bu peki sizlerin???

hımm güzeeell :) valaa bizde şu eşyaları 1 2 hafta içinde alıp kurtulmak ve ödemlerni düğüne kadar azaltmak hatta bitirmek istiyoruz:))) sonrada balayı yerlerine geçicez birde onla uğraşırıızzz:)))) 1 ay kala evi tutmayı düşünyoruzz ve nikahı :) sonrada işte kınasıdır düğüünüdr:) salonumuzuda tuttuk çok şükür sorunlar çıksada her nekadar :( bakalmmm daha neler neler yapıcaz :) gelinliktee zorlanırız belki biraz:)

hımm güzeeell :) valaa bizde şu eşyaları 1 2 hafta içinde alıp kurtulmak ve ödemlerni düğüne kadar azaltmak hatta bitirmek istiyoruz:))) sonrada balayı yerlerine geçicez birde onla uğraşırıızzz:)))) 1 ay kala evi tutmayı düşünyoruzz ve nikahı :) sonrada işte kınasıdır düğüünüdr:) salonumuzuda tuttuk çok şükür sorunlar çıksada her nekadar :( bakalmmm daha neler neler yapıcaz :) gelinliktee zorlanırız belki biraz:)

maalesef biz eşimle ayrı şehirlerdeyiz :(o yuzden benım uzun bır vadede eşyalar ve ev için oraya gıtmem lazım ama bu sıralar bu mumkun degil çalısıyorum çunku
o yuzden mobılyalara marka bazlı bakıyorum en azından model belli hemen gidip alayım dıye :)
balayı ıcınse tavsıye edılen otellerı paylasırım senınle bakarsın bir
ama gelınlıkte benımde çok yardıma ıhtıyacım olacagı kesın :)

maalesef biz eşimle ayrı şehirlerdeyiz :(o yuzden benım uzun bır vadede eşyalar ve ev için oraya gıtmem lazım ama bu sıralar bu mumkun degil çalısıyorum çunku
o yuzden mobılyalara marka bazlı bakıyorum en azından model belli hemen gidip alayım dıye :)
balayı ıcınse tavsıye edılen otellerı paylasırım senınle bakarsın bir
ama gelınlıkte benımde çok yardıma ıhtıyacım olacagı kesın :)
ayrıı olmakta zor :( Allahh sabır versin valla :) ama özleem iiidir :) evet balayı fikirlerini almak isterim tabi :) . gelinlikkte nasıl birşey düşünüyorsun peki aklında bi model varmıı

ZOR NE KELIME COK KOTU BİŞEY :(
neyse Allah sabır versın bana ve uzakta olan tüm dostlara
balayı için cornelia diamond ve voyage belek tavsıye edılenler arasında
ayrıca adam eve otel de var (kıskanç bır yapın varsa buraya gıtmeyın diyorlar :))
gelınlık ıse daha bakmadım ama güpürlü ve ışıltılı bır model tercıh edecegim

ZOR NE KELIME COK KOTU BİŞEY :(
neyse Allah sabır versın bana ve uzakta olan tüm dostlara
balayı için cornelia diamond ve voyage belek tavsıye edılenler arasında
ayrıca adam eve otel de var (kıskanç bır yapın varsa buraya gıtmeyın diyorlar :))
gelınlık ıse daha bakmadım ama güpürlü ve ışıltılı bır model tercıh edecegim

vuuuuuvs:))))) ozaman ben orayaa gitmeeeem yoksa boşanıp geliriz ahahaha:)

30 haziran düğünüm, maalesef biz de ayrı şehirlerdeyiz:14: mobilya falan biz de hiç bakamadık, balayı için fikri bana bıraktı sevgilim. diyorum o tarihte antalyadaki oteller fiyatına yurt dışına çok rahat gidilir. sabahtan akşama kadar gezdirmeyecek turlar tabi, çünkü çok yorgun bi zaman diliminden çıkmış olacagız.

30 haziran düğünüm, maalesef biz de ayrı şehirlerdeyiz:14: mobilya falan biz de hiç bakamadık, balayı için fikri bana bıraktı sevgilim. diyorum o tarihte antalyadaki oteller fiyatına yurt dışına çok rahat gidilir. sabahtan akşama kadar gezdirmeyecek turlar tabi, çünkü çok yorgun bi zaman diliminden çıkmış olacagız.

canım emin oLun yanıınızda olsada erkek bu tür şeylerle uğrasmayı pek sevmiyor :) benmki ynmda ama genelde kendim hallediyorum onuda zorla götürüyorum bazen ama oflaya poflsya:1::1:

canım emin oLun yanıınızda olsada erkek bu tür şeylerle uğrasmayı pek sevmiyor :) benmki ynmda ama genelde kendim hallediyorum onuda zorla götürüyorum bazen ama oflaya poflsya:1::1:

sürekli taşınıp duruyorum her haftasonu bensiz olmuyo zaten içime de sinmez biliyorum ama zor oluyo erkekler hiç sevmiyo evet. o zaman biz beğenelim onlar ödeyiversin
:9::76: aha hahaha

düğün tarihi 29-06-2013 olmalı sanırım zira 2012 gecti :)
eger oyleyse benim de düğün 29 haziran 2013 de :)

benim düğünüm de 29.06 ve biz de ayrı şehirlerdeyiz :(.çok zor gerçekten böyle.ama ben gelinliğimi seçtim bile :)).aceleci miyim ne;).balayı otelimize de karar verdik.başlangıçta butik otel bakarken 5 yıldıza kadar çıktık :).

benim düğünüm de 29.06 ve biz de ayrı şehirlerdeyiz :(.çok zor gerçekten böyle.ama ben gelinliğimi seçtim bile :)).aceleci miyim ne;).balayı otelimize de karar verdik.başlangıçta butik otel bakarken 5 yıldıza kadar çıktık :).

yoo hiçte acele değil :)) son zamana sıkışp öylesine tamam bu olsun artık demektense şimdiden halletmek en iyisi :1: gelinliğinin modeli nasl bişi cnm oteli nerede karar verdiniz :) fiyatları nekadr balyı ve gelinliğin:)

gelinlik ankara hüsniye den 2600 tl...düğün antalyada fame otelde, balayı da marmaris:1:
bi şehir karmaşasıı :))

Ben de bugun itibari ile tüüüüm kına malzemelerimi almış bulunmaktayım :) Bindallı-kına tepsisi/sepeti falaaan filaaan :)
Balayı da tamam
Düğün salon-ları tamam
Fotografçı tamam
Kuaförlere karar verdim sadece randevu icin gidicem-o da tamam sayılır
Gelinlik modelini begendim ama denemek icin birseylere gitmem lazım..

Eeee cok bişey kalmamış sanki ya :)

Ben de bugun itibari ile tüüüüm kına malzemelerimi almış bulunmaktayım :) Bindallı-kına tepsisi/sepeti falaaan filaaan :)
Balayı da tamam
Düğün salon-ları tamam
Fotografçı tamam
Kuaförlere karar verdim sadece randevu icin gidicem-o da tamam sayılır
Gelinlik modelini begendim ama denemek icin birseylere gitmem lazım..

Eeee cok bişey kalmamış sanki ya :)

oohh maşalah daha ne olsuunnn :1::1: fotocular nekadardan baslıyor cnm dış mekanmı stdyomu ?

Back
X