• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29/06/2012 tarihinde evleneceeekkk arkadişler:)

ayyyyy zevklerimiz aynıymış canım :9:
Bu modeller bir çok firmada var ve ben bayılıyorum ama led li sinden sanırım senin?
Annem ve kayınvalidem beyaz dan kaç kızım diyorlar hemen toz olacak hayatın temizlikle geçeçek diyorlar ama ben de beyaz olsun istiyorum :43:

Banyo ve mutfak da pembe beyaz yapıyorum onlara sürpriz olsun :17:

:) arkdaslarım yeni evlendi beyaz alanda var kahve alanda siyah alanda:) tek memnun olan beyaz:) toz olsada görünmüyor valla haftalık siliyorum diyor ayrıca silince iz görünmüyor diyor:) siyahla kahvede toz çok belli oluormuş ve silince sildiğin yerin izi bazen kalabiliyormuş:) bizimkilerde beyazdan kaç dediler aama hayıır dedimm hep hayalimdi çünkü:) bide gül kurusuna yakın bi koltukta hoş olur:)

içine nasıl siniyorsa onu al sen temizlicek olan sensin:) led isteğe göre yapılıyor aynasında var diğerlerinde led istemedim:) kullanmam çünkü :)

:) arkdaslarım yeni evlendi beyaz alanda var kahve alanda siyah alanda:) tek memnun olan beyaz:) toz olsada görünmüyor valla haftalık siliyorum diyor ayrıca silince iz görünmüyor diyor:) siyahla kahvede toz çok belli oluormuş ve silince sildiğin yerin izi bazen kalabiliyormuş:) bizimkilerde beyazdan kaç dediler aama hayıır dedimm hep hayalimdi çünkü:) bide gül kurusuna yakın bi koltukta hoş olur:)

içine nasıl siniyorsa onu al sen temizlicek olan sensin:) led isteğe göre yapılıyor aynasında var diğerlerinde led istemedim:) kullanmam çünkü :)

O zaman ben bizimkileri beyaz a ikna etmeye çalışayım nasılsa kullanacak olan temizliyecek olan benim :1:
Ev tuttunuz mu canım?
Biz daha tutmadık ama nişanlım ev bakıyor bir kaç tane bulmuş benim gelip bakmamı istiyor. Bu arada nasipse ben Ankara merkez de değil Nallıhan da oturcam. Ama nişanlım ın ailesi Tandoğan da oturuyor oraya gelip gidiyorum daha Nallıhan ı görmüşlüğüm yok :)

O zaman ben bizimkileri beyaz a ikna etmeye çalışayım nasılsa kullanacak olan temizliyecek olan benim :1:
Ev tuttunuz mu canım?
Biz daha tutmadık ama nişanlım ev bakıyor bir kaç tane bulmuş benim gelip bakmamı istiyor. Bu arada nasipse ben Ankara merkez de değil Nallıhan da oturcam. Ama nişanlım ın ailesi Tandoğan da oturuyor oraya gelip gidiyorum daha Nallıhan ı görmüşlüğüm yok :)

tANDOĞAN ÇOK GÜZELDİR:)) EVLERİDE ÖYLE AMA NALLIHAN'A HİÇ GİTMEDİM CANIM BİLMİYORUM :) BİZ EVİ TUTMADIK DAHA SON 1 AY KALA YANİ MAYISTA TUTUCAZ TUTCAĞIMIZ YERDEKİ EVLERİ AZ ÇOK BİLDİĞİMİZ İÇİN EŞYALRIMIZI ŞİMDİDEN ALDIK :) EVET EVET İKNA ET SEN AMA SANDALYEN KOLTUKLA AYNI RENK VE LEKE TUTMAYAN KUMASTAN SEÇ :) BEYAZ SANDALYE BELA OLUR BASINA NETİCEDE YEMEK YENİCEK :1::1:

tANDOĞAN ÇOK GÜZELDİR:)) EVLERİDE ÖYLE AMA NALLIHAN'A HİÇ GİTMEDİM CANIM BİLMİYORUM :) BİZ EVİ TUTMADIK DAHA SON 1 AY KALA YANİ MAYISTA TUTUCAZ TUTCAĞIMIZ YERDEKİ EVLERİ AZ ÇOK BİLDİĞİMİZ İÇİN EŞYALRIMIZI ŞİMDİDEN ALDIK :) EVET EVET İKNA ET SEN AMA SANDALYEN KOLTUKLA AYNI RENK VE LEKE TUTMAYAN KUMASTAN SEÇ :) BEYAZ SANDALYE BELA OLUR BASINA NETİCEDE YEMEK YENİCEK :1::1:

Evim olsun beklerim Nallıhan a canım :)
Bizde nisan-mayıs gibi evi tutarız diyoruz. Renke seçimlerine dikkat edicem canım bu takımlara avangarde koltuk takımları daha hoş duruyor dimi? Diğeleri farklı kalır diye düşünüyorum :s

evim olsun beklerim nallıhan a canım :)
bizde nisan-mayıs gibi evi tutarız diyoruz. Renke seçimlerine dikkat edicem canım bu takımlara avangarde koltuk takımları daha hoş duruyor dimi? Diğeleri farklı kalır diye düşünüyorum :s

ay inşallah canım:) bu arada kaç yasındasın:)

ımmm dediğin koltuk takımları bize çok pahalı geldi maalsef ucuzlarınıda bulduk onlarda çok yapmacık duruyordu benim aldığım koltuk takımım resmi yok ama aşağıdakini az çok andırıyor buna benzer bişe aldım:) koltuklar gül kurusu olur sandalyelerde öyle... Küçük teklilerde gül kurusyla beyaz karsımı çiçekli bişi düşündüm:) koltuk ayaklarınıda mobilyalrın ayaklrı gibi yaptırınca uyumlu oluyor:) hemde uygun fiyata gelmiş oldu , ama eğer uygun geliyorsa sana tabiki avangarde al :16:

Eklentiler

• $32156_481425231904164_1037143310_n.webp
    $32156_481425231904164_1037143310_n.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 68
ay inşallah canım:) bu arada kaç yasındasın:)

ımmm dediğin koltuk takımları bize çok pahalı geldi maalsef ucuzlarınıda bulduk onlarda çok yapmacık duruyordu benim aldığım koltuk takımım resmi yok ama aşağıdakini az çok andırıyor buna benzer bişe aldım:) koltuklar gül kurusu olur sandalyelerde öyle... Küçük teklilerde gül kurusyla beyaz karsımı çiçekli bişi düşündüm:) koltuk ayaklarınıda mobilyalrın ayaklrı gibi yaptırınca uyumlu oluyor:) hemde uygun fiyata gelmiş oldu , ama eğer uygun geliyorsa sana tabiki avangarde al :16:

25 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın :)

Bakalım biz nasıl beğenices canım :9:

bende 25 olucam inşallah:) 24,5 :)))))))

bakalımm biran önce sizde bu güzel ama stresli durumdan kurtulursunuz inşallah o aradan çıkmış olur :1:

Aynı yaştayız canım :)

İnşallah canım benim hep birlikte hayırlısıyla aşalım bu stresli ama bir o kadar da heyecanlı günleri :16:

oh cokk sagol ya... olur dimi? beni strese sokan tumuyle evlilik... yine de sagol ya.

:) evliliğe de stres yapma :) negüsel eşinle hep brlikte olcaksın zaten beklediğiniz anda bu değil mi ? elbette yemekte misafrde vs sorunlar olacaktır ara ara ama:) birlikte oldunuzu düşündükçe bu streste gider diye düşünüyorum

Her gece eşinle beraber aynı yastığa baş koymayı beraber uyumayı ve beraber uyanmayı düşün canım o zaman tüm sıkıntıları unutmuş oluyorsun :16:

dugun telasi, ceyiz telasi, gelinlik, davetiye, esya falan derken coook icim daraldi.
biliyorum gece bi kucaklama bile bunlari unutmama yetecek..ama iste icimi kemiren o mukkemmeliyetci duygu yok mu ????
inanin geceleri uykum kaciyor.

dugun telasi, ceyiz telasi, gelinlik, davetiye, esya falan derken coook icim daraldi.
biliyorum gece bi kucaklama bile bunlari unutmama yetecek..ama iste icimi kemiren o mukkemmeliyetci duygu yok mu ????
inanin geceleri uykum kaciyor.

inan o hepimizde var:) ama yapıcak birşey yOk sevdik ve adım attık zaten hiçbir evlilik 4 4lük gitmiyor:) bizimkilerde de sorunlar olucaktır:) yeterki alttan alan bir taraf olsun:16:

benim de nikahım 26 haziran düğünüm 28 haziran.bu başlığı yakın hissettim kendime:)
nişanlım uzakta öğretmen olduğu için şubat tatilinde yanıma geldiğinde çok şükür her şeyimizi hallettik..mobilya-beyaz eşya hepsi tamam..gelinlik siparişimi de verdim..balayı için kasım da erken rezervasyondan faydalanmıştık zaten..sıra heyecanla beklemekte..çok karışık ama güzel duygular bunlar :)

içinizde en stes sahibi olmayan benim galiba:9::9:
19 haziran düğünüm var ve ben hiç bir şey almadım yatak odasıymış,oturma grubuymuş,halı,perde,porselen takımı vs
hiiiçbir şey yok:9::9::9:
ha gelinlik,davetiye,kuaför,bohça o bu şu falan hep duruyor :)
sadece düğün tarihi var o bile yeter :)

Son düzenleme:
içinizde en stes sahibi olmayan benim galiba:9::9:
19 haziran düğünüm var ve ben hiç bir şey almadım yatak odasıymış,oturma grubuymuş,halı,perde,porselen takımı vs
hiiiçbir şey yok:9::9::9:
ha gelinlik,davetiye,kuaför,bohça o bu şu falan hep duruyor :)
sadece düğün tarihi var o bile yeter :)

hahaha inanmıyorum neden kız :))))))))))))))))) son ana sıkştrp ne yapıcan:1:

Back
X