Premature Bebekler 29 haftalık doğum yaptım benim gibi prematüre annesi olanlar var mı?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
29haftalık doğan ikizlerimden oğlum işitme testini geçemedi.kıza daha yaptırmadık.moralim çok bozuk.haftaya tekrar yapılacak.böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

26 haftalık ama 23 le uyumlu doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda 470 gram dua edin yavrum da sağlığına kavuşsun

26 haftalık ama 23 le uyumlu doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda 470 gram dua edin yavrum da sağlığına kavuşsun
Cnm oncelikle gecmis olsn,zor gunler geciriosndr suanda.sana sunu demek isterim bnmde bebegim erkn geldi seninki kadr degildi ama kuvozdeydk orda bircok kisiyle tanistm.senin gbi biri dr.cok umutlu konusmuomus hergun herseye hazrlikli olun demis sutum kesildi hatta diodu.3ay kuvozdeymis.ayni gun taburcu oldk.kimin ne olacagini Rabbim bilir.Allahim hakkinda hayirlisni versin,insallah sana tutunur dua et cok.

Back
X