ben gittim kendisinden çok memnun kaldım.gebe olduğumu öğrenmiştim öncesinde medical park fatihe gidiyordum Ayşegül sofuoğluna boş gebeliimi fark edip bana 2 hafta sonrasında söylemişti.Kısaca ondan memnun kalmayıp Hale hanıma gittim.Kendisi ilgilenip teşhisi koydu ve kürtajımı yaptı ben çok memnun kaldım bana gayet ilgili ve yakın davrandı ve şuan kontrollerime gidiyorum gayet ilgili
ben hale hanıma gidiyorum aslında hastaneye ve doktora ayrı ayrı baktığımda ikisi de iyi ama fiyatla birleştirince artık ikisi de bana beni hasta ya da gebe olarak değil de müşteri olarak görüyormuş gibi geldi hale hanım öyle soru sormadan açıklama yapan doktorlardan değil ama ultrason görüntüsünde ilk kalp atışı dinlediğimizde konuşup bilgilendirmişti. hastahane de 1ay öncesine kadar sürekli farklı aalnlarda da gittiğim ve herkese tavsiye ettiğim bir yerdi ama sekreterlerin bilgisiz ilgisiz ve belki bana denk gelmiştir ama seviyesizlikleri insanı nereye geldim ben dedirtecek hale geliyor asistanları görece daha iyi ve ssk farkı olarak 45 tl ödeme yapmanız gerekiyor bunun bir miktarını kredi katıyla yapamıyorsunuz sebebini tam olarak hatırlamıyorum ama komik bir sebep gibi gelmişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?