ya işiniz gücünüz milleti yargılamak. istiyorsunuz ki herkes herkese bedenini açsın. bazıları öyle tercih eder bazıları böyle. akıllının biri de demiş yok 30a kadar yaşamadıysa sağlıklı bulmuyorum vs. doktor musunuz siz? ne gibi bir tıbbi yetkinliğiniz var da böyle konuşabiliyorsunuz? günümüzde insanlar aynı anda 5 kişiyle flört ediyor diye sürekli birilerinin yatağına girmek zorunda mı? hele ki kadın cinayetleri bu kadar artmışken, kadınlar tanıdıkları bakın tanımadıkları değil, tanıyıp güvenip sevgili, eş oldukları herifler tarafından doğranıyorken birilerinin derdi cinsellik yaşamak olmayabilir. anladınız mı? ben son zamanlarda yeni insanla tanışmaya çekinir oldum mesela. ciddi güven problemi yaşıyorum. yeni tanıdığım bir erkekle bir yerde baş başa kalıp cinsellik yaşama fikri beni ürkütüyor artık. artık daha fazla zaman geçmesi gerekiyor böyle şeyleri yaşayabilmem için. güvenimi kazanması için daha çok sayıda kriterim var. yani böyle sorunlar varken sivri zekalı tiplerin de çıkıp ayyy şöyle sağlıksız böyle bilmem ne demesi sinir bozucu. bi de bunu diyenler evli barklı yani. sen hayatının yoldaşını bulup evlenmişsin, 100 yaşındasın muhtemelen senin zamanında her şey bu kadar kötü değildi. şimdiki ile bir mi? insanları yargılarken içinde yaşadığımız toplumun sorunlarını da ele alın. herkes artık kendi içine döndü. bireyselleşiyoruz. cinsellik de bireyselleşiyor. ben yenileri tanımaya artık çekiniyorum, 5 sene önceki gibi değil düşüncelerim, insanlar beni korkutuyor. ya daha geçen ölüsü bulunan kız çocuğunun öz babası aslında dedesi çıktı ya. biraz yaşadığınız toplumun saçmalığına bakın ondan sonra insanlara b.k atın yeter.