• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 yaş bakir erkek

Anam gittim geldim bu konu hala tt:) neyse.. bakir evlenirse baska kadinlarda hevesi kalir diyenler:) neyin kafasindasiniz kizlar bacilar:) senin partnerinle iliskin iyiyse baskasini neden merak edesin? Ee dunyadaki butun kadinlari merak ediyosa herif ya:) hepsiyle yatamiycana gore bi sekilde hevesi birazcik kursaginda kalacak yani:)) birini sevip arzuluyosan gozun disarda olmaz bence.. olur mu yoksa?

4 kişi çaya parmağını soksa kirli diyip içmezsiniz ama 50 kişinin dokunduğu bedenlere aşk diyip sarılabiliyosunuz.. demis., hakli mi
Haksiz mi? Siz karar verin

Yanı söyle Bı durum da var. Ayıp olacak ama. Erkeklerin video filan izleyip kendi kendine tatmin yönleri de var. Sorun illa cinsellik ise. Hiç bir kızla çıkmaması iyi yanı. Sonra evlenince de eşim eski sevgilisini aratmış filan diyonuz. Çocuk düzgünse görüşebilirsin.

Sırf bu konuyu görüp giriş yaptım hanımlar çok özel olacak ama benim eşimde 26 yaşına kadar bakirdi o zaman evlendik zaten.Gerdek gecesi kardeş kardeş yattık ilk bir haftamız beğefendinin olayı çözmeye çalışmasıyla geçti ama olan olmuştu evlenmiştim seviyordum da sırf bu sebepten ayrılamazdım.Aynı durumu yaşamış olan biri olarak söylüyorum ki maalesef bence de bir problem kesin vardır.Normal bir erkek onca zaman kadınsız duramaz.Biz 8 senelik evliyiz 1 çocuğumuz var ve hala bu konuda çok büyük sorunlar yaşıyoruz ama dediğim gibi eşimi seviyorum ve bu konuyu fazla kafama takmamaya çalışıyorum:işsiz:

Son düzenleme:
Metafora bak :)))) Cay vs insan :))))
Yalnız metafordaki çay insan cinsinin kadını, yine erkeğe laf yok yani. Benzetmeler bile kadın üstüne. Erkek bakır olursa sorunlu, demek ki çoğu kişi zinadan kaçtığı için uzak durduğunu düşünmüyor. Kadınların kaçma sebebi ise sadece zar bu durumda. Size bir şey demiyorum yanlış anlamayın metafordan buraya bağlandı konu . Yani büyük bir çoğunluk zinadan kactigindan değil başka sebeple uzak duruyor erkeklerinse belli olmadığı için durmasına gerek yok hatta duruyorsa suçlu . Beş harflik namus sadece kadınlar için var yani.

Inanamiyorum ya. Ne kadar sığ bir bakış aciniz var.. Bir insanin dini hassasiyetleri oldugu icin birlikteligi olmamis olabilir mi?? Neden bunu dusunmuyorsunuz? Cok enteresan cinsellik yasamayan birine "hastalikli" damgasini yapistirmaniz.. O zaman cinsellik yaşamayan herkes hastalikli mi? Bana gore de evlilik oncesi cinsellik yasayan biri yasamayana gore hastalikli olma ihtimali daha fazla. Cinsel yollarla bulasan hastaligi kapma orani daha fazla mesela... Dusunce yapisiyla ilgili olacagi akliniza bile gelmemis. Bence birakin o adami cunku tamamen zihniyetleriniz farkli..

bence bu konudaki eleştirilecek şey erkeğin bakir olup olmaması değil. bekarete önem verip vermediğini bile bilmiyoruz. sorun bence bu konuyu eleştiren userlarda. bekaretine dindar diye hoşunuza gitmedi mi yazmışlar. bekaret böyle olmaz zaten. adam kim bilir kaç kişiyle eş zamanlı bekaret muhabbeti yapıyor, yalan mı söylüyor, doğru mu söylüyor :deli:
toplum olarak şu kafaları değiştirmemiz lazım. ki bence adamın amacı konu sahibinin bekaret durumunu öğrenmek, eğer bakirim ben falan deyip konuyu açtıysa.

Yorumlar ne kadar çirkin böyle:kusmuk:bi taraf ilişki yaşamayanları hastalıklı ilan etmiş, digeri ilişki yaşayanlari kirli çaya benzetmiş ne çirkin kalpli insanlarsınız.

Yalnız metafordaki çay insan cinsinin kadını, yine erkeğe laf yok yani. Benzetmeler bile kadın üstüne. Erkek bakır olursa sorunlu, demek ki çoğu kişi zinadan kaçtığı için uzak durduğunu düşünmüyor. Kadınların kaçma sebebi ise sadece zar bu durumda. Size bir şey demiyorum yanlış anlamayın metafordan buraya bağlandı konu . Yani büyük bir çoğunluk zinadan kactigindan değil başka sebeple uzak duruyor erkeklerinse belli olmadığı için durmasına gerek yok hatta duruyorsa suçlu . Beş harflik namus sadece kadınlar için var yani.
Valla bu cay ve insan benzetmesini kim yazdiysa cunku alinti bi yazi.. kadin erkek diyede belirtmemis.. insan ve cay demis.. cinsiyet aklima gelmedi benim okurken

Ya buarada bu adamin dogru soyleyip soylemedigi mechul muhtemelen bu kizin agzindan laf almak icin yapti. Belki salliyo yani.. burda bos bos bizede sagolsun tartisma ortami yasatiyo:)

Bir kadın cinsellik için evliliği bekliyor ise bir erkeğinde böyle düşünmesi garip gelmiyor bana .. Burada evlenmeden ilişki yaşayanlara laf edilse yobaz ilan edilir. Ama bakir bir adama dil uzatılabilir öyle mi ? Ne olursa olsun bir insanın yaşam tarzına saygı duyulmalı .

Bıkmadınız insanları yargılamaktan? Kişi ister 100 yaşında bakir olur ister 18 yaşında bekaretini kaybeder yahu size ne ? Bekareti hastalıkla anlamlandırmak ve bekareti kaybetmeyi böylesine çirkin bir benzetme ile tarif etmek kimin haddine? İkisinin de birbirinden farkı yok. Sadece kadınların olduğu bir platformda yani yeni nesili yetiştirecek şekillendirecek insanların böylesine kendince farklı gördüğünü dışlaması hatta itham etmesi ne kadar kötü. Kişinin kend kararını değil yargılamak, sorgulamak bile yakışıksız

ay cok sacmalanmis. ne var ya kadinlar evlenmedikce bin sene bakire kalsin normal erkek 29unda bakir anormal. ben olsam adam da demekki mide var sahsi alanina kesin olarak almadan kendini paylasmak istemiyor diye dusunurum. arkadaslar mahremiyet alani denen birsey var ve hickimse bu alani yasi kac olursa olsun kendini ozgur ve ait hissetmedikce paylasmak zorunda degil. ne sacmalamissiniz ya.

Back
X