• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 yaş bakir erkek

Sırf bu konuyu görüp giriş yaptım hanımlar çok özel olacak ama benim eşimde 26 yaşına kadar bakirdi o zaman evlendik zaten.Gerdek gecesi kardeş kardeş yattık ilk bir haftamız beğefendinin olayı çözmeye çalışmasıyla geçti ama olan olmuştu evlenmiştim seviyordum da sırf bu sebepten ayrılamazdım.Aynı durumu yaşamış olan biri olarak söylüyorum ki maalesef bence de bir problem kesin vardır.Normal bir erkek onca zaman kadınsız duramaz.Biz 8 senelik evliyiz 1 çocuğumuz var ve hala bu konuda çok büyük sorunlar yaşıyoruz ama dediğim gibi eşimi seviyorum ve bu konuyu fazla kafama takmamaya çalışıyorum:işsiz:
Size oylesi denk gelmis demekki.
Ben evlendigimde esim 27 yasindaydi.kiz arkadasinin olup olmadigindan bile supheliyim olduysa bile platoniktir ama o da bende muhafazakar ailede yetistik daha oncesinde bir iliskimiz olmadi ve hicbir sorunumuz yok bu anlamda.daha fazla nekadar acik yazilir bilemedim.ama bu birazda sans isi.

Deneyip mi alicaz yani bu adamlari oyle birsey varmi?
Ben asla istemezdim ..baskasiyla beraber olmayi birak baskasina dokunmus olmasini bile hazmedemezdim heralde..

Sizin kafanizla düsunenlerinde eşleri cinsellikte mutlu olmadigi icin gizli gizli başlakariyla yatip kalkiyor sizde bulamadigini başkasinda buluyor bunuda mideniz kaldiriyor cunku ruhunuz bile duymuyor ne şansliyim eşimin eli benim elimden baskasina degmemis diye gururlanirken uyuyuya uyuya yasiyorlar iste. Sonra hooop bir konu eşim beni aldatiyor eşimi başkasiyla yakaladim bunu eşimden beklemzdim diye ve evlilikler catirdamaya basliyor

Ben eşimi cinsellikle neden mutlu edememeyeyim buna nasıl emin olabiliyorsunuz bir kere bu işler karakter meselesi ve mide kaldırma konusuna gelirsek böyle aldatma işlerini hiçbir kadının midesi kaldırmaz.
Bakın sizce muhafazakar(anlamını öğrenin tavsiye ederim ), düşünceleri korumacı, kendini ve eşini düşünen bir erkek mi yoksa oooo onla da konuşayım bununla da sevişeyim onu öpeyim öbürünüde tadayım bol bol tecrübe edineyim hatta eşimde çeşit çeşit erkekle yatmış kalmış olsun tecrübeli olsun diyen mi ki Türkiye de yaşıyoruz biraz gerçekçi konuşalım böyle erkek yok, ben her şeyi yaparım ama helal süt emmiş kızla evlenmek istiyorum zihniyetinde olan erkek var ister kabul edin ister etmeyin. Ayrıcasizin tecrübeli erkek dedikleriniz zaten alıştıkları için türlü türlü kadına, bol bol ve kolaylıkla aldatacak üzgünüm, hatta sizin zihniyetin erkek versiyonunun kendi aralarında bir söylem var " her gün pilav mı yenir." Söylenecek söz yok artık.
Size hayatta başarılar..

BU konu bana çok saçma geldi kusura bakmayın. 29unda da 40ında da gayet bakir erkek olur. İlla sorun mu olması gerekiyor. Yaşam tarzı öyledir, dini inaçları o şekildir. Niye hemen yargılamışsınız anlamadım.

Sırf bu konuyu görüp giriş yaptım hanımlar çok özel olacak ama benim eşimde 26 yaşına kadar bakirdi o zaman evlendik zaten.Gerdek gecesi kardeş kardeş yattık ilk bir haftamız beğefendinin olayı çözmeye çalışmasıyla geçti ama olan olmuştu evlenmiştim seviyordum da sırf bu sebepten ayrılamazdım.Aynı durumu yaşamış olan biri olarak söylüyorum ki maalesef bence de bir problem kesin vardır.Normal bir erkek onca zaman kadınsız duramaz.Biz 8 senelik evliyiz 1 çocuğumuz var ve hala bu konuda çok büyük sorunlar yaşıyoruz ama dediğim gibi eşimi seviyorum ve bu konuyu fazla kafama takmamaya çalışıyorum:işsiz:
Bayan noktayı koymus. :)
%100 denemez tabi ki
Ama en az bir %80i vardir ;)

Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz

Kadına doymuş adam diye bir şey yoktur.En fazla iradeli insan diye bir durum vardır ya da tek eşli monogam bireyler diye bir durum söz konusu olabilir.İnsan bi kere o zevki yaşadımı artık o zevki unutmaz.Bilimsel olarak bir erkeğin bir sürü kadınla cinsel ilişki yaşadıktan sonra durulması diye bir olay yok.Yani nerden geliyor size bu bilimsel gerçekliği olmayan yargılar bilmiyorum ama erkeklerin fizyolojisi gereği yaşlansalar bile çok aktif olmasalarda sperm üretebilirler yani üreme isteğinde olabilirler ama aynısı kadın için geçerli değil sağlıklı yumurta üretimi ve hamile kalmak belirli bir yaşa kadardır.Daha net bir şekilde örnek vereyim.Sizin dediğiniz laf şuna benziyor çok fazla sigara içtiyse birisi tamam artık sigaraya doymuştur.Hayır bir kişi ne kadar çok sigara içerse o kadar bağımlısı olur.Bir kişi ne kadar çok irade gösterip sigaraya hiç başlamaz ise ancak bağımlı olmaz.Seksde beyindeki dopamin reseptörlerini etkiler ve dopamin reseptörleri doğrudan bağımlılıkla alakalıdır.Çünkü beynin ödül bölgesini tetikler...Seksin bağımlılığa dönüştüğü hastalıklarda var örneğin Nemfomani...Evlenmeden önce çok fazla ilişkisi olmuş erkeklerden tek eşlilik bekliyorsunuz.Biraz mantığınızı çalıştırın sizce evlenmeden önce çok fazla ilişkisi olmuş çok eşli biri hayatı boyunca sadece tek eşli bir evlilikle sadece tek bir kadın ile evliliği başarabilir mi?Burdan evlilik planlayan ve kocalarının kendilerine bağlı olduğu bir evliliği düşünen hanımlara çok net bir bilimsel gerçeklikten bahsediyim ilerde belki işinize yarar.

Bilimsel olarak birine bağlılığı tetikleyen hormon oksitosindir.Oksitosin tek eşliliğide tetikler.Oksitosinin en tavan yaptığı anlar annenin kendi bebeğini emzirdiği andır mesela...Oksitosin hormonu anılarıda tetikler örneğin oksitosin hormonunun tavan yaptığı bir anda yaşadığınız anı sizde ömürlük kalıcıdır.Örnek vermek gerekirse kadınların ilklerini kolay kolay unutamaması diyebiliriz.Bir kadın ilklerini yaşadığı erkeğe ilk başta çok bağlanır tabii bu sağlıklı bir ilişkiyse ama araya ayrılık girdikten sonra artık oksitosin değerleri değişmeye başlar.Kadın ilk başlarda tek eşlidir bu belli bi müddet devam eder.Sonra karşısına yine biri çıkar ve o erkeğe ilklerini yaşadığı erkekten daha az oksitosin duyar ama yine tek eşlidir.Sonra yine bir ayrılık gerçekleşirse bu oksitosin hormonu artık her yeni ilişkide bir öncekine nazaran daha az salınır ve artık tek eşlilik yerine çok eşliliğe geçiş başlamıştır.

Farkındayım tüketim çağında insanların artık insanları bile tükettiği ve insanları bir elbise gibi eskiyinceye kadar kullanıp attığı bir çağdayız.Bu çağda sağlıklı birbirine gözü dışarda olmayan ilişkiler kurmak istiyorsak önce kendimizede bakmamız gerek...Yani bazılarınız erkekler sonradan gözünü açarsa diye korkuyor ama sizin gözünüz dışarda olurken sorun yok iş evliliğe geldiğinde hem geçmişte ilişkisi olsun ama gözü dışarda olmasın hem de size bağlı bir birey olsun istiyorsunuz.Böyle bir şey mümkün değil kendimizi kandırmaya gerek yok.Ben bunu biraz şuan benzetiyorum nasıl ki eskiden erkekler cinsel ilişki yaşadıkları halde bakire olan bir kadın istiyorduysalar.Kadınlarda artık kendilerinin gözü açık olamsını ama erkeğin gözünün açık olmamasını istiyorlar.Maalesef insanların birbirini tükettiği bir çağdayız kimse birbirini kandırmasın.Sağlıklı ilişkiler arıyorsak kendimizi ilk önce düzeltmeli onaa göre kendimize uygun insanlar bulmalıyız.Yoksa doyumsuzluğun ve göz dışardacılığın olduğu bi devirde öyle her şey planladığınız gibi gitmez.
Kim demiş bir de bunu kimmmmmm??? Gerçekten kim demiş? Atasözü mu bu?

Kadina doymus erkek ne yaaa illa erkekler kadinlarla ilişki kurmali diye bi kural mi var. Neymis o zaman iliski yasamazsa evlenince gozu disarda olur. Ne sacma düşünceler kendi erkekleri bakir olmayanlsrin avuntusu. Keske esim de bakir olsaydi. Bakir olmayan bircok kizla yatip kalkan erkekler ve bayanlar cinsel hastalik bulastiriyorlar. Hpv konu basligiba bakip ogrenebilirsiniz. Yani ovilecek bir kismi yok.
Duzeyli iliskidir vs ben tasvip etmem ama yapana da karsmam bana ne. Ama yok kadina doyacak oyle evlenecek.. Ancak gulerim.:KK70:

Esim de ayniydi. Ne aldatildim, ne mutsuz oldum,ne gozu diger kadinlarda.

Ben 28 yaşındayım ve kendimi bir ömür geçirmek istediğim kişi için saklıyorsam, karşı tarafında aynı düşüncede olması beni tedirgin etmez, aksine sevindirir. Sonuçta nadir bulunan bir durum.

Ama şunu da söyleyim, instagramdan birine güvenmezdim. Hele ki bu söylediği cümleden sonra. Belliki düşüncesi cinsellik ki, muhabbeti de cinselliğe götürmek için böyle konu açmış.

Arayıp da bulamadığım...
Ben bu zamanda böylesine denk geleni ancak şanslı bulurum.Çok kadınla olunca daha iyi adam olunmuyor , erken boşalma ise bambaşka bir konu.
Bugüne kadar yüzlerce porsiyon yediniz diye kebaba doyuluyor mu yani hayret bişey ... Karakter esastır.

Bekaretini korumaya önem veren bir erkegi bir an dusunmeden cinsel sorunları olan erkek olarak ilan etmek de çagdaş yobazlık türlerinden olsa gerek. İnançlarına uygun bir yaşam surmeye gayret eden bir erkek bekaretini koruyabilir. Hiçbir dine inanmayıp tek esliligi savunan bir erkek de bekaretini koruyabilir. İnsanların bir başkasının kararlari hakkinda bu kadar cüretkar tanimlamalar yapabilmelerini gerçekten anlayamiyorum.

Yaw kadina doymak diye birsey yok.. sex boyle birsey degil cunku.. anlik doyum vardir.. ooohhh ben kadina doydum, ben erkege doydum diye birsey olamaz

Çok iğrenç bir lafmış o :KK57:
Kadına doymak nedir ya... Adamlıkla bağdaştırmak...

Bakir olmayan zaten çapkın olduğunu kanıtlamış daha nasıl guveneceksiniz. Diğerinde yüzde 50 şansın var bari.
Ayrıca kadına doyulmaz çünkü fizyolojik bir ihtiyac. Kadına doyan karısına da doyar.

Neymis, kadina doyunca (!) gözü dışarda olmuyormus.. Hangi üstün zekanin ürünü bu teori? Ya adam bi cok kadin gördüğü, cok sey tecrube ettigi icin hep fazlasini isterse, ya doyumsuz olmuş ise, esini begenmez ise? Adam neye doyacak acaba, anlık bi şey değil mi o doyum? Sonrasinda yeniden cinsel istek olmuyor mu da "cok yaşadım, artik doydum okey" desin?
Kadina doymak derken bunu hunharca yaşayan birinin zihniyeti ona gore degil midir zaten? Zihniyet, kişilik vs komple mi degisecek adamda?
Ne sacma sapan genellemeler var ya, sinirim tepeme cikiyor okudukca..
Bi de cok guzel, felsefik bi tez ortaya atmis gibi konusmazlar mi, hasbinallah yani..

Ben de tecrübesiz istemezdim . Onunla mı uğraşacağım ? :)

Ben şahsen gözü doymuş bir erkeği bakir birine tercih ederdim bu yaşa kadar kadın görmeyip bi eşiyle bunu öğrenince başka kadınlar nasıldır acaba diye her çiçekten bal almak isteyebilir, terübe meselesine gelirsek yemek yapmayı bilmeyen iki kişi mutfağa girerse o mutfak savaş alanına döner ve ikiside aç kalır yalnııızz biri şef olursaaaaa....
O mutfakta ne yemekler çıkar kimbilir
Bilmem anlatabildimmi:KK66:

Benim eşimde benimle evlenene kadar kimseyle birlikte olmamış bunu evlendikten sonra anladım... Ve açık açık sordum da... Yani ikimizin de ilki olmuş olduk... Evlenince anlaşılıyor çünkü ikimizde tecrübesizdik ve evlendikten sonrasında da 4 ay vajinismustum...

Bazıları bakir erkeğe cinsel sorunu olabilir olarak yorumlamış eşimde öyle bir sıkıntı yok ve bence güzel bişey ilk olanı beraber tecrübe edinmek...

Nasıl ki kadınlar bakire olabiliyorsa, erkeklerin de bakir olması kadar normal bişey yok bence...

Kadına doymuş adam diye bir şey yoktur.En fazla iradeli insan diye bir durum vardır ya da tek eşli monogam bireyler diye bir durum söz konusu olabilir.İnsan bi kere o zevki yaşadımı artık o zevki unutmaz.Bilimsel olarak bir erkeğin bir sürü kadınla cinsel ilişki yaşadıktan sonra durulması diye bir olay yok.Yani nerden geliyor size bu bilimsel gerçekliği olmayan yargılar bilmiyorum ama erkeklerin fizyolojisi gereği yaşlansalar bile çok aktif olmasalarda sperm üretebilirler yani üreme isteğinde olabilirler ama aynısı kadın için geçerli değil sağlıklı yumurta üretimi ve hamile kalmak belirli bir yaşa kadardır.Daha net bir şekilde örnek vereyim.Sizin dediğiniz laf şuna benziyor çok fazla sigara içtiyse birisi tamam artık sigaraya doymuştur.Hayır bir kişi ne kadar çok sigara içerse o kadar bağımlısı olur.Bir kişi ne kadar çok irade gösterip sigaraya hiç başlamaz ise ancak bağımlı olmaz.Seksde beyindeki dopamin reseptörlerini etkiler ve dopamin reseptörleri doğrudan bağımlılıkla alakalıdır.Çünkü beynin ödül bölgesini tetikler...Seksin bağımlılığa dönüştüğü hastalıklarda var örneğin Nemfomani...Evlenmeden önce çok fazla ilişkisi olmuş erkeklerden tek eşlilik bekliyorsunuz.Biraz mantığınızı çalıştırın sizce evlenmeden önce çok fazla ilişkisi olmuş çok eşli biri hayatı boyunca sadece tek eşli bir evlilikle sadece tek bir kadın ile evliliği başarabilir mi?Burdan evlilik planlayan ve kocalarının kendilerine bağlı olduğu bir evliliği düşünen hanımlara çok net bir bilimsel gerçeklikten bahsediyim ilerde belki işinize yarar.

Bilimsel olarak birine bağlılığı tetikleyen hormon oksitosindir.Oksitosin tek eşliliğide tetikler.Oksitosinin en tavan yaptığı anlar annenin kendi bebeğini emzirdiği andır mesela...Oksitosin hormonu anılarıda tetikler örneğin oksitosin hormonunun tavan yaptığı bir anda yaşadığınız anı sizde ömürlük kalıcıdır.Örnek vermek gerekirse kadınların ilklerini kolay kolay unutamaması diyebiliriz.Bir kadın ilklerini yaşadığı erkeğe ilk başta çok bağlanır tabii bu sağlıklı bir ilişkiyse ama araya ayrılık girdikten sonra artık oksitosin değerleri değişmeye başlar.Kadın ilk başlarda tek eşlidir bu belli bi müddet devam eder.Sonra karşısına yine biri çıkar ve o erkeğe ilklerini yaşadığı erkekten daha az oksitosin duyar ama yine tek eşlidir.Sonra yine bir ayrılık gerçekleşirse bu oksitosin hormonu artık her yeni ilişkide bir öncekine nazaran daha az salınır ve artık tek eşlilik yerine çok eşliliğe geçiş başlamıştır.

Farkındayım tüketim çağında insanların artık insanları bile tükettiği ve insanları bir elbise gibi eskiyinceye kadar kullanıp attığı bir çağdayız.Bu çağda sağlıklı birbirine gözü dışarda olmayan ilişkiler kurmak istiyorsak önce kendimizede bakmamız gerek...Yani bazılarınız erkekler sonradan gözünü açarsa diye korkuyor ama sizin gözünüz dışarda olurken sorun yok iş evliliğe geldiğinde hem geçmişte ilişkisi olsun ama gözü dışarda olmasın hem de size bağlı bir birey olsun istiyorsunuz.Böyle bir şey mümkün değil kendimizi kandırmaya gerek yok.Ben bunu biraz şuan benzetiyorum nasıl ki eskiden erkekler cinsel ilişki yaşadıkları halde bakire olan bir kadın istiyorduysalar.Kadınlarda artık kendilerinin gözü açık olamsını ama erkeğin gözünün açık olmamasını istiyorlar.Maalesef insanların birbirini tükettiği bir çağdayız kimse birbirini kandırmasın.Sağlıklı ilişkiler arıyorsak kendimizi ilk önce düzeltmeli onaa göre kendimize uygun insanlar bulmalıyız.Yoksa doyumsuzluğun ve göz dışardacılığın olduğu bi devirde öyle her şey planladığınız gibi gitmez.
Amaç neydi acaba 🙄

Bana ben bakire kız isterim çünkü bakirim demişti, yani cinsel tecrubesi sıfır
Bence gayet makul bir düşünce..
Öyle birini istediği için kendisi de o şekilde kalmış..
Her insan bu gibi konularda karar verme özgürlüğüne sahip..
Her türlü haltı yedikten sonra eline erkek eli değmemiş kız arayanlardan korkmalı bence..

Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.

Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?

Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
2 haftada bu konuyu nasıl konuştunuz, burasi bana çok hızlı geldi,ilişkide başka dinamikler var ,başlangıç için daha önemli olan.Eğer diğer konularda sorun yoksa buna takılmakta çok doğru değil

Bence gayet makul bir düşünce..
Öyle birini istediği için kendisi de o şekilde kalmış..
Her insan bu gibi konularda karar verme özgürlüğüne sahip..
Her türlü haltı yedikten sonra eline erkek eli değmemiş kız arayanlardan korkmalı bence..
Kesinlikle bazı yorumlar midemi bulandırıyor. Ben erkek arkadaşımla o 23 yaşında iken tanıştım ve ilk kız arkadaşı benim, ve ikimizinde hiç cinsel ilişkisi olmadı. Ve bu durumdan da aşırı memnunum. Hep kendim yaşamadığım için yaşamayan birini istiyordum çok şükür nasip oldu. Elden geçirmediği kız kalmayıp ben bakire kız isterim yeaaaa diyince o tecrübeli, işini bilen erkek oluyor. Yok yaaaa.

Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.

Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?

Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.

ne olduğuna bağlı. Dindar olduğu İçin mi? Kariyer delisi mi? Utangaç mı? illa bir problem çıkacak diye bir şey yok

Evlerden ırak 29 yaşına kadar cinsel deneyimi olmayan erkek. Cinselliği evliliğe saklamak büyük kumar, o yaştaki bir erkeğin cinsellik yaşamaması da tercih değil büyük bir problem üzgünüm. Kadın için de erkek için de aynı şeyi düşünüyorum.

Back
X