Size oylesi denk gelmis demekki.Sırf bu konuyu görüp giriş yaptım hanımlar çok özel olacak ama benim eşimde 26 yaşına kadar bakirdi o zaman evlendik zaten.Gerdek gecesi kardeş kardeş yattık ilk bir haftamız beğefendinin olayı çözmeye çalışmasıyla geçti ama olan olmuştu evlenmiştim seviyordum da sırf bu sebepten ayrılamazdım.Aynı durumu yaşamış olan biri olarak söylüyorum ki maalesef bence de bir problem kesin vardır.Normal bir erkek onca zaman kadınsız duramaz.Biz 8 senelik evliyiz 1 çocuğumuz var ve hala bu konuda çok büyük sorunlar yaşıyoruz ama dediğim gibi eşimi seviyorum ve bu konuyu fazla kafama takmamaya çalışıyorum![]()
Ben evlendigimde esim 27 yasindaydi.kiz arkadasinin olup olmadigindan bile supheliyim olduysa bile platoniktir ama o da bende muhafazakar ailede yetistik daha oncesinde bir iliskimiz olmadi ve hicbir sorunumuz yok bu anlamda.daha fazla nekadar acik yazilir bilemedim.ama bu birazda sans isi.
Deneyip mi alicaz yani bu adamlari oyle birsey varmi?
Ben asla istemezdim ..baskasiyla beraber olmayi birak baskasina dokunmus olmasini bile hazmedemezdim heralde..