29 yaş bakir erkek

Kadina doymus erkek ne yaaa illa erkekler kadinlarla ilişki kurmali diye bi kural mi var. Neymis o zaman iliski yasamazsa evlenince gozu disarda olur. Ne sacma düşünceler kendi erkekleri bakir olmayanlsrin avuntusu. Keske esim de bakir olsaydi. Bakir olmayan bircok kizla yatip kalkan erkekler ve bayanlar cinsel hastalik bulastiriyorlar. Hpv konu basligiba bakip ogrenebilirsiniz. Yani ovilecek bir kismi yok.
Duzeyli iliskidir vs ben tasvip etmem ama yapana da karsmam bana ne. Ama yok kadina doyacak oyle evlenecek.. Ancak gulerim.:KK70:

Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.

Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?

Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
ne guzel iste.

Ne çirkin bir düşünce. Kim doyuracak bu erkekleri kadınlara peki? Sonrasında sen bakire değilsin olmaz denilen kadınlar mı? Allah akıl fikir versin. Cinsiyetçi yaklaşımdan uzak tutsun. Yaa ne çirkin bir düşünce bu ya. Kadına doymuş erkekle evlenmek!!! Herhalde bu kadına doymuş erkek de ilişki yaşamamış kadınla evleniyordur. Ne kadar çirkin yaaa
:KK9:kesinlikle...

Haramdan koruması güzel ama ne bileyim. Bu yaşa kadar hiç tecrubesi olmamaısı korkutuyor. Haram olsa bile Rabbimiz tövbe kapısını hep açık bırakmış. Selametle...
oğğğ ne güzel fetvayıda veriyoruz maşallah:confused:

O yaşa kadar biryle olmamışsa bi sıkıntı vardır erkekler için bakirlikk yaşı kendini koruması etmesi iyisir ama o yaş en fazla 25 tir. Ondan sonrası için bu mümkün değill evlenmesi gerekirdi ya da başka yollara yönelmesi gerekirdi dinine bağlı biriyse muhakkak evlenirdi rahat biriyse kesinlikle bir sorun vardır. Karakteri iyidirr düzgündür sizin için cinsellik çok önemli değilsee görüşün ama illa bi sıkıntı vardır dikkat edin doğanın kanununa yaradılışaa ters bir durum bu kadar bunca sene. İlişki yaşamışş düzgün erkekte çokk tam bir piyango aslında
Erkeğin kendini koruyabileceği yaş sınırını maximum 25 olarak belirlerken; bu sizin şahsi fikriniz mi? Böyle bir araştırma sonucu mu var?
Merak ettiğim için soruyorum, lütfen bazı üyeler gibi celallenmeyin,sosyal psikoloji ilgi alanım,
onu da eklemiş olayım.
Not: Bu forumda birine soru sormaya,eleştiri yapmaya,itiraz etmeye de korkar olduk, bize böyle korku salan üyelere de selam olsun.
Forum değil de 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' seti sanki.

Erkeğin kendini koruyabileceği yaş sınırını maximum 25 olarak belirlerken; bu sizin şahsi fikriniz mi? Böyle bir araştırma sonucu mu var?
Merak ettiğim için soruyorum, lütfen bazı üyeler gibi celallenmeyin,sosyal psikoloji ilgi alanım,
onu da eklemiş olayım.
Not: Bu forumda birine soru sormaya,eleştiri yapmaya,itiraz etmeye de korkar olduk, bize böyle korku salan üyelere de selam olsun.
Forum değil de 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' seti sanki.
hatta cukurrr:)

Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Son yazdığınız cümleyi yüksek sesle tekrar okuyunca kulağınıza nasıl gelecek?
Merak ediyorum.
Kadının düşmanı yine kadın,erkeklere kızmasın kimse.

Bana ben bakire kız isterim çünkü bakirim demişti, yani cinsel tecrubesi sıfır

Bunu okuyana kadar karşı tarafı yargılamayın diyecektim ama bu sözlerden sonra kararınız ne olursa olsun sizi eleştiremem. Görüşmeme kararınız duruma göre yerinde olabilir.

Konumda okudugum en duzgun yorum, tebrik ederim.

25 yaş bence de sınır bu işler için. Sıkıntılı bence
sen zaten kararini vermissin. Bakir erkek istemiyorsun sen de ona deseydin sen bakire istiyon ben de bakir erkek istemiyom diye. 25 yasa kadar bakir kalabilir diyen birinin yorumuna bu en mantikli yorum diyorsan senin ne isin var o adamla..Neden soruyorsun buraya. 25 yasina kadar erkekler bakir kalir sonra ne oluyorrsa artik bir azgınlık bir kadin istemecilik falan bunlar daliyor kadinlara. Boyle mi yani..

sen zaten kararini vermissin. Bakir erkek istemiyorsun sen de ona deseydin sen bakire istiyon ben de bakir erkek istemiyom diye. 25 yasa kadar bakir kalabilir diyen birinin yorumuna bu en mantikli yorum diyorsan senin ne isin var o adamla..Neden soruyorsun buraya. 25 yasina kadar erkekler bakir kalir sonra ne oluyorrsa artik bir azgınlık bir kadin istemecilik falan bunlar daliyor kadinlara. Boyle mi yani..
Gerçekten ya gülsek mi ağlasak mı ne günlere kaldık bu yaşımda ilk defa böyle cümleler duydum :KK12:

Ben 28 yaşındayım ve kendimi bir ömür geçirmek istediğim kişi için saklıyorsam, karşı tarafında aynı düşüncede olması beni tedirgin etmez, aksine sevindirir. Sonuçta nadir bulunan bir durum.

Ama şunu da söyleyim, instagramdan birine güvenmezdim. Hele ki bu söylediği cümleden sonra. Belliki düşüncesi cinsellik ki, muhabbeti de cinselliğe götürmek için böyle konu açmış.

Gerçekten ya gülsek mi ağlasak mı ne günlere kaldık bu yaşımda ilk defa böyle cümleler duydum :KK12:
Eski sevgilisini unutamayandan tutun bir sürü dengesizlikler
Sadece cinsellik için yaşayan
Eski ilişkilerinin bedelini yenilere ödetmek isteyenler

Toplum bunlarla kaynıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Neden böyle ?

Konu sahibinin baska bir basligi... Burdakiyle ne kadar çelişkili degil mi hanimlar??
?

Gercekci olalim Turkiye'de kac tane erkegin evlenmeden once duzenli cinsel hayati var ki. Tecrube denmis ama o konuda tecrube oyle bir kac seferde kazanilmaz. Evlendikten sonra bir kac ay icinde beraber tecrube kazanirsiniz, sanki atom muhendisligi. Biraz abartiliyor bu konu bence. Bakir olmasinda bir sakinca yok.

Eski sevgilisini unutamayandan tutun bir sürü dengesizlikler
Sadece cinsellik için yaşayan
Eski ilişkilerinin bedelini yenilere ödetmek isteyenler

Toplum bunlarla kaynıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Neden böyle ?

Konu sahibinin baska bir basligi... Burdakiyle ne kadar çelişkili degil mi hanimlar??
?
Ben de konularina baktim. Evlendirme sitesindeki adaylari tek tek bize soruyor sanki :)

Back
X