• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 yaşımda bekar olmak

kesmeşeker doğru diyorun bu deiklerinin hepsini içim söyleidği için ayrılım ben, ayrılmaya karar vermekte bunu gerçekleştirmekte hiç kolay olmaı biliyormusun..sözlüm o kadar iyi, aanlayışlı, destek, hayatı kolaylaştıran biriyiki onu bazen özlüyorum, insan yalnız kalmaktana korkuyor, haaa aşık değildim o nedenle ayrıldım, şimdi ayrıldım aşıkmı oldum hayır yine aşık değilim..hala aynı şeyleri hisseiyorum.onu yanımda damat olarak hayal edemedim,i kocam olarak göremedim hala öle..düğün günü kuaföre ağlarım ie kabuslar gördüm..ama işte belli bir yaşa gelince toplum baskısımıır ne bilmiyorum.korkuyorsun, ya yalnız kalırsam die..ben tüm bunlara rağmen yine cesur avraım..vbe pek çok kişinin de hayal ettikleri kişilerle evlenmeiklerini biliyorum.ama ben kalıramaım tüm iyi şeylere rağmen aşk olmayınca mutlu olamaım..yapamadım..ilerde keşke yapsayım dermiyim bilmiyorum allah pişman etmesin diyebilirim sadece..

İçinize sinmeyen bir yoldan geri dönmekle iyi yapmışsınız.Az biraz pişman olmuş hissettim,hani iyi insandı falan dedinizde o açıdan.Yalnız kalmaya gelince, o şans işi güzelim.Evlenince yalnızlık bitiyor mu? asla... kalabalık içerisinde de insan yalnız kalabilir derler ya... bazen eşinle çocuklarınla iken de yalnız sahipsiz kalıp üşüyor insan... kimin yalnız kalıcağı belli mi ? yalnız kalmak kaderde var ise bekar olsan da,evlensen çocukların olsa da,kalabalık ailen eşin dostun olsa da kaybettin mi yine yalnızsın... garantisi yok hayatın hayatta ki hiçbirşeyin...mutlu olmamıza sebeb ne ise onu yaşatsın ALLAH ımız... kararlarının bile verilmesinde bir sebeb vardır hayatta hiçbirşeyi körükörüne istememeli... olurun da olmazında bir sebebii var diye düşünmeli... anlıyorum evlilik gelinlik evlat kendi evin hep güzel hayaller kadın erkek herkes için... hayırlı ise hepsi olur inşaallah vakit saat gelince...akıbetimizde güzel olanlar olsun inşaallah...:34:

18 yaşında ki deli cesaretiyle şimdi ki bir olmuyor maalesef
çünkü yaş ilerledikçe yaşıyorsun,görüyorsun,öğreniyorsun,duyuyorsun,korkular baş gösteriyor ve sonunda seçici olmaya başlıyorsun
gelenleri sen istemiyorsun bu seferde çünkü beklentiler artmış oluyor.
Ben böyleyim şu an.

Son düzenleme:
30 yaşındayım bekarım henüz paniklemedim bi kaç yıl sonra paniklerim :52:

30 yaşıma kadar hiç doğru dürüst sevgilim olmadı bile.30un başında biriyle tanıştım 30un sonunda evlendim (1yıl içinde hepsi) şimdi 32 oldum bebek düşünüyoruz. Oluyor yani takmayın kafaya bir anda geliyor. Bir de illaki yıllarca çıkmak gerekmiyor, az çok anlıyorsunuz e yaş bi hayli olunca tecrübede oluyor haliyle. 4ayda nişanlandım.iyi efendi birisi dedim hakkatende öyle çıktı, benim şansım belkide bilmiyorum. Çok şükür güzelde bir evliliğim var e bir de bebeğimiz olsa değmeyin keyfime:D darısı başına şekerim

30 yaşıma kadar hiç doğru dürüst sevgilim olmadı bile.30un başında biriyle tanıştım 30un sonunda evlendim (1yıl içinde hepsi) şimdi 32 oldum bebek düşünüyoruz. Oluyor yani takmayın kafaya bir anda geliyor. Bir de illaki yıllarca çıkmak gerekmiyor, az çok anlıyorsunuz e yaş bi hayli olunca tecrübede oluyor haliyle. 4ayda nişanlandım.iyi efendi birisi dedim hakkatende öyle çıktı, benim şansım belkide bilmiyorum. Çok şükür güzelde bir evliliğim var e bir de bebeğimiz olsa değmeyin keyfime:D darısı başına şekerim

arkadaşa katılıyorum. benımde eşim 27 yaşında karşıma çıktı. benkı uzun sure tanımadan evlenmem derdım 6 ayda nışan bır sene sonra evlılık:1: 4,5 ay oldu şükürler olsun onu tanıdığım ana...
yalnız demeden gecmeyeyım iş çevreye arkadaşlarımıza düşüyor. benı onunla tanıştıran arkadaşım olmasa ne o benı bulurdu ne ben onu.... hala daha oyle kısmetımı bekler dururdum. umarım sızı sızden fazla düşünen arkadaşlarınız vardır. herşeyın hayırlısı hıç bellı olmaz boyle şeyleer

sen 29 yaşında ve bekarsın ...
ama 40 yaşına gelmiş ve hala evlenmemiş kızlar var onlar ne yapsın ?
29 yaş geç bir yaş değil ki ..zaten artık üniveriste mezunu kızlar 30 dan sonra evleniyor ve doğuruyor ..
sağlık problemin yoksa 30 dan sonra rahatça hamile kalırsın ...
annem 32 yaşında evlenmiş iki çocuk doğurmuş .
birisi ölmüş gerçi ama ben olmuşum ..ve yaşı tam 36 ymış beni doğurduğunda ..
bir arkadaşım 35 yaşında evlendi anına hamile kaldı ve doğurdu şimdi bebeği var bebeğine bakıyor ..
yani umutsuz olmamak gerek .sen negatif oldukça negatif şeyleri çekersin olucağı varsada olmaz ...
evde kalmış kız gibi avranıyorsan çevrende o zamanda itici olursun .. sen yaşının gereği gibi davran arkadaşlarınla gez dolaş bakımlı ol .... hayatını yaşa yani illa evlenicem evlenemiyorum diye düşünme ..çok istiyorsun zaten rabbim görüyor dua et sürekli elbet olucaktır ... hakkında hayırlısı olsun ..

27 yaşındayım ben de sevgilim var ama ne zaman evlenicez bilmiyorumm. 30a yaklaştıkça geç kalmış gibi hissediyo insan kendini korkuyo evlenemicem mi diye ama inşallah yakın zamanda kısmet olur :) bekarlık özgürlük açısından sultanlık ama sevdiğin insanla evlenmek gibisi yok yalnız yaşanmıyo..

benim yakınımda 29 yaşında yeni nişanlandı,biri 30 yaşında evlendi,35 ve 32 yaşında bekar olanlar var,o yüzden üzülmeyin,şimdi herkes böyle bende 22 yaşımdayım düşünmüyorum hiç evliliği,hayırlısı ne zamansa o zaman olsun,Allah gönlünüze göre versin :16:

hala bekarım ya ne ara çocuk olcak ne ara evlencem

hayatta evlenmez dedıgım teyzemmmm 38 yasında evlendi ogluşu oldu bır yasında şimdi yine hamılee bunuda kırkında doguracakkk :) kısmet hayırlısını ısteyınnn bu kadar kafaya takarsanız yanlıskararlar verırsınız buna yogunlasıpda hayatı kendınıze zından etmeyınn :)

kesmeşeker doğru diyorun bu deiklerinin hepsini içim söyleidği için ayrılım ben, ayrılmaya karar vermekte bunu gerçekleştirmekte hiç kolay olmaı biliyormusun..sözlüm o kadar iyi, aanlayışlı, destek, hayatı kolaylaştıran biriyiki onu bazen özlüyorum, insan yalnız kalmaktana korkuyor, haaa aşık değildim o nedenle ayrıldım, şimdi ayrıldım aşıkmı oldum hayır yine aşık değilim..hala aynı şeyleri hisseiyorum.onu yanımda damat olarak hayal edemedim,i kocam olarak göremedim hala öle..düğün günü kuaföre ağlarım ie kabuslar gördüm..ama işte belli bir yaşa gelince toplum baskısımıır ne bilmiyorum.korkuyorsun, ya yalnız kalırsam die..ben tüm bunlara rağmen yine cesur avraım..vbe pek çok kişinin de hayal ettikleri kişilerle evlenmeiklerini biliyorum.ama ben kalıramaım tüm iyi şeylere rağmen aşk olmayınca mutlu olamaım..yapamadım..ilerde keşke yapsayım dermiyim bilmiyorum allah pişman etmesin diyebilirim sadece..

Her şeyin hayırlısı ... yalnız kalmak herkesin korkusudur... evlenmekle yalnızlık bitmez ki! ölüm olur şu bu nedenle de yalnız kalır insan ya da eşinle iken de yalnız hissedersin... bazen kalabalıkların içinde de yalnızlığı acı bir şekilde yaşayanlar görülür bazen de yalnızlığın içerisinde kalabalık mutlu insanlar da olur... her şey bizim mutlu olabilme gayreti için de olabilmemiz ile alakalı... korkularımız yüzünden istemediğimiz kararları mecburmuş gibi almamak lazım... faturası ağır olur :50:

hayatta evlenmez dedıgım teyzemmmm 38 yasında evlendi ogluşu oldu bır yasında şimdi yine hamılee bunuda kırkında doguracakkk :) kısmet hayırlısını ısteyınnn bu kadar kafaya takarsanız yanlıskararlar verırsınız buna yogunlasıpda hayatı kendınıze zından etmeyınn :)

aynennn... doğru söylüyorsunuz... su akar yolunu bulur derler ya olacaksa bir şekilde gerçekleşiyor zaten :34:

bende 27 yaşındayım. umutsuz vaka gibi hissediyorum kendimi. kimseyi çekecek durumda da değilim zaten. insanlara karşı sabrım kalmadı. bu yaşımda bezdirdiler. :22:

yalnız değilsiniz bende 29 yaşında ve bekarım :))

evlilikte falan gözüm yok büyük lüks benim için :)

benim sorunum kimseyle tutunamıyorum kimseye aşık edemiyorum kendimi tam başladı derken bitiyo herşey bi uğursuzluk var üstümde ama çözemedim

ne mutlu sana arkadaşım, darısı başımıza inş

arkadaşa katılıyorum. benımde eşim 27 yaşında karşıma çıktı. benkı uzun sure tanımadan evlenmem derdım 6 ayda nışan bır sene sonra evlılık:1: 4,5 ay oldu şükürler olsun onu tanıdığım ana...
yalnız demeden gecmeyeyım iş çevreye arkadaşlarımıza düşüyor. benı onunla tanıştıran arkadaşım olmasa ne o benı bulurdu ne ben onu.... hala daha oyle kısmetımı bekler dururdum. umarım sızı sızden fazla düşünen arkadaşlarınız vardır. herşeyın hayırlısı hıç bellı olmaz boyle şeyleer

haklısın arkadaş çevresi çok önemli, sağolsun bizim evlenen arkadaşlar köşesine çekildi, herkes kendi derdinde:(

30unda bi bekar olarak "bekarlik sultanlik"falan degillll...nefret ediyorum bu sozden..hayat paylasinca guzell..ama benimde istemedigim dibimden ayrilmaz,istedigim beni istemez ;( nasi bi sans var cozemedim..umutlar gitgide azaliyor ama boyle umutlu hikayeleri okuyuncada iyi geliyor.umarim hepimiz bir an once dogru adamlarimizi buluruz ;))benim icin yalnizlik iyice cekilmez oldu artik..tek hayalim bi oglumun olmasi..ama yas gittikce korkar oldum..dilerim bu sene cocugumun babasiyla tanisirim artik ;))

bende 29uma girdim ama hiç dert etmiyorum bekarlığı zira uygun birini bulamazsam düşünmüyorum da ortalıkta hiç kaliteli düzgün erkek yok olanları da kapıp yüzüğü takıyorlar çürük çarıklara kalmamak lazım ama şu var eğer isterseniz mutlaka olur yani geliyor erkekler kimse gelmiyor diyorsanız o zaman ortamınızı değiştirin derim.

Back
X