- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
kesmeşeker doğru diyorun bu deiklerinin hepsini içim söyleidği için ayrılım ben, ayrılmaya karar vermekte bunu gerçekleştirmekte hiç kolay olmaı biliyormusun..sözlüm o kadar iyi, aanlayışlı, destek, hayatı kolaylaştıran biriyiki onu bazen özlüyorum, insan yalnız kalmaktana korkuyor, haaa aşık değildim o nedenle ayrıldım, şimdi ayrıldım aşıkmı oldum hayır yine aşık değilim..hala aynı şeyleri hisseiyorum.onu yanımda damat olarak hayal edemedim,i kocam olarak göremedim hala öle..düğün günü kuaföre ağlarım ie kabuslar gördüm..ama işte belli bir yaşa gelince toplum baskısımıır ne bilmiyorum.korkuyorsun, ya yalnız kalırsam die..ben tüm bunlara rağmen yine cesur avraım..vbe pek çok kişinin de hayal ettikleri kişilerle evlenmeiklerini biliyorum.ama ben kalıramaım tüm iyi şeylere rağmen aşk olmayınca mutlu olamaım..yapamadım..ilerde keşke yapsayım dermiyim bilmiyorum allah pişman etmesin diyebilirim sadece..
İçinize sinmeyen bir yoldan geri dönmekle iyi yapmışsınız.Az biraz pişman olmuş hissettim,hani iyi insandı falan dedinizde o açıdan.Yalnız kalmaya gelince, o şans işi güzelim.Evlenince yalnızlık bitiyor mu? asla... kalabalık içerisinde de insan yalnız kalabilir derler ya... bazen eşinle çocuklarınla iken de yalnız sahipsiz kalıp üşüyor insan... kimin yalnız kalıcağı belli mi ? yalnız kalmak kaderde var ise bekar olsan da,evlensen çocukların olsa da,kalabalık ailen eşin dostun olsa da kaybettin mi yine yalnızsın... garantisi yok hayatın hayatta ki hiçbirşeyin...mutlu olmamıza sebeb ne ise onu yaşatsın ALLAH ımız... kararlarının bile verilmesinde bir sebeb vardır hayatta hiçbirşeyi körükörüne istememeli... olurun da olmazında bir sebebii var diye düşünmeli... anlıyorum evlilik gelinlik evlat kendi evin hep güzel hayaller kadın erkek herkes için... hayırlı ise hepsi olur inşaallah vakit saat gelince...akıbetimizde güzel olanlar olsun inşaallah...