29Ekim'e kadar 13 kilo verme günlüğüm.

poine0

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
71
7
13
Tekirdağ
Şimdiye kadar yok yoyo diyetlerle yok şok diyetlerle uğraştım durdum bundan sonra sağlıklı beslenerek 13 haftada 13 kilo vericeğim.
İlk tartı günüm 7 Ağustos
Hedef:71
Sağlıklı ve kendinizi kasmadan zayıflamak istiyorsanız bana katılın 29 Ekimde başarı öykülerimizi yazalım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11yaşına kadar kendimi hep incecik olarak gördüm ben çıt kırıldım,narin,prenses,sarışın güzeldim.Ta ki abimin mezuniyet töreninde ki fotoğraflarda kendimi görene kadar kocaman bir göbeğim vardı ve kirletmiştim tüm fotoğrafları annemin kızı olamazdım annem incecikmiş gençken ama ben niye böyleyim hem de bu yaşta. O günden bu güne uğraştım kilolarla 2 yıl önce 11 kiloda verdim geri almadım ama tekrar yakalayamadım o azmi sadece her şey yavaş olucak ona inanıyorum.

Eklentiler

• $1406764945124.webp
    $1406764945124.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 92
Kalori takibi yapmaya başlıyorum yarın kasarak diyetler illa patlıyor vir yerde bir yandan yürüyüp bir yandan kilo vericem

Kalori takibi yapmaya başlıyorum yarın kasarak diyetler illa patlıyor vir yerde bir yandan yürüyüp bir yandan kilo vericem

Canım i kalori takibi psikolojini nasıl etkileyecek? Yani bende kilo verme sürecinde biriyim ama hic kalori saymadim çünkü ne bilim moralim bozulur dengem sasar herhalde :D bence soooyle bi silkelen; meyve sebzeye yüklen abur cubur yeme haftalik düzenli olarak tahıl ve bakliyatini al. Oyle yap ki yine patlak vermesin diyetin, sevgiyle :))

Back
X