Saç Uzatma Yöntemleri 2ayda 8-10cm kadar uzayan saçlarım ve yaptıklarım

kediideliisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3
3
32
Kızlarr geçtiğimiz ramazan oruç tuttuğum donemde vitaminsiz kalmamak için balık yağı ve multivitamin içmiştim. Marka vermiyorum yasak olduğu için ama zaten eczanedende bulabilirsiniz bu tarz takviyeleri diye duşunuyorum. Sonra farkettimki saçlarım çok hızlı uzuyor. 2ay sonra 8-10cm kadar uzadı. Birde bol su içiyor ve hergun bir miktarda fındık yiyordum. Bu arada balık yağı bende hiç kilo yapmadı soran olursa soyleyeyim :-)

Kızlarr geçtiğimiz ramazan oruç tuttuğum donemde vitaminsiz kalmamak için balık yağı ve multivitamin içmiştim. Marka vermiyorum yasak olduğu için ama zaten eczanedende bulabilirsiniz bu tarz takviyeleri diye duşunuyorum. Sonra farkettimki saçlarım çok hızlı uzuyor. 2ay sonra 8-10cm kadar uzadı. Birde bol su içiyor ve hergun bir miktarda fındık yiyordum. Bu arada balık yağı bende hiç kilo yapmadı soran olursa soyleyeyim :-)
ayy bana da doktor yazmisti balik yagini aldim evde ama geri birakmistimm simdi hemen basljyorummmmmmm cok tesekur ettim canimm opuyorumm seniii

Kızlar kimse dikkate almamış ama inanın şu kafanıza sürdüğünüz bir suru yağlar hem yorucu hem de size sadece dışarıdan fayda sağlıyor. Oysa vitamin ve omega3 tuketseniz zaten çok hızlı uzayacak saçlarınız hemde cildiniz bile guzelleşir bu yağlara kürlere ihtiyacınız zaten kalmayacak.

X