Herkese merhabalar benim bitane oğlum var arkadaşlar çok. Sakin bir çocuk ama.şöyle birsey var benden hiç ayrılmıyor biryere gidiyoruz kimseyle konuşamıyorum hep onunla olmamı istiyor babasıyla bile muhabbet edemiyoruz bildiğiniz küsüyor

çokta duygusal bugün arkadaşla dışarı çıktık onunda oğlu var benim oğlumda 3ay küçük ama.çocuk çok hareketli yani arkadaşımı o yönde çok bunaltıyor bebek arabasnda durmuyor kendi bildigine gitmek istiyor neyse oğlum gözlük istedi aldım Onlar başka taraftalardi geldiler çocuk direk oğlumun gözlüklere yapisti çekti aldı oğluma dikkat ettim çk üzgün ama tık yok bu durum bana tuhaf geliyor yani ağlama yok veya elinden almaya calismiyor mesela onlara gidiyoruz kesinlikle oynamıyor çocuk saldırgan vuruyor bnmki tepki vermiyor sizce bu normal mi ben üzülmeye başladım ilerdede hakkını savunamazsa diye daha çok küçük blyrm ve gören herkes ne.kdr güzel çocuk ne kdr uslu diyor bugün kaç tane insan soledi hatta arkdsm şükür namazı kıl bile ddi nazar değecek diye korkuyorum kuzuma

sizin çocuklarıniz nasıl ??şimdiden tesekkurler