Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aymı ara verdiniz 1 adetten sonra sanırımtedaviye 1Subatta basladik. 17 subat ilk transferim oldu amma sonuclar negatif cikti.
14nisan 2ci transferimi yaptik. 3 embrion transfer edildi. Biri cok iyi, ikisi iyi kalite. Umarim bu defa olur.
Evet bir ya iki ay ara versem yeterli dedi doktor. Ben de sabr edemedim ilk adetden sonra yeniden gittim1 aymı ara verdiniz 1 adetten sonra sanırım
Çok teşekkür ederim. İlk transferimde de üç embryo transfer edilmişdi, şimdide öyle yapalım dedi doktorum. Kendisi karar veriyorHayırlı olsun umarım pozitif olur bu sefer, 3 tane embriyo transferini doktorunuz mu önerdi siz mi istediniz genelde tek veya çift oluyor ya 3ü görünce şaşırdım![]()
İlk denemeniz taze transfer miydi? Ve bu ikinci denemenizde hangi ilaçları kullandınız merak ettim, benimde ikinci transferim mayıs ayınca olacak inşallah :)Çok teşekkür ederim. İlk transferimde de üç embryo transfer edilmişdi, şimdide öyle yapalım dedi doktorum. Kendisi karar veriyor![]()
Merhaba doktorunuz baya risk almış yani yumurta tekrar toplattırmak zorunda kalmazsınız inşallah hatta inşallah tutunur hiç bidaha gerek kalmazÇok teşekkür ederim. İlk transferimde de üç embryo transfer edilmişdi, şimdide öyle yapalım dedi doktorum. Kendisi karar veriyor![]()
Evet ilk denemem 5günlük taze embryoydu. Herşey çok iyiydi, amma tutunması kısmet diyilmiş dedi doktor. İkinci denemede dondurulmuşlar transfer edildi. İlkde estoferm ilacı yazmamışdı amma şimdi kullanıyorum. Malidens, trombopol. Progesterom iğnesi ve fitili.İlk denemeniz taze transfer miydi? Ve bu ikinci denemenizde hangi ilaçları kullandınız merak ettim, benimde ikinci transferim mayıs ayınca olacak inşallah :)
Azərbaycandayım. Burada çok duyuyorum 3embryo transferiMerhaba doktorunuz baya risk almış yani yumurta tekrar toplattırmak zorunda kalmazsınız inşallah hatta inşallah tutunur hiç bidaha gerek kalmazfakat ilk defa duydum şaşırdım 3 embriyo hiç duymamıştım. Doktorunuz veya merkeziniz neresi merak ettim ?
Sebebini bilmiyoruz her şey yolundaydı aslında ama kısmet değilmişEvet ilk denemem 5günlük taze embryoydu. Herşey çok iyiydi, amma tutunması kısmet diyilmiş dedi doktor. İkinci denemede dondurulmuşlar transfer edildi. İlkde estoferm ilacı yazmamışdı amma şimdi kullanıyorum. Malidens, trombopol. Progesterom iğnesi ve fitili.
Allah inşallah size de pozitivi görmeyi nasib eder. Sizde ilki neden tutunamadı?
Yumurta sayısı fazla olan kişilere belki yapıyorlardır o şekilde Türkiyede hiç duymadım benAzərbaycandayım. Burada çok duyuyorum 3embryo transferi
Hayırlısı olsun ben ilk defa denk geldim ilk defa duydum. En fazla 2 tane emrbyo transferi oluyor oda eğer hastanın yaşı uygunsa.. umarım tutunurAzərbaycandayım. Burada çok duyuyorum 3embryo transferi
Benim ikizlerim oldu ilk denemede 2 .yı denedik tutmadı son kez deniyoruz şuan 3 embriyom kaldı kalanı dondurmicagimiz için kaliteleri de iyi ve orta olduğu için 3 tane transfer yapılacak.Hayırlısı olsun ben ilk defa denk geldim ilk defa duydum. En fazla 2 tane emrbyo transferi oluyor oda eğer hastanın yaşı uygunsa.. umarım tutunur
Herşeyin hayırlısı olsun umarım tutunurlarBenim ikizlerim oldu ilk denemede 2 .yı denedik tutmadı son kez deniyoruz şuan 3 embriyom kaldı kalanı dondurmicagimiz için kaliteleri de iyi ve orta olduğu için 3 tane transfer yapılacak.
Merhaba benimde yumurta toplama 2024 de oldu ohss olduğum için 30 yumurta donduruldu 3 nisan 2024 transfer olundum 5 gün dondurulmuş 5adet tranafer sonrası 15 ci gün doktorum hsg vermemi söyledi ama sonuç negativ bu yıl 23 nisan yeniden 5 günlük 5 dondurulmuş embrio transfer olundum yarın test günüm ama bu sefer farklı 7 şubat histereskopi olundum cizikler atıldı keçen adetimin 21 ci günü hormon dondurucui yne yapıldı ilaçlarımda farklı sabahları 2 adet gera fitil sabahları 3 estrofem 1malidens sonra 1 progestron iyne 1göbeye estrofem omuzlarıma divigel ölen 2 adet separak akşamlar trombas 3 adet estrofem 1 adet praqraf ve zarzio iyne sonra yine omuzlarıma divigel uyurken 2 gera fitil bu sefer bende embrio yapıştırma glue olundum ve transferden 2 gün önce kabiven serum tramsfer günü yine kabiven serum takıldı inşaAllahki tutunmuş bebeklerim keçen seferkinden farklı göğüslerim ağırlaşdı bazen şişiyor karnımda çox batmalar oluyor bazen kramp giriyor ve ilk günden adet sancısı var yarın test günüm sabırsızlıkla yarını belkiyom bu arada ben Azerbaycanlıyım yeni katıldım aranıza 4 kez kendim hamile kaldım ilk gebeliyim boş oldu 7 hafdada açıldı 2ci 37 hafdada oğlum oldu 3 yaşadı rahmete giddi 3 cü kimyasal oldu 4 cü kendiliyimden kaldım açıldı çok kötü ohss olduğum için tüp bebek yapdırmamız lazım olduğu söylendi 15 gün ohss yüzünden hastanede yatdım tüm vücuduma su toplandı ciyerlerim tüm orqanlarım 35 yumurta toplandı 30 dondurulduİlk denemeniz taze transfer miydi? Ve bu ikinci denemenizde hangi ilaçları kullandınız merak ettim, benimde ikinci transferim mayıs ayınca olacak inşallah :)