Saç Rengi ve Saç Boyama 2dk ayırabilir misiniz ablalarım

miraycik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
79
27
48
Ablalarım merhaba ben direk konuya girmek istiyorum annemle alakalı. Şimdi meselemiz şu annenin çok beyazı var ama şöyle söyleyeyim tamamen beyaz saçları. Sizce sarı renk mi iyi kapatir? Kullanabilecegimiz on edebileceğiniz bir boya markadi var mi? Diğer sorunumuz annemin saçları çok yoğun ara makas attirsak nasil olur kullanisli olur mu? Son meselemizse küçüklükten kalma bir küçük bir yerde kellik problemi var yani ornek verecek olursam pinpon topu kadar. Badem yagi kullanarak Safin yeniden cikmasini sağlayabilir miyiz? Çok soru sordum ilgilenen olursa cidden cook memnun olurum teşekkürler

Canım badem yağı, sarmisak falan kullanin deneyin isterseniz.
Sarı yerinede daha koyu renkle kapatırsanız iyi olur bence. Çikolata kahve, kahve köpüğü, ışıltılı kahve falan hoş olur.

açık renkler beyazların üzerine boyandığında daha da açık duruyor. seçtiğin bir rengin koyu tonlarına boyamalısın.
beyazları kapamada da schwarskophun tüp boyası en güzeli. benim de annemin saçları seninki gibi bembeyaz. mükemmel derecede kapatıyor.

ara makas gayet kullanışlı olur. benim de saçlarım çok gürdü. yaklaşık 6 ay her ay ara makas attırdım. sonra saçlarım insancıl bir hal aldı. size de önerim 1-2 ayda bir ara makas attırmanız.

badem yağı özellikle kaş çıkarmada çok iyi. saçlarda da aynı etkiyi gösterir diye düşünüyorum. ama eğer annende hastralık sonuçta bir kelllik oluşmuşsa doktora görünmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…