İstanbuldamısınız. Fetal dna bendende dr istedi37 yaşındayım 14 haftalık hamileyim.. Aşılama ile hamile kaldım.. 2 li tarama testim benimde yüksek çıktı.. Rica etsem anlayan biri sonuçlarıma bakabilir mi?? Fetal dna testi yaptırıcam haftaya ama güzel birşeyler duymaya çok ihtiyacım var.. Devlette yaptırmıştım yeterli bir açıklama yapmadılar..
Evet istanbuldayım.Bende Fetal dna yeni yaptırdım.. Sonuç bekliyorum ..Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinİstanbuldamısınız. Fetal dna bendende dr istedi
Bende Geçen cuma testimi verdim.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..Güzel sonuçlar alırız İnşallahben bugün fetal dna yaptırdım ıkılı yüksek çıkınca yaşta ileri olunca malesef riskler artıyor hakkımızda hayırlısı inş
Devlette hangi hastane yapıyorEvet istanbuldayım.Bende Fetal dna yeni yaptırdım.. Sonuç bekliyorum ..Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
inş canım inşBende Geçen cuma testimi verdim.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..Güzel sonuçlar alırız İnşallah
Merhaba fetal dna nerede yaptırdınız? Fiyatı ne kadardı?Evet istanbuldayım.Bende Fetal dna yeni yaptırdım.. Sonuç bekliyorum ..Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Bir şeyi çok merak ediyorum; 35yaş üstü anne adayları için yazıyorum, yaştan dolayı ikili testin zaten yüksek riskli çıkacağını biliyoruz. O zaman neden ikili teste hiç girmeden direkt fetal dna yaptırmıyoruz? İstersek böyle bir seçeneğimiz de olabiliyor mu? Herşeye rapmen yine de ikili test yaptırmamız gerekiyor mu?Canım bende çok anlamam.ama benimde 89/1çıkmıştı.yüksek risk dediler.Ama bu ikili test kesin sonuç değil istatistikliklere göre degerkendiriyor.yalı baz alıyo bende gecen sene 37 dim.yas yüksek diye öyle çıkar dediler .tabi ben dayanamayıp fetal DNA yaptırdım sonuç temiz geldi çok şükür..oğlum 1 yasına yaklaştı 10 aylık.yaş 35 üstüyse öyle çıkıyo hep.içini rahat tut
Bunu bende cok merak ediyorum. Ben 33 yasındayım riskli cıktım neden direkt fetal dna yapmıyorlar ozaman ikli test için stres cekiyoruz bebeğe de zararBir şeyi çok merak ediyorum; 35yaş üstü anne adayları için yazıyorum, yaştan dolayı ikili testin zaten yüksek riskli çıkacağını biliyoruz. O zaman neden ikili teste hiç girmeden direkt fetal dna yaptırmıyoruz? İstersek böyle bir seçeneğimiz de olabiliyor mu? Herşeye rapmen yine de ikili test yaptırmamız gerekiyor mu?
Bir şeyi çok merak ediyorum; 35yaş üstü anne adayları için yazıyorum, yaştan dolayı ikili testin zaten yüksek riskli çıkacağını biliyoruz. O zaman neden ikili teste hiç girmeden direkt fetal dna yaptırmıyoruz? İstersek böyle bir seçeneğimiz de olabiliyor mu? Herşeye rapmen yine de ikili test yaptırmamız gerekiyor mu?
Bunu bende cok merak ediyorum. Ben 33 yasındayım riskli cıktım neden direkt fetal dna yapmıyorlar ozaman ikli test için stres cekiyoruz bebeğe de zarar
Benim ense kalınlığı yuksek cıktı. Burun kemiği iyi. Kan testim cıkmadı daha ama yuksek cıkacak biliyorum. Fetal dna yaptırmak istiyorumİkili test zorunlu değil, fetal dna yaptıracak olanlar ikili teste girmeyebilir. Ama fetal dna devlet tarafından karşılanmadığı için doktorlar önce ikili teste yönlendiriyor sanırım.
Raporlara bu risk olasılıklarının yazılması bence çok saçma. Benim raporumda öyle bi kısım yok. Yaş riskini doktor ayrıca anlatmalı, rapora bakıyoruz burun kemiği var ense kalınlığı iyi her şey normal ama o yaş riski rapora eklendiği zaman insan strese giriyor. Halbuki sadece bir olasılık asla kesinliği yok.
Riskli dendiyse fetal dna yaptırın bence de, ama kendinizi çok strese sokmayın. Ense kalınlığı tek başına bir anlam ifade etmiyor, kaçıncı haftadasınız yaşınız kaç? İkili teste çok güvenmeyin.Benim ense kalınlığı yuksek cıktı. Burun kemiği iyi. Kan testim cıkmadı daha ama yuksek cıkacak biliyorum. Fetal dna yaptırmak istiyorum
Merhaba fetal dna nerede yaptırdınız ve fiyat ne kadardı?Evet istanbuldayım.Bende Fetal dna yeni yaptırdım.. Sonuç bekliyorum ..Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
12+5 günlük. 33 yasındayım. Sadece ense yuksek cıktı diğerleri iyiRiskli dendiyse fetal dna yaptırın bence de, ama kendinizi çok strese sokmayın. Ense kalınlığı tek başına bir anlam ifade etmiyor, kaçıncı haftadasınız yaşınız kaç? İkili teste çok güvenmeyin.
Benim ikili test sonuçlarım iyi ama yine de yarın fetal dna yaptırıcam çünkü risksiz demesinin de bir kesinliği yok. O yüzden imkanınız varsa fetal dna yaptırın kafanız rahatlasın.
İstanbul’dayım Natera Firnasında Panorama plus olarak yaptırdık..355 $ Sonuç bekliyorum 1 hafta oldu vereli 10 günde belli oluyormusMerhaba fetal dna nerede yaptırdınız? Fiyatı ne kadardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?