Kendinizi strese sokmayın.Başka dr.gidin ayrıntılı ultrason ile net bakılsın..Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah12+5 günlük. 33 yasındayım. Sadece ense yuksek cıktı diğerleri iyi
Devlet hastanesinde fetal dna yapılmıyor..özel yapılıyor..Devlet hastanesi amniyosentez yapıyorDevlette hangi hastane yapıyor
Anladım teşekkürlerDevlet hastanesinde fetal dna yapılmıyor..özel yapılıyor..Devlet hastanesi amniyosentez yapıyor
Yok tabiki zorunlu değil .direk fetal DNA yapılabilirBir şeyi çok merak ediyorum; 35yaş üstü anne adayları için yazıyorum, yaştan dolayı ikili testin zaten yüksek riskli çıkacağını biliyoruz. O zaman neden ikili teste hiç girmeden direkt fetal dna yaptırmıyoruz? İstersek böyle bir seçeneğimiz de olabiliyor mu? Herşeye rapmen yine de ikili test yaptırmamız gerekiyor mu?
Yok tabiki zorunlu değil .direk fetal DNA yapılabilir
ben 39 yaşındayım ıkılı yaştan dolayı riskli çıktı ultrason ölçümleri normaldi hatta doktorum bebeğin sağlıklı görünüyor birşey çıkacağını düşünmüyorum ama biyokimyasalda biraz yükselme görünüyor dedi bizde fetal dna yaptırmaya karar verdik risk almak istemedim açıkcası ama istersen ıkılı yaptırmayıp direk fetal yaptırabilirsin bu tamamen isteğe bağlı birşey hakkımızda hayırlısı olsunBir şeyi çok merak ediyorum; 35yaş üstü anne adayları için yazıyorum, yaştan dolayı ikili testin zaten yüksek riskli çıkacağını biliyoruz. O zaman neden ikili teste hiç girmeden direkt fetal dna yaptırmıyoruz? İstersek böyle bir seçeneğimiz de olabiliyor mu? Herşeye rapmen yine de ikili test yaptırmamız gerekiyor mu?
Rabbim Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. İkili testim beninde yüksek çıktı..Fetal DNA yaptırdım..Sonucunun çıkmasını bekliyorum..Çok zor bir süreç oluyor..Hakkımızda hayırlısı olur İnşallahKizlar benim kinede bakarmisiniz perinatoloji bebeği inceledi anormal birşey göremiyorum dedi burun kemigini felan gördü olumsuz birşey yok dedi ama fetal veya sıvı alınarak test yapabiliriz dedi ama durumum olmadığı için yaptiramadim üçüncü gebeligim 29 yaşındayım geçen hafta hastaneye gittim ilkinde korktuğum için üçüncü taramayı kabul etmedim şuan 19 haftalık hamileyim benim gibi olup sağlıklı doğum yapan varmı doktor TM sakinlestirmisti ama ne biliyim insanın içinde ukte kalıyor yinede
ben 35 yaş üstü değilim ama yine de bütün bu stresi yaşamamak için direkt olarak fetal dna yaptırdım bir zorunluluk yok...Bir şeyi çok merak ediyorum; 35yaş üstü anne adayları için yazıyorum, yaştan dolayı ikili testin zaten yüksek riskli çıkacağını biliyoruz. O zaman neden ikili teste hiç girmeden direkt fetal dna yaptırmıyoruz? İstersek böyle bir seçeneğimiz de olabiliyor mu? Herşeye rapmen yine de ikili test yaptırmamız gerekiyor mu?
Fetal dnayi ne kadara ve nerde yaptırdınız acabaCanım bende çok anlamam.ama benimde 89/1çıkmıştı.yüksek risk dediler.Ama bu ikili test kesin sonuç değil istatistikliklere göre degerkendiriyor.yalı baz alıyo bende gecen sene 37 dim.yas yüksek diye öyle çıkar dediler .tabi ben dayanamayıp fetal DNA yaptırdım sonuç temiz geldi çok şükür..oğlum 1 yasına yaklaştı 10 aylık.yaş 35 üstüyse öyle çıkıyo hep.içini rahat tut
Ben Bu firmada Yaptırdım..355 $ 10 gün içinde sonuç geldiFetal dnayi ne kadara ve nerde yaptırdınız acaba
Rabbim kimseye o stres ve sıkıntıyı yaşamak zorunda bırakmasın.Gerçekten zor bir dönem oluyor..Merhabalar benim de 82/1 cıkmıstı ikili testim , fetal dna yaptırdık ondan bir sıkıntı görülmedi, cok sukur bebegim saglıklı dogdu. Su ikili testin yasaklanması lazım etrafta, cevremde , sosyal medyada nerde gorsem illa birinin bu ikili testle yasadigi bir sıkıntı var. Sonucta cogunlukla temiz. Herkese fetal dna yapsınlar o zaman
Merhaba ense kalınlığı bize 2.74 dendi. İkili test sonucunm da riskli çıktı kombine risk 1 :424. Sizin kaç çıkmıştı acaba ense kalınlığı1/110 cikmisti ikili test ve bebegin ense kalinligi yuksek ölçüldü perinatoloji bolumlerinde tekrar tekrar bakildi bud efa normal boyutta dediler ama bi kere yüksek cikinca risk olustu haliyle fetal dna yaptirmami söyledi doktorum direk yaptırdım sonucu temiz cikti oglumda 2 ay once dunyaya geldi allahima şükürler olsun ki saglikli sekilde..ikili test tarama testi yas mesela 30lu yaslardaysa yükseliyor risk egrisi hele bide bizim gibi ense kalnligi briaz yuksek cikmissa direk yuksk risk grubuna atıyor simdiki aklim olsa direk fetal dna yaptirirdim ikili testte cok kisiye riskli denilip insanlarin strese soktuklarıni düşünüyorum
Bizim 3.04 cikmisti risk 1/110. Fetal dna yaptirdik temz geldi oglumda sag salim dogdu cok şükür. Ense kalinliginda üst sinir 3 zaten sizinki siniri geçmemiş bileMerhaba ense kalınlığı bize 2.74 dendi. İkili test sonucunm da riskli çıktı kombine risk 1 :424. Sizin kaç çıkmıştı acaba ense kalınlığı
Çok teşekkür ederim böyle şeyler okuyunca içim rahatlıyor. Rabbim size bağışlasın çocuğunuzu sağ salim büyütün inşallahBizim 3.04 cikmisti risk 1/110. Fetal dna yaptirdik temz geldi oglumda sag salim dogdu cok şükür. Ense kalinliginda üst sinir 3 zaten sizinki siniri geçmemiş bile
Insallah sizinkide saglicakla doğarÇok teşekkür ederim böyle şeyler okuyunca içim rahatlıyor. Rabbim size bağışlasın çocuğunuzu sağ salim büyütün inşallah
Insallah sizinkide saglicakla doğarkorkmayin yani sizde bi sikinti cikmaz allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?