Doğuma Hazırlık 2’li test de cinsiyet tespiti yapılabiliniyor mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
:KK54: 13. Haftam bitti cinsiyetini söylemedi dr 2’li test için devlete gideceğim cinsiyet belli olur mu sizce 14. Haftam da yani devlette erken söylüyorlar mı? Ve ya değerlerden anlayanda oluyormuş burda okumuştum doğruluk patı nedir ?

Değerlerden bilindiğini sanmıyorum,. Eğer bebek gösterirse cinsiyetini öğrenirsin iz, sağlıcakla kucağıniza alın.

kesinlikle doğru birşey değil.benzetme yapıyorlar kemik yapısından bebis 16.da netlesir ayrıntılı ultrasonda 21.haftada kesinleşir.bana ikili de kiza benziyo demişlerdi oğlum olacak :)

12.haftada dr erkek demisti oglum olcak .Bebeğin gostermesiyle alakali .En net 16 da soylenir .Kiz olunca yanilma olabiliyor.

oğlumda ikili testte 13. haftada erkek olduğunu söylemişti. ikinci bebeğimde yine 13. haftamda kız gibi gözüküyo dedi. 15+2 de de kesin olmamakla birlikte kız gibi görüyorum dedi doktorum. şimdilik bir kesinlik yok ama daha da değişmez herhalde. yani ikili testte aşağı yukarı belli oluyor.

12.haftada dr erkek demisti oglum olcak .Bebeğin gostermesiyle alakali .En net 16 da soylenir .Kiz olunca yanilma olabiliyor.
12.hafta sen de görebildinmi canım bebeğin cinsiyetini bugün doktor benim küme baktı yorum yapmadı ama bacak arasında çıkıntı vardı hayırlısı bakalım 14.hafta tekrar gideceğim belki öğrenebilirm

12.hafta sen de görebildinmi canım bebeğin cinsiyetini bugün doktor benim küme baktı yorum yapmadı ama bacak arasında çıkıntı vardı hayırlısı bakalım 14.hafta tekrar gideceğim belki öğrenebilirm
Canim 12 de erkek gibi dedi ama o cikinti kizlarda da oluyor sonra geriye cekiliyormus.En garanti 16 yi beklemek canim .Taraman nasil gecti normal miydi usg

Canim 12 de erkek gibi dedi ama o cikinti kizlarda da oluyor sonra geriye cekiliyormus.En garanti 16 yi beklemek canim .Taraman nasil gecti normal miydi usg
Evet cok sükür ense kalınlığı 1.2 idi burun kemiği var kan tahlili alındı 20 güne cıkar

kesinlikle doğru birşey değil.benzetme yapıyorlar kemik yapısından bebis 16.da netlesir ayrıntılı ultrasonda 21.haftada kesinleşir.bana ikili de kiza benziyo demişlerdi oğlum olacak :)
Bana da kız dedi cnm.sevinçten uçuyorumda .şu nub var ya pAralel cidden bebeğimde.sennde öylemiydi doktor.ordan sçyledi bence.inş değişmez ama elbet allahın takdiridir

Back
X