13. Haftam bitti cinsiyetini söylemedi dr 2’li test için devlete gideceğim cinsiyet belli olur mu sizce 14. Haftam da yani devlette erken söylüyorlar mı? Ve ya değerlerden anlayanda oluyormuş burda okumuştum doğruluk patı nedir ?
oğlumda ikili testte 13. haftada erkek olduğunu söylemişti. ikinci bebeğimde yine 13. haftamda kız gibi gözüküyo dedi. 15+2 de de kesin olmamakla birlikte kız gibi görüyorum dedi doktorum. şimdilik bir kesinlik yok ama daha da değişmez herhalde. yani ikili testte aşağı yukarı belli oluyor.
12.hafta sen de görebildinmi canım bebeğin cinsiyetini bugün doktor benim küme baktı yorum yapmadı ama bacak arasında çıkıntı vardı hayırlısı bakalım 14.hafta tekrar gideceğim belki öğrenebilirm
12.hafta sen de görebildinmi canım bebeğin cinsiyetini bugün doktor benim küme baktı yorum yapmadı ama bacak arasında çıkıntı vardı hayırlısı bakalım 14.hafta tekrar gideceğim belki öğrenebilirm
Canim 12 de erkek gibi dedi ama o cikinti kizlarda da oluyor sonra geriye cekiliyormus.En garanti 16 yi beklemek canim .Taraman nasil gecti normal miydi usg
Canim 12 de erkek gibi dedi ama o cikinti kizlarda da oluyor sonra geriye cekiliyormus.En garanti 16 yi beklemek canim .Taraman nasil gecti normal miydi usg
Bana da kız dedi cnm.sevinçten uçuyorumda .şu nub var ya pAralel cidden bebeğimde.sennde öylemiydi doktor.ordan sçyledi bence.inş değişmez ama elbet allahın takdiridir