Davranış Bozuklukları 2yas sendromu yaşayan çocuk anneleri !!!!

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

eymeninannesif

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
95
34
288
Benim 2,5 yaşında bir oğlum var genel olarak uyumlu bir çocuk olmasına rağmen şu birkaç gündür aşırı hırçın ve inatçı söylediğimiz hıç birşeyi yapmiyo kendi isteklerini de ağlayarak bağırarak yaptırmaya çalışıyo. ben de artık tahammül edemiyorum ve sinirlenip bağırıyorm. bunu yapmak istemiyorum sonrasında çok pişman oluyorum çünkü iyi bir anne olmak istiyorum oğlum a. Bu durumları yaşayan varsa lutfen yardimci olsun. böyle zamanlarda çocuğu nasıl sakinlestiriyorsunuz. dikkatini nasıl dagitiyorsunuz ve sözünüzü dinletebiliyorsunuz.

merhaba şuan sizin durumunuzu bende yaşıyorum. oğlum 2.5 yaşında ve uslu bir çocuk. ama son bi kaç haftadır tanıyamaz hale geldim oğlumu. acaba siz ne yaptınız hala aynı mı oğlunuz değişme var mı

Çok çok çok şükür biraz daha iyiyiz. o inatlasma dönemini atlatiyoruz galiba. Öncelikle bu konuyla ilgili bir sürü şey okudum ve önce kendim için bişeyler yapma kararı aldım. ve çocuğum a değil duygularima sabretmem gerektiğini öğrendim bu süreçte. ewet hala yaşıyoruz olumsuz durumlar ama daha sakin olmaya çalışarak onunla konuşarak halletmeye çalışıyorum sorunu. aramızda daha iyi oglumla. hatta iki gündür kanka diyo bana. Rabbim daha güzel etsin inşallah siz de geçmişe baktığınızda daha güzel hatirlayacaginiz güzel günler yaşarsınız bebeginizle. sevgiler... (kusura bakmayın biraz uzun oldu)

Canim aynen benim oglumda 2bucuk yasinda neler cektiriyor inat inat hırçin söz dinlemez bize vurma huyu bu cok artti napcami sasirdim
Ben bazen cok kiziyorumcama geçici sürec diyexavututorum kendini

Back
X