3 gun varrr ınsallh dedıgın gıbı olur canım benımmArtik bebisinin haftalarini hesaplamada uzman olacaksin insallahadetine kac gun var
Yarin tekrar bir test daha yap cizgin koyulasir insallah gulum. Allah saglicakla kucagina almayi nasib etsin3 gun varrr ınsallh dedıgın gıbı olur canım benımm
Canim Allah mubarek eylesin.. ❤kızlar 4haftalık hamıleyım sukur 124 cıktı degerım.salı gunu cagırdı doktorum dua edınnn hasret bıttıı.2yıl surede neler yapmadıkk kı sız sorun ben anlatayım sıze..1tup bebek 2asılaama hsg hormon tomografı kan pıjtılasması genetık tarama testı herseyı yaptmıstım..sonunda tedavısız rabbım nasıp ettı..ıns kalp atısını duyarız rabbım sen buyuksun.Allahım ısteyen herkese nasıp etsın kızlar.cekınmeden sorun yumurtlama ıle ılgılı dollenem ıle ılgılı herseyı:)))
amıınnn canımmm Allah razı olsunCanim Allah mubarek eylesin.. ❤
Merhaba cnm bende 2 senelik evliyim 1 sene once dis gebelik gecirdim 1 sene gecmesine ragmen hamile kalamadim nasip tabi rabbim bilir herseyi isyan etmiyirum asla zamani var demek ki ama istiyorum bende anne olmak.rabbim herkese nassip etsin insallah. Randevumuz var esiminde benimde erken mi bilmiyorum tup bebek asilama fln bu konuda tecrubesizim tabi doktorlar iyi bilir ama cok korkuyorum ya hic bir zmn olmazsa cocugum diye dusunuyorum kendi kendime bu arada tebrik ederim seni rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikli sihhatli evlat olur ikolay dogum nasip eder insallah cok oldu sankikızlar 4haftalık hamıleyım sukur 124 cıktı degerım.salı gunu cagırdı doktorum dua edınnn hasret bıttıı.2yıl surede neler yapmadıkk kı sız sorun ben anlatayım sıze..1tup bebek 2asılaama hsg hormon tomografı kan pıjtılasması genetık tarama testı herseyı yaptmıstım..sonunda tedavısız rabbım nasıp ettı..ıns kalp atısını duyarız rabbım sen buyuksun.Allahım ısteyen herkese nasıp etsın kızlar.cekınmeden sorun yumurtlama ıle ılgılı dollenem ıle ılgılı herseyı:)))
Canım benim cok tesekkur ederım..sunu anladımkı gercekten hersey once rahatlamak gerekıormus ben artık 2.tup bebege gecıcem dıe esımle sureklı tup merkezı arastırmaya kafa yorduk buna odaklandık derken pat dıe hamıle kaldım..soyle solıyım asılamanın normal ılıskıden hıcbır farkı yok.yanı ıltıhabın yoksa normal ılıskı gunlerınde gun asırı ılıskıye gırebılıorsan asılama tamamen maddı kulfet ve esın sonucta streslı bır sekılde sperm verıor saatlı..spermlerın bıle stres olcum ayarları var..asılama gereksızzz canım bu kadar net solemelıyım sanaMerhaba cnm bende 2 senelik evliyim 1 sene once dis gebelik gecirdim 1 sene gecmesine ragmen hamile kalamadim nasip tabi rabbim bilir herseyi isyan etmiyirum asla zamani var demek ki ama istiyorum bende anne olmak.rabbim herkese nassip etsin insallah. Randevumuz var esiminde benimde erken mi bilmiyorum tup bebek asilama fln bu konuda tecrubesizim tabi doktorlar iyi bilir ama cok korkuyorum ya hic bir zmn olmazsa cocugum diye dusunuyorum kendi kendime bu arada tebrik ederim seni rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikli sihhatli evlat olur ikolay dogum nasip eder insallah cok oldu sanki
Cevabin icin cok tesekkur ederim cnm simdi soyle birsey var esim 3-4 ay once sperm testi yaptirdi hareket sayisi dusuk cikti carsamba randevusu var doktor 3 ay sonra tekrar bakalim sperm kendini yeniliyor demis 3 ayda bir i yuzden doktora gidecek bakalim o zmn asilamayi kafadan sileyim gereksizse tup bebek icin erken mi acaba ya 2 sene gecti ama benim dusuncem soyle aslinda olursa tup bebek yaptiralim belki tutar diyorum belkide normal yolla hamile kalirim belli de olmaz rabbim sana nasip etmis ne guzel ummadigin anda. Belki bende oyle olurum diye dusundumCanım benim cok tesekkur ederım..sunu anladımkı gercekten hersey once rahatlamak gerekıormus ben artık 2.tup bebege gecıcem dıe esımle sureklı tup merkezı arastırmaya kafa yorduk buna odaklandık derken pat dıe hamıle kaldım..soyle solıyım asılamanın normal ılıskıden hıcbır farkı yok.yanı ıltıhabın yoksa normal ılıskı gunlerınde gun asırı ılıskıye gırebılıorsan asılama tamamen maddı kulfet ve esın sonucta streslı bır sekılde sperm verıor saatlı..spermlerın bıle stres olcum ayarları var..asılama gereksızzz canım bu kadar net solemelıyım sana
kurban olurum eger sadece problem esınde ıse hemen sana sunu onerıyorum..EMODEX dıe bır ılac destek aslında ılac dıye gecmıor spermlerı sıfırlıyor herseyı yenılıyor.esımde problem olmaamsına ragmen kullandı cunku yan etkısı yok..dıs gebelıkten sonra tuplerıne baktırdınmı tıkanma olasılıgı oluyor cunku.emodex ı arstırın dedıgımden fazlasını goreceksınız.kullansın esın 3ıle 6ay arasında dogal gebelık bekle.cunku hareket az ıse zaten tup bebekte tutmayacaktır canımsın.dedıgımı dınle arastırın.EMODEXCevabin icin cok tesekkur ederim cnm simdi soyle birsey var esim 3-4 ay once sperm testi yaptirdi hareket sayisi dusuk cikti carsamba randevusu var doktor 3 ay sonra tekrar bakalim sperm kendini yeniliyor demis 3 ayda bir i yuzden doktora gidecek bakalim o zmn asilamayi kafadan sileyim gereksizse tup bebek icin erken mi acaba ya 2 sene gecti ama benim dusuncem soyle aslinda olursa tup bebek yaptiralim belki tutar diyorum belkide normal yolla hamile kalirim belli de olmaz rabbim sana nasip etmis ne guzel ummadigin anda. Belki bende oyle olurum diye dusundum
Tesekkur ederim cnm degerlendirecegim mutlaka dedigin ilaci esimlede konusayim. Tuplerime bakildi temiz oldugunu soyledi doktor rahim filmi varmis birde ama doktor bana oyle birsey soylemedi muayene ettiginde cok fazla akintim oldugunu soyledi ilac kullanmistim ama bi kac ay oldu 4 -5 ay olmustur dedigin gibi dogal gebelik istiyorum zamana birakiyorum en son care tup bebek olur heraldekurban olurum eger sadece problem esınde ıse hemen sana sunu onerıyorum..EMODEX dıe bır ılac destek aslında ılac dıye gecmıor spermlerı sıfırlıyor herseyı yenılıyor.esımde problem olmaamsına ragmen kullandı cunku yan etkısı yok..dıs gebelıkten sonra tuplerıne baktırdınmı tıkanma olasılıgı oluyor cunku.emodex ı arstırın dedıgımden fazlasını goreceksınız.kullansın esın 3ıle 6ay arasında dogal gebelık bekle.cunku hareket az ıse zaten tup bebekte tutmayacaktır canımsın.dedıgımı dınle arastırın.EMODEX
sadce eczanlerde oluyor ılac degıl takvıye dıye gecıor canım.200 lıra cıvarı gunde ıkı kez alıosun.umarım gonlunuze gore olur.bende yarın keseyı gormeye gıdıyuorum ınssTesekkur ederim cnm degerlendirecegim mutlaka dedigin ilaci esimlede konusayim. Tuplerime bakildi temiz oldugunu soyledi doktor rahim filmi varmis birde ama doktor bana oyle birsey soylemedi muayene ettiginde cok fazla akintim oldugunu soyledi ilac kullanmistim ama bi kac ay oldu 4 -5 ay olmustur dedigin gibi dogal gebelik istiyorum zamana birakiyorum en son care tup bebek olur heralde
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebegini. Ben de 18 ayda 2. aşılama sonucunda mucizeme kavusmustum. 8+5te kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Bugün tam 22 gün oldu bebeğimden ayrılalı. Bana umut oldun tedavisiz olmuş galiba senin benim de olabilir demek ki rabbim yeter ki OL desin.kızlar 4haftalık hamıleyım sukur 124 cıktı degerım.salı gunu cagırdı doktorum dua edınnn hasret bıttıı.2yıl surede neler yapmadıkk kı sız sorun ben anlatayım sıze..1tup bebek 2asılaama hsg hormon tomografı kan pıjtılasması genetık tarama testı herseyı yaptmıstım..sonunda tedavısız rabbım nasıp ettı..ıns kalp atısını duyarız rabbım sen buyuksun.Allahım ısteyen herkese nasıp etsın kızlar.cekınmeden sorun yumurtlama ıle ılgılı dollenem ıle ılgılı herseyı:)))
rabbım hayırlısını versın canım sıkma canını.enınde sonunda rabbım hedıyelerımızı verıorr.onemlı olan sabredıp dukretmek cok sukurr rabbımeHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebegini. Ben de 18 ayda 2. aşılama sonucunda mucizeme kavusmustum. 8+5te kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Bugün tam 22 gün oldu bebeğimden ayrılalı. Bana umut oldun tedavisiz olmuş galiba senin benim de olabilir demek ki rabbim yeter ki OL desin.
Aynen öyle canım rabbimin vereceği günü bekliyorum.rabbım hayırlısını versın canım sıkma canını.enınde sonunda rabbım hedıyelerımızı verıorr.onemlı olan sabredıp dukretmek cok sukurr rabbıme
Insallah cnm bugun doktara gittin sanirim var mi bi gelisme kese gorundumusadce eczanlerde oluyor ılac degıl takvıye dıye gecıor canım.200 lıra cıvarı gunde ıkı kez alıosun.umarım gonlunuze gore olur.bende yarın keseyı gormeye gıdıyuorum ınss
Canim benim tam 4+1kese gorunmez dedi doktorum ama degerim 722 olmus.rahim kalinlasmis dedi iyiye gidior.cuma keseyi gormeye gidecz insallhhh rabbim hayirlisini versin.Insallah cnm bugun doktara gittin sanirim var mi bi gelisme kese gorundumu
Hayirlisi olsun cnm rabbim tez vakitte gormeyi nasip etsin kalp atisinida duymayi nasip eder insallahCanim benim tam 4+1kese gorunmez dedi doktorum ama degerim 722 olmus.rahim kalinlasmis dedi iyiye gidior.cuma keseyi gormeye gidecz insallhhh rabbim hayirlisini versin.
Yok canim.mersindeyim ben doktorumdan oyle.memnunumki yillardir sabrima sabir katti umuduma umut katti.Allah ondan razi olsun.herseyi denedik birlikte sonra yeter dedi birak tedavi falan yok gebe kaldim sukur..maddi derdi yok ozel hastanedeyiz ama.tahlileerimi saglik ocaginda yaptirrir kendi yorumlar.doktor cok.onemli rahatca sacma sorular bile sorabiliorum cevap hazirdir sagolsun.iaini seven guleryuzlu anlayisli doktorlar secin canlarBu arada istanbulda mi yasiyorsun eger oyleyse hangi doktora gidiyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?