2yıl geçti kadın doğum uzmanı gibi oldum..Gelin birlikte herseyı paylasalım:)

Cok haklisin cnm bn kactane doktor degistirdim kendini belli ediyorlar ztn ben istiyorum ki rahatca derdi anlatayim beni anlasilir bir sekilde bilgilendirsin istiyorum gecistiriyorlar birsey yok deyip iste buna sinir oluyorum sen bu konuda sanli olanlardansin aslinda gittigim bi doktor var oda guzel ilgileniyor ben rahat olamiyorum ama kendimi kasiyorum her defasinda

Kasma rahat ol tatlim dunya para verioruz bizi adam yerine koymayani bizde koymamaliyiz..beni kapida karsilar oper istesgm zaman ararim mesaj atarim.cok sukur cekinme senin en dogal.hakkin herseyi sor ona
Simdi hediyesini alio gidecegim ona ona

merhaba canım çok sevindim ben senin adına bende 2 yıl oldu korunmayalı ama olmadı.1 kez klomen denedim kist yaptı bir daha kullanmadım.bende napacağımı bilmiorum canım hsg çekildim sorun çıkmadı hormonlarımdada sadece tsh yüksek hipotroidim var o mu engel acaba diyorum ama bilmiyorum net birşey söyleyende yok.bana neler tavsiye edersin canım

cnm hangi doktora gdyrsun mersinde

Kasma rahat ol tatlim dunya para verioruz bizi adam yerine koymayani bizde koymamaliyiz..beni kapida karsilar oper istesgm zaman ararim mesaj atarim.cok sukur cekinme senin en dogal.hakkin herseyi sor ona
Simdi hediyesini alio gidecegim ona ona
Senin adina sevindim cnm insallah bende rahat olabilirim cok sagol

yaaa bende ayni senin gibiyim hicbir problem yok tsh yuksek biraz onun icinde ilac kullaniyorum oda dusuyor git bekle deyip surekli oyaliyorlar beni hic tedavide vermiyorlar

yaaa bende ayni senin gibiyim hicbir problem yok tsh yuksek biraz onun icinde ilac kullaniyorum oda dusuyor git bekle deyip surekli oyaliyorlar beni hic tedavide vermiyorlar
ben bir ay klomen kullandım canım çatlatma iğneside oldum ama bu tedavi resmen deneme yanılma yöntemiydi ve benim bütün dengemi bozdu iğneye rağmen kist oldu bende birde onu atmak için uğraştım.adetlerim düzensizleşti daha yeni yeni düzene giriyor.bende tekrar gitsem mi diyorum başka doktora ama karar da veremiyorum olmazsa bayram sonu giderim artık.benimde en son ölçtürdüğümde tsh normaldi.bilmiyorum ki o mu engel oluyor.bu mübarek günlerde bol bol dua edelim canım

ediyorum aslinda hic dualarim eksik olmuyor ama yoruldugum icin artik napicagimi bilmiyorum sizleride benim givi gorunce yazmak istedim bana sanki tipta hic carem yokmus gibi davraniyorlar sen git bi bekle bakalim detip deyip bu zamana kadar geldik

ediyorum aslinda hic dualarim eksik olmuyor ama yoruldugum icin artik napicagimi bilmiyorum sizleride benim givi gorunce yazmak istedim bana sanki tipta hic carem yokmus gibi davraniyorlar sen git bi bekle bakalim detip deyip bu zamana kadar geldik
hsg çektirdin mi canım

cektirdim cnm tuplerim acik bana tahlillerin hepsini yaptirdilar sonrada git bekle dediler amh degerime bile bakildi benim dusun yani
aynen baya bakılmış benim ona bakılmadı hsg çektirdim birde hormonlarıma bakıldı işte bende bir süre akışına bıraksam diyorum eşimde gitmiyor doktora sorun olmadığını düşünüyor umudumuzu kesmeden elimizden gelenş yapmalıyız ama işte bazen sabrımız kalmıyor ve neden diye sorgularken buluyoruz kendimizi

cnm benim esimde yaptirdi tahlillerini ona kalsa hemen tup bebek yaptiricak ama cevremizde hep durun yaptirmayin olur bakalim diyorlar bende napicagimi nereye gidicegimi bilemedim

cnm benim esimde yaptirdi tahlillerini ona kalsa hemen tup bebek yaptiricak ama cevremizde hep durun yaptirmayin olur bakalim diyorlar bende napicagimi nereye gidicegimi bilemedim
eşinde çıktımı canım bir sorun benimki gitmiyor bile.bir süre daha bekleyin olmazsa kafandan atmaya çalış biliyorum çok zor ama stresde etkiliyor diyorlar da napcaz biz kafamızı mı keselim bilmiyorum yani :)
sonra iyi bir doktor bulmaya çalış bulunduğun yerde yoksa başka yere git.

Canim benim sende belli bir problem yoksa dedgim gibi o ilaclardan kullanma yan etkisi cok ve ayda 2 3 tane yumurtlamani sagliorr oda menapoza daha yakinlasmak gerekk.esinde bir problem varmi....sana testere disli aslan pencesi oneriorum kuzum butun hormonlari dengelior yuksegi dusuruor dusugu yukseltiorrr .ilac kullanma.1ay duzenli sabah aksam ac karnina iceceksin sonra 1hafta ara verceksin yine 1ay.harika bir kür.kaynayan suya bikac tutam at 3dk daha kaynat.dakika.onemli tam.kivaminda olmali kuzum

Butun tahlilleei yapin sonra tup.bebek dusunun kuzum cunku oda bir surec maddi manevi guclu olmak zorundasin..herseyi cozdukten sonra olmuorsa tup bebek secenek..canim senin esinde problem varmi hangi tahlileri yaptirdinizzz

Butun tahlilleei yapin sonra tup.bebek dusunun kuzum cunku oda bir surec maddi manevi guclu olmak zorundasin..herseyi cozdukten sonra olmuorsa tup bebek secenek..canim senin esinde problem varmi hangi tahlileri yaptirdinizzz
hayir cnm esimde problem yok spermiyogram morfoloni testini fln yaptrdik cnm bende mersinde oturuyorumda sen hangi doktora gtmistin cnm

esimde de bir sorun yok cnm en son memlekette gittigim doktor sebepsiz infetilite dedi aynen en son kafami kesip aticam dusunmemek icin keske erkekler gibi olsak yaaa

hayir cnm esimde problem yok spermiyogram morfoloni testini fln yaptrdik cnm bende mersinde oturuyorumda sen hangi doktora gtmistin cnm
Forum yasam.hastanesi ahmet isiktan.tavsiye ederim.peki esin dna testi yaptirdimi heryerde yaptirilmio canim herkesin bilgisi yokk bu testten

Forum yasam.hastanesi ahmet isiktan.tavsiye ederim.peki esin dna testi yaptirdimi heryerde yaptirilmio canim herkesin bilgisi yokk bu testten
yok cnm yaptirmadi o ne icin yapiliyormus gulay ozdemire gdyrdum bende forum yasamda

esimde de bir sorun yok cnm en son memlekette gittigim doktor sebepsiz infetilite dedi aynen en son kafami kesip aticam dusunmemek icin keske erkekler gibi olsak yaaa
Canim evet kafani rahatlat diorlar ama oyle kolay degil o is korunmasiz ilsikin oluor nasil beklemiceksin ki....rabbim gununu yazmiss elinden geleni yapcksin tevvekulu Allaha birakacaksin canim benim..meryem.suresi yusuf suresi o kadar yuregini rahatlatir ki.anlamiyla bir okuyun bak kalpten umitleneceksin okurken canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…