peki cnm dedigin doktor asilama tup bebek yapiyormu aslinda ben mersin tup bebek merkezinemi gtsem dedim bilemedim cok kafa karisikligi yasiyorum yaaaCanim evet kafani rahatlat diorlar ama oyle kolay degil o is korunmasiz ilsikin oluor nasil beklemiceksin ki....rabbim gununu yazmiss elinden geleni yapcksin tevvekulu Allaha birakacaksin canim benim..meryem.suresi yusuf suresi o kadar yuregini rahatlatir ki.anlamiyla bir okuyun bak kalpten umitleneceksin okurken canim benim
Canim bu test spermde hasar tespiti yapior..dolleme yetisi kaybolmus spermleri onarmak icin arastirilior..benim esim tesadufen arastrirken denk geliorr tabi doktorlar suan yaygin olarak solemior bunu hastalarina.adanada ve ankarada yapilior mersinde yok..esim onuda yaptircam dedi ve ankara da kaan aydos a gitti.arastirin bakin neler ogreneceksiniz..yaptirdi esim yuzde 13hasar cikti fakat hasar grubuna girmiordu yinede takvie dogal bir ilac verdi doktor yan etkisi yok kullan dedi.ben 3.ayda gebe kaldim dogal yoldan hemdeyok cnm yaptirmadi o ne icin yapiliyormus gulay ozdemire gdyrdum bende forum yasamda
Yooyoo mersin tup bebek hic iyi degil canim benim...biz ilkini acibadem adana da yaptirdik gereksiz yere dunyanin parasini odedik..tam arastirdik karar verdik adana baskent te yaptircktik hamile kaldim..adana baskent son kararimizdi canimpeki cnm dedigin doktor asilama tup bebek yapiyormu aslinda ben mersin tup bebek merkezinemi gtsem dedim bilemedim cok kafa karisikligi yasiyorum yaaa
peki fiyat olarak nasillarki cnm pahaliysa cok yaptiramayiz gibime geliyorCanim bu test spermde hasar tespiti yapior..dolleme yetisi kaybolmus spermleri onarmak icin arastirilior..benim esim tesadufen arastrirken denk geliorr tabi doktorlar suan yaygin olarak solemior bunu hastalarina.adanada ve ankarada yapilior mersinde yok..esim onuda yaptircam dedi ve ankara da kaan aydos a gitti.arastirin bakin neler ogreneceksiniz..yaptirdi esim yuzde 13hasar cikti fakat hasar grubuna girmiordu yinede takvie dogal bir ilac verdi doktor yan etkisi yok kullan dedi.ben 3.ayda gebe kaldim dogal yoldan hemde
bende ikisi arasinda gittim geldim adetimin 3. gunu randevu alip gtmek istiyorum am en azindan asilamammida orda yaptirim diyorumYooyoo mersin tup bebek hic iyi degil canim benim...biz ilkini acibadem adana da yaptirdik gereksiz yere dunyanin parasini odedik..tam arastirdik karar verdik adana baskent te yaptircktik hamile kaldim..adana baskent son kararimizdi canim
Ahmet hoca asilama yapiyor ama pek taraftar degil sebepsiz infertilite de.400 liraya yapior.tup bebek yapan mersinde universitede ve mersin tup.bebek merkezi ama tavsie eden yok..bekle bakalim biraz daha istersen kurler uygula canim benimpeki fiyat olarak nasillarki cnm pahaliysa cok yaptiramayiz gibime geliyor
Canim.onceden gorusmen gerek yuzyuze 3.gunu degil 1.gunu cagiriorlar..bide neden asilama istiorsun inan cok gereksiz 2kere yaptik bosa yaptik.yuzde 10 hamilelik sansin.duzenli iliakin oluorsa yapmayin su asilamayi.esin stres ortaminda saatli sperm verior.stresli spermden hayir mi gelirbende ikisi arasinda gittim geldim adetimin 3. gunu randevu alip gtmek istiyorum am en azindan asilamammida orda yaptirim diyorum
yaa aslinda bu ay sogan kuru yapim dedim ama onuda icemem diye dusunuyorum olmadi aksam aslan pencesi hayit tohumu karistirip icmeye baslarimAhmet hoca asilama yapiyor ama pek taraftar degil sebepsiz infertilite de.400 liraya yapior.tup bebek yapan mersinde universitede ve mersin tup.bebek merkezi ama tavsie eden yok..bekle bakalim biraz daha istersen kurler uygula canim benim
dogru soyluyorsun cnm yaaa son gittigim doktorda senin sorunun yok klomen catlatma yaramaz dedi asilama deniyceksin ama 2 3 yumurta olusturmalari lazim dediCanim.onceden gorusmen gerek yuzyuze 3.gunu degil 1.gunu cagiriorlar..bide neden asilama istiorsun inan cok gereksiz 2kere yaptik bosa yaptik.yuzde 10 hamilelik sansin.duzenli iliakin oluorsa yapmayin su asilamayi.esin stres ortaminda saatli sperm verior.stresli spermden hayir mi gelir
Bu dna hasar testi 300 lira civarinda ama.bununla.birlikte spermin incelemdikleri seyi kalmiorr 1000 1500 civarinda paraya mal.oluyor.arastirin ankara kaan aydospeki fiyat olarak nasillarki cnm pahaliysa cok yaptiramayiz gibime geliyor
Evet iste oda tum duzenini alt ust ediorrr.asilama spermi igneyle rahme.gondermek yaptiktan sonra anladik gereksizligini.esin herseyini yapsinn lutfen bi daha yapsin bi daha bi daha.dogru soyluyorsun cnm yaaa son gittigim doktorda senin sorunun yok klomen catlatma yaramaz dedi asilama deniyceksin ama 2 3 yumurta olusturmalari lazim dedi
Evet sogan kuru mideni bulandirior agritiorrr dayanilmaz.oluor 1ay gitmiorr mideden.ama aalan pencesini yapabilirsin kapat burnunu dik.kafayayaa aslinda bu ay sogan kuru yapim dedim ama onuda icemem diye dusunuyorum olmadi aksam aslan pencesi hayit tohumu karistirip icmeye baslarim
cnm cokmus onun fiyatlari yaaa bide oraya git gel esimde gidermi hic bilmiyorumEvet sogan kuru mideni bulandirior agritiorrr dayanilmaz.oluor 1ay gitmiorr mideden.ama aalan pencesini yapabilirsin kapat burnunu dik.kafaya
peki birsey daha sorucam bu duzen labaratuari yapmiyormu mersindekiEvet sogan kuru mideni bulandirior agritiorrr dayanilmaz.oluor 1ay gitmiorr mideden.ama aalan pencesini yapabilirsin kapat burnunu dik.kafaya
Canim tup bebekte daha fazla masrafin olcak ve bu tahlilleri yapmadan tup bebek yapsan yine sonuc husran olabilir bilemzsinki.peki birsey daha sorucam bu duzen labaratuari yapmiyormu mersindeki
adanafa neresi yapiyor cnm bu tahlileriCanim tup bebekte daha fazla masrafin olcak ve bu tahlilleri yapmadan tup bebek yapsan yine sonuc husran olabilir bilemzsinki.
Duzende dna yapilmior canim.oyle.biliorum ama sperm.kultur testi yapilior duzen lab.da.bu zamana kadar buse cikmadiysa su dna hasarini yapritin adanada.hadi bakalim belki vesile urum rabbim yuzunuze baksin
peki bide tup bebek icin yapmiyirlarmi bunu yani tup bebek yaptiracagimiz zaman bakmiyorlarmi bunaCanim tup bebekte daha fazla masrafin olcak ve bu tahlilleri yapmadan tup bebek yapsan yine sonuc husran olabilir bilemzsinki.
Duzende dna yapilmior canim.oyle.biliorum ama sperm.kultur testi yapilior duzen lab.da.bu zamana kadar buse cikmadiysa su dna hasarini yapritin adanada.hadi bakalim belki vesile urum rabbim yuzunuze baksin
Hayir canim bende cok sinirlenmistim bizim sonuclarimiza gore harika dedi.hemen gittigimiz ay yapti tup bebegi kan degerim.yukseldi 2gun sonra geri dustu zaten dusuk gebelik dendi.sonra nebir arama ne bir sorma ararsin hep.mesgul acibadem bu yuzden kotu bir deneyimdi gercekten ve cok paramiz gittipeki bide tup bebek icin yapmiyirlarmi bunu yani tup bebek yaptiracagimiz zaman bakmiyorlarmi buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?