Net 90-95 metrekare bakıyoruzGeniş 2+1 evler var belki onlar olursa daha rahat olursunuz ancak 70-80 metrekare 2+1ler bence küçük gelir. Biz 2 kişi 2+1de kalıyoruz. Eşyalarım hep azdır çünkü yer yok.
Benim demek istediğim 120-130 m^2 olan geniş evlerdi. Onlarda eşyalar için geniş dolaplar oluyor, mutfakları büyük oluyor.Net 90-95 metrekare bakıyoruz
Şuan 3+1 evim ama 2+1 olarak kullanıyorum
Çünkü salonumda toplam 10 kere oturmamışımdır
Evet 3+1 çok iyi ama ne bileyim ya hem binamız eski hem komşuluk sıfır hem bakımsız3+1 candır ama eger durumunuz ona yetiyorsa neden 2+1 olmasin?
Bilmiyorum sıfır ev cazip geldi işteBenim demek istediğim 120-130 m^2 olan geniş evlerdi. Onlarda eşyalar için geniş dolaplar oluyor, mutfakları büyük oluyor.
Yapar mıyız yapamaz mıyız diye düşünmeyin. Kapatın evinizdeki diğer odayı salonda yaşayın belli bir süre denemiş olursunuz. Çocuklar salonda oynayacak, siz orda oturacaksınız, yemek salonda yenecek derken salonla başedemeyebilirsiniz.
2 oğlum var:)Evin genişliğine göre değişir ama bende 2.çocuk istiyorsanız 3+1 en mantıklısı. Zaten eşyanız da sığmaz 2+1 eve
Bina eski komsuluk sifirsa iyi dusunun eski oturdugum yer genis 2+1 di 1 cocukla yetip artiyordu komsuluk da fena degildi ama bina temizligi falan sifirdi.. hep ben ve baska bi komsu temzlerdik simdi kucucuk 3+1 deyim ama en azindan bina temizligi iyi ve bu benim icin cok onemli başkasının pisligini temizledim 7 sene bikmistim artik... nerde huzurlu olacaksaniz orayi seçin. İlerde yine genis 3+1 alirsinizEvet 3+1 çok iyi ama ne bileyim ya hem binamız eski hem komşuluk sıfır hem bakımsız
Evimde tadilatlık durum yokBence 3+1 evinizi satmayın . Onun yerine belli tadilatlar yapabilirsiniz.
Çocukların aynı cinsiyette olmaları farketmez ,kendilerine özel bi alanları olması en sağlıklısıdır.
Tabi imkanlar el vermezse yapacak bişey yok ama kendi isteğinizle küçük eve gidip çocuklarınızın kendi odaları olması şansını yok etmeyin :)
Şimdi küçücükler belki ama kısa sürede büyüyecek ve kişisel alanlarını isteyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?