Şuan oturduğum site maalesef yönetim konusunda sıfırBence 3+1 evinizi satmayın. İleride 2 çocugunuza ayrı odalar yapın.
2+1 sıfır evde komşuluk ilişkilerinin iyi olacağının garantisi yok. Bina dısını boyatıp yeniletebilirsiniz çoğunluk isterse herkes çogunluğa uymak zorunda.
Bir de merkezi tadilatlı 2+1ler merkezi olmayan tadilatı olmayan 3+1 fiyatına . araştırma yaptınız mı okula çarşıya uzak 2+1 sıfır evler kar zarar hesabını iyi yapın
Bu yorum biraz cesaretlendirdiEv sıfır olsun küçük olsun baskasinin pisligi siniyor banyo tuvalete mutfak dolaplarina istedigin kadar temizle.
Az esya cok huzur mantiginda yasiyorum esyan az ve öz olur 1 oda size 1 oda 2erkek cocuguna 1 oda da oturmaya yeter de artar bile.Ebeveyn banyosu zaten oluyor o şart. Misafir gelince salonda yatsin bana pek yatili misafir gelmez .Ayrı oda verince misafir uzun kalir evi küçük der kaçarlar işte .Temizligin kolay olur hem.Korkma cesaret et bence.Tasinirken de fazla esyalardan kurtul.Mutfak esyalari da buna dahil çalışan ve 2 cocuklu kadinin esyaya hizmet etmesi gereksiz.Instagramda en cok uzulduklerim mutfak dolaplari sacmasapan rengarenk servis tabaklari dolu olan sunumcu kadınlar yazik gunah o evden 5evlik esya cikar .
Bence temiz olsun, güvenli olsun, parkı, yürüyüş yolu olsun olacaksa da küçük olsun. Küçük evler için çok iş gören harika tasarımlar var. Hem artık koca koca vitrinler, yemek odaları çok avam kaldı. Az eşya, çok huzur.Evimde tadilatlık durum yok
Sitemiz bakımsız
çevre düzenlemesi yok
temizlik yok
ışıklandırma yok
Çocuk parkı var inanın otlar çocuk boyuna geliyor apartmanda bir iki adam eşim dahil çocuğu olanlar park oynayanlar akşamları temizliyor yoksa evimde sıkıntı yok ama misafirim gelecek olunca sitenin pisliğinden utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?