3+1 mi ? 2+1

1 çocuğum var evim 2+1 ve 98 m2 ama sıkış tepiş olduk ya. Bebekten önce 68 m2 1+1 e gayet iyi sığıyorduk

Bence depolama alanı çok ise geniş bir 2+1 (mesela kapalı balkon kiler, çamaşır kurutma alanı) eğer yoksa 3+1

3+1 her zaman ; duruma sadece çocuk sayısı olarak bakmayın, büyük ev her zaman daha iyi, ev içinde alana ihtiyaç oluyor. 2 kişiyiz evim 3+1 ilaveten 2 tane de kilerim var, misafir falan olunca rahat oluyor. Ev rahat harekete izin verebilmeli, ferah olmalı, 2+1 iki çocuklu evde o ferahlık olmaz diye düşünüyorum.

2 çocuk var, 2+1 deyim yetmiyor, ruhum daralıyor hayat kalitemi ciddi anlamda etkiliyor, gözüm 4+1 lerde ama konumu iyi bir yerde 3+1 e de razıyım yani.... bakalım hayırlısı.
Yani şöyle diyim size küçük bir ilçede oturuyorum evimi 215.000,00 tl ye satıp üzerine para eklemem lazım 2+1 için son yapılan binalar çok lüks yani yatırım olarak 10 yıl sonra 25 yıllık 3+1 ile 10 yıllık 2+1 kafa kafaya gider ki artık millet 3+1 alamıyor 2+1 ler kapış kapış
ayrıca 100.000,00 kredi çekip 3+1 alabilirim ama 7 yıldır sürekli kredi ödüyorum oğlum seneye ilkokula gidecek ve kredi ödemek yerine onun eğitiminde katkıda bulunmak istiyorum

2+1 de çocuklara oynama alani bile kalmiyor ki. iki adimda bir bir yere carpacak gibi oluyorlar. yakinimin evi 3+1 cocuk rahatca oynuyor.

salonu kullanmiyorsaniz orada oturrun. oturma odasini cocuklar icin oyun alani yapin. esya olmasin sadece hali. odalari duzenli kalir hem. odalarinda sadece ders calisip giyinip yatarlar.

sifir hayaliniz icin biraz daha birikim yapip sifir 3+1 alin

Kesinlikle 3+1 önceden 90 mt 2+1 de oturuyordum ruhum daralıyordu evim cabuk daginiyordu yatılıya gelen olunca tıkış tıkış
Şimdi 3+1 eve geçtim 195mt büyük ev gibisi yok fazladan oda her zaman icin iyi bence

Sakın ama sakın küçük eve taşınmayın. Çocukların cinsiyeti önemli değil. Kendi odaları olsun. Eğer daha güzel bir yere taşınmak istiyorsanız, kredi de ödemeyin, para biriktirin biraz birikince taşınırsınız yeni 3+1e.

Salonu kullanmıyorsanız, kullanın. Orası ferah oturma odanız olsun. Diğer odayı da çocuklara alan yapın. Yaşları biraz büyüyünce o odaya çocuklardan biri geçer zaten.

Benim evim 4+1. (Kira) ancak yetiyor. Imkanim olsa 5+1 derim. 2 kizim var. Ama çalışma odası oyun odaları yatak odalarını ayirdim ben

Sifır ev cazip gelmesin lütfen.eksigiydi şusuydu busuydu astarı yuzünden pahalıya geliyor.aynı hatayı ben yaptım.eski 4+1 ev yerine yeni sıfir 3+1 ev aldık.tertemiz olması parlak parlak olması giyinme odası evebeyn banyosu falan cezbetti.eşimi de dinlemedim.o kadar pişmanım ki.yani 3+1 de iyi tabi ama 1 odam fazla olsaydı aynı paraya hatta bu ev daha pahalıya geldi.kaç eşyamı da attım sığmıyor diye.yeni alacağım herseyi de daha küçük boyutlarda almak zorundayım simdi.hayatımın pişmanlıgı oldu.psikolojim bozuldu resmen.şu an oturdugum evden nefret ediyorum.üstelik krediyle aldık 4 sene satamayacağız.siz sakın yapmayın sakın.her zaman büyük ev daha iyidir.içini yaptırır yaptırır oturursunuz.

Kesinlikle 3+1 evinizde kalın memnun değilseniz de yine 3+1 bir eve çıkın yani ila sıfır ev olacak diye 2+1 eve tıkılmaya gerek yok 2 erkek olmuş olabilir ama ileride biri ayrı oda isteyebilir ayrıca 2+1 olursa salonda oturmak zorunda kalırsınız 2 erkek çocuk ve salon sürekli dağınık olacak misafir gelir biri gelir sürekli toplamakla düzenli tutmakla uğraşacaksınız. Ama öbür türlü 2 çocuk aynı odada da kalsa bir de oturma odan olur orada oturulur salonun temiz kalır. Benim 1 oğlum var ve evim 2+1 çok zorlanıyorum salon hep dağınık nasıl olursa olsun 3+1 istiyorum

Şu anda oturduğum ev 3+1 ve bana yetmiyor. Bende çalışıyorum. Şu anda imkanım olsa en az 4+1 ev alırım çünkü evde bir hobi odası istiyorum.

Bir daha ne zaman ev değiştirebilirsiniz? Sadece cinsiyet değil.her çocuğun ayrı odası olmasında fayda var belli yaştan sonra.bir de ikiz değil neticede ağbi ders çalışıyor olacak küçüğün gündemi farklı olacak. Ama biraz büyüdüklerinde yeniden ev değiştirme durumunuz varsa 2+1e yerleşip tasarruf edebilirsiniz

Ben de 10 yasına kadar abimle aynı odayı kullandım.2+1 evde büyüdüm.Abim 16 yasındaydı.Yani hicbir sorun olmuyor.Evet odanın rengi ilk cocuk oldugu icin ona uygundu ama onun harici her sey cok güzeldi.Altlı üstlü ranzada yatardık,ne güzel anılar.Bence aynı oda cok güzel :)

İki çocuk erkekte olsa bir süre sonra ayrı oda şart herkese yaşam alanı sağlanmalı ,hiç mi evinize biri gelmeyecek ,çok gereksiz geniş geniş oturun

Tabiki kullanılmış 3+1 aldığınız sıfır 2+1 5 yıl sonra kullanılmış 2+1 olacak çocuklarınız büyüyecek arkadaşları kalmaya gelecek ayrı oda isteyecek yeminle gün geliyor 3+1bile yetmiyor temiz bi 3+1 bulun bence

Çocuğum yok 4+1 evim 185 mt2 bazen daha geniş olsa diyorum 2+1 bence sizi bunaltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…